Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns sarmisa spune:

Am intrat sa va zic ca azi am tras o sperietura de toata coma. Faceam pireut Mayannei si ea era pe langa mine... a incercat sa se ridice langa un scaun si a alunecat. Mie mi s-a parut ca nu s-a lovit tare dar cand am luat-o in brate si-am vazut ca are gura plina de sange am inlemnit. Nu reuseam sa identific unde era buba...pan la urma dupa ce am calmat-o am vazut ca si-a muscat limba... are doua taieturi dar nu par sa o mai deranjeze. Am tremurat dupa ce m-am convins ca e ok, inca vreo jumate de ora.

sarmisa mamica de mayanna (19 Oct 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sarmisa ceva de genu asta am patit eu. I-am dat intr-o seara paine cu unt si rosii. Dupa prima inghititura a inceput sa planga in hohote si i s-au inrosit si urechile de durere. Eu am crezut ca poate s-a atins painea sau rosiile de ardei iute. De fapt isi muscase saracuta limba. Pana mi-am dat seama si eu ce are....i-am dat biscuite, apa, etc

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Sarmisa, cred c-ai tras o spaimaaaaa!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Ghita,
Te-astept diseara la portita!
Tra la la!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Haide, vina!!!..... scoala me-a...
tra-la-la

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

Mergi la inceput

Vino da numa nu vini cum vii tu, de obicei cu mana goala ...tra lala

super tare...o iubesc pe Cleopatra
zi miflore, mai departe

& Poze noi &

Mergi la inceput

Cucu???? Nu-i nimeni? Eu usnt prin zona ca am in dotare si mama si soacra

& Poze noi &

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinam spune:

sambata am fost la cumpararturi si am cumparat cd-ul cu pricina .canta "ghita" lao taraba si fiimiu nu a mai plekat de acolo pana nu s-a terminat melodia.

Alina si bb Vlad (25.09.2005)
poze

Mergi la inceput

Codru, nu stiu cuvintele dar e tare Cleo pestisoara, a vandut mai multe albume decat tac-su!
Alinam, si eu am cd-ul, mi l-a cumparat o colega de servici!
Ana danseaza cand il aude.
Acum Ana Banana e in lumea viselor!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Fetili, cum ne-ntalnim la BabyExpo?
N-am mai citit mail-urile de cateva zile bune si-am ratat inscrierea Anei la mersul de-a busilea. Inscrierile s-au terminat pe 15 sept.
Eu voi fi vineri pe 22 la BabyExpo o buna bucata din zi; o sa vin cu Ana cu tot si-o sa cumpar scaun de masina pt. Ana, carucior sport pt. sor-mea, husa de ploaie pt. caruciorul Anei + diverse; si diverse inseamna ceva tinand cont ca fix vineri e ziua Anei!!! Hai spuneti, cine mai vine vineri?
Dar sambata? Ca sambata pot veni singurice c-o las pe Ana cu soacra mea. Cine vrea sambata la resto? Pt. mine nu conteaza ora!
Motul Anei o sa-l iau in decembrie cand o sa vina si barbatu-miu din Franta. Pana atunci sunt home alone!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput