Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)
Raspunsuri - Pagina 6
codruta_grg spune:
Eu am patit-o cu carucior din ala cu masinuta. Fix azi. Petra sa intors spre noi si a intins mana dupa o punga din carucior si i s-a fixat mana intre bara si scaun si era sa ii iasa mana din articulatie (la umar). Noroc ca n-a fortat ea. N-am patit nimik. Asa ca mare atentie cu carucioarele astea. Mai ales atentie la copii ce fa.
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
Ioana75 spune:
kristina. Multumesc de explicatie.
Diana lui Mihnea, ce frumos ca va cunoasteti cu liadi si Petra.
kid, nu se mai poarta rozul? Atunci trebuie sa arunc toate hainele Mirunei. Azi la iarba verde am fost imbracate amindoua din cap pina in picioare in ... roz.
Carmi, zi-i "pa" lui Fabiano de la noi.
Ioana, mama Mirunei (25.08.05)
Anya20 spune:
Buna tuturor
Sarmisa, bine ai venit. Iata ca avem o alta fetita nascuta ca si Anya pe 19 oct. Si tot cu "y" in nume.
Miflore, stafilococul auriu nu e o chestie care sa se ia asa din zbor. La cata lume a pupat-o pe Ana...Puteti avea chiar si voi sau bunicii sau alte persoane din familie (care nu cred ca si-au facut exsudat si habar n-au poate ca il au). Asa ca nu te impacienta asa. O sa se trateze si trece. Noi am fost in vara asta la zeci de petereceri, cu o gramada de lume si cu copilul taras dupa noi. A stat in brate la toata lumea si am si pierdut sirul celor care au pupat-o (mie nu-mi palce deloc chestia asta, mai ales ca lumea are prostul obicei sa pupe copiii pe manuta, pe care ei o duc la gura in secunda 2; dar m-am saturat sa-mi tot atrag antipatii zicandu-le, ca se uita la mine ca la o ciudata).Asa ca stai linistita.
ank miki - bun venit!
sarmisa spune:
Seara buna tuturor!
La multi ani sarbatoritelor zilei (si mamicilor)!
Am reusit sa pun poze in album, link la semnatura si sper sa si mearga...
asa ca testez...
sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)
kristinutza spune:
m-am conversat cu codruta si ne-am lamurit: copiii astia trebuie paziti, ca nu se stie ce fac de la o clipa la alta , insa si... ca e o chestie mai mult de noroc , ca nici noi nu putem sa-i pazim chiar de toate cele . din pacate.
gata, somn! ca sotul a luat niste casti de stau numa cu muzica. si mi-e ca ma prinde dimineata.
sa doarma toti copiii!!!
cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video
miflore spune:
Am venit si noi de la tara!!!
A fost frumos si soare, Ana parea sa-si reaminteasca tot!
Am intrat acum seara pe dc c-aveam o grija mare:
LA MULTI ANI ANCUTA PENTRU IERI!!! Sa fii sanatoasa si cuminte si desteapta si frumoasa! Cristina, ai cu ce te mandri, 2 copii ca-n povesti!
Mihaela si Ana Maria
Poze AICI
ege spune:
buna seara!
am revenit si noi.am fost la nunta in turcia la 2000 de km de aici,la granita cu georgia.a fost frumos dar scurt si obositor.ege s-a comportat destul de bine.
la sf saptamanii plecam in vacantza ,in antalya.suntem 10 adulti si 2 copii.serbam aniversarea de 1 an acolo.
si noi am fost un pic bolnavioare.i-am facut un exudat si ne-a pus ca diagnostic:bacil piocianic.m-am speriat si i-am refacut analiza si nu ne-a iesit nimic.acum nici nu stii ce sa mai crezi.
zilele trecute a facut ege febra 39.5.pana acum nu mi-a facut de loc febtra asa mare.ne-a zis dr ca are putin rosu-n gat.sa nu va mai zic ce o chinuie maselutzele astea.nu mai ies odata.am zis ca gata i-au iesit,dar de unde.e umflat acolo dar pana sparge.....
la multi ani tuturor bb care au implinit frumoasa varsta de 1 an.
sa fie sanatosi si norocosi!
iar fetelor care au venit in grupul nostru le urez bun venit!
am pus poze de la nunta cumnatei.nu le-am pus pe toate,mai am de pus dar deocamdata e de ajuns.
va pup,ma duc sa dorm ca si ege este f maraita noaptea .eu cred ca viseaza urat.
eu nu stiu cand sa o intarc.mai e cineva pe aici care da numai san?si sa aibe un bb care sa iubeasca f mult tzitza???/
noapte buna!!
ege si arzu ege (30.09.2005)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/fisun_regep/my_photos
diana_n spune:
Ege pana acum 1 saptamana credeam c-o sa alaptez pana la adanci batraneti, ca era ahtiat dupa laptic. Acum nu cred ca mai apuc inca 1 saptamana, ma refuza categoric, doar noaptea mai reusesc sa-l alaptez.
Diana si Petrut (3 oct 2005)
Simona8004 spune:
buna dimineata,
Ne pare rau ca nu am reusit sa le uram LA MULTI ANI celr sarbatorit, dar vream sa o facem acum. LA MULTI ANI tuturor piticodromilor festivi si sa fiti fericiti, sanatosi, sa cresteti mari si sa aduceti multe bucurie parintilor.
Fetili, imi pare rau ca nu am intrat pe aici sa va spun marea veste, dar nu am rezistat sa plec azi si sa nu va spun.
Incepind de azi, cu ajutorul lui Dumnezeu, voi incepe slujba la noul meu loc de munca. Voi si secretar-contabil (nu ca as avea vreo pregatire in asa ceva) la NovaOptic in Suceava. un program de la 9 la 17 si salar de 6 mil, a si mai lucrez o simbata da si una nu. Oricum totul e perfect pentru noi, iar de azi intra sotu la stat cu Maia, sa vedem cum o fi [:?]
Fetelor imi pare rau ca inca nu am pus foto cu caciulita, dar inca nu am primit cablu de descarcat. Sper macar azi sau maine cel tirziu sa-l aduca.
Sper sa intru diseara cind ajung sa va spun impresii. Aceasta e saptamina de proba, de fapt de invatare a noului post. Sunt asa fericita si ii multumesc lui Dumnezeu ca l-am gasit.
Pa fetele, ma duc sa ma aranjez si eu sa arat bine.
va dulce pe toti.
Simona, mama lu Maia(22.09.2005)