Piticodromul festiv de sept-oct 2005 (139)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miflore spune:

Nu-i nimeni pe-aici.
Hai sa mergem pe pagina 1, hop top hop top!

Mihaela si Ana Maria
Poze AICI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simona8004 spune:

Fetelor, buna seara,

am cetit in diagonala.
vreau doar sa ii urez si eu La Multi Ani lui Mihai si sa cresti mare si sanatos si Dumnezeu sa fie cu tine.

Sa va spun cum a fost prima zi de munca??? Aaa.....si vreau sa multumesc din inima fetelor care ma-ti incurajat cu noul job. Sincer m mare nevoie de curaj. A fost destul de greu. Am invata foarte multe in cele 8 ore, iar neuronul meu nu a mai depus nici un efort ca acesta de un an si e saracu asa de surmenat, ca atunci cind am ajuns acasa am picat lata pe pat si am adormit pentru vreo 15 min de nu stiam cei cu mine. Dar faza nasoala, adica nu e nasoala ci am trait-o ca si un stres mai mare decit trebuia, a fost ca de la atita stres a trebuit sa
ca sa ma pot pune pe picioare. Ori de cate ori ma ridicam in picioare imi venea sa dar acum sunt bine.
AM vrut doar sa va spun cum a fost si cred ca o sa fie bine, doar ca trebuie sa ma acomodez.

o sa intru doar seara dupa ce imi fac si treaba prin casa, macar sa va citesc.
Va dulce si sa stiti ca deja va simt lipsa, eram obisnuita sa va citesc in fiecare zi. Sper ca macar atit sa mai pot face.

Simona, mama lu Maia(22.09.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anya20 spune:

Iata ca apar si eu ca o bufnita la ore de-astea, dar acum am terminat treaba si de vreo juma de ora s-a culcat si copilul. E intr-o verva seara de parca ii dau redbull, nu tzatza.
Apropo de struguri, eu ii dau de vreo luna. Daca nu gasesc din aia fara samburi (pe care ii mananca cu tot cu coaja; decat ii dau bobul in manuta), le scot eu samburii. Are o viteza la mancat, ca abia apuc sa-i scot.

In alta ordine de idei, pentriu ca n-am mai intrat de ceva vreme decat sporadic, am pierdut sirul aniversarilor. La multi ani asadar pentru cine imi vine in memorie: Luca, Matei, Ilinca, Teo, Ancuta, Iaris si pentru toti ceilalti sarbatoriti. Sa fie sanatosi, frumosi si destepti.
Cristina, m-a emotionat mult modul in care ai descris prima zi de scoala a lui Victoras. M-am vazut peste cativa ani si chiar mi-au dat lacrimile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Buna dimineata!
Miflore, trimite totusi chestionarul (pt concursul de mers de-a busilea), ca la noi s-au facut inscrieri si in ziua concursului.
Vai incepeti serviciul, tot mai multe....

Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)

& Poze noi &

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

Neata tinere doamne,

Miflore, back to you.
Ioana, , si eu vreau la curs unde ne invata cum e cu pupatul .

Sarmisa, aoleu, cred ca te-ai speriat, bine ca nu a fost mai grav. la bubulina mica sa treaca buba reaua.

Mda, nu stiu daca am mentionat ca sunt deja la munci si nu am baut decat o cafea mica si rapida pana acum.
Asa ca ma duc sa-mi completez doza de cofeina, ne vedem mai incolo, pupici la toate fetele,

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Antoanela23 spune:

dar sa nu uit:

La multi ani Stefan-Calin, Matei, Alessia Maria!
Azi impliniti un anisor, yeaaah, va urez petrecere fumoasa si sa primiti cadouri multe si zgomotoase.

Iar pentru junioarele Teodora Maria, Anya-Ioana si Mayanna, La multi ani si voua si pupici, mai aveti rabdare o luna si vedeti atunci ce-o sa mai petreceti!

Anto siVictor (8 octombrie 2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

agri, despre rupt turta si taiat de motz e o sectiune a forumului. in principiu... se ia o turta pe care... o rupe nasha deasupra capului fetitei. care fetita alege dupa-aia trei obiecte de pe o tava asezata in fata ei. nu e nicio mare traditie dupa parerea mea, mai ales ca nu are semnificatie religioasa, asa ca ai posibilitatea sa faci cam cum vreti voi . e un prilej de bucurie, de strans familia, de admirat copilul care e in rolul principal, de facut poze... treburi din astea placute .
a, chiar, asteptam pozele cu ccc care ne ameninti, mai ales ca v-ati plimbat ceva vara asta!

hildegard, i-am dat de o gramada de ori lui radu struguri cumparati din piata. n-a patit nimic. dar i-am decojit (mai mult sau mai putin, dpa posibilitati si dupa graba cu care cerea radu boaba) si em scos samburii - ceea ce iar nu cred ca e absolut necesar. nu i-ar fi digerat si ar fi aparut a doua zi in kk.

of, sarmisa, tare mi-e frica de intamplarile astea...

asa, miflore, ne astepti la portita? a, victor al lui cge e la portita de la shcoa-laaa.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hildegard spune:

Buna dimineata

No, uite ca Steff n-a patit nimic d ela struguri cu samburi cu tot. KK de dimineata a fost ok.

Nu tre' sa va zic astea cu kk, nu?

Ce parere aveti voi de sucul natural la cutie Kapi 100% natural de portocale, fara zahar. Gustul lui este chiar natural, acrisor. Este ceva nou pe piata. Deci, nu are zahar.
Cum nu sunt portocale bune acum eu i-am dat la steff ieri suc din asta si a fost tare incantat. A baut numai 30 ml. Am zis ca zilnic ii dau 40-50 ml....mai ales in sezon rece. Cu toate aste bem si noi adultii, ne mai vitaminizam un pic. Eu nu sunt de acord cu sucurile astea pt. copii dar asta e perfect. Restul le mai fac acasa: piersica, mar, morcov. Am luat odata acuma 2 sapt portocale d epe piata si a fost blehhhhh.......stoarse aveau un gust. Nici macar culoare n-aveau!!!

PRAJITURI

Veronica si Stefan Peter (07.11.2005)
Poze la 10 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

La multi ani Stefan Calin, Matei si Alessia Maria! Sa cresteti mari!

Anto, Simo. La curs ne-a invatat ca daca cineva ne face un serviciu, noi simtim nevoia sa-l intoarcem, ca altfel "ne apasa". De aia a trebuit sa pup zina inapoi repede.

Vineri si simbata sint din nou la curs, sa vedem ce ma mai invata. Cred ca o sa ne paraseasca bona. Mi-a zis ca are o oferta cu carte de munca, iar eu i-am zis ca nu ii fac carte de munca. Sper sa ma anunte din timp. N-as mai vrea alta bona, as vrea sa o dau la cresa, sa fie colega cu Ancuta. Problema mare e ca eu nu am back-up, daca se intimpla ceva, nu am pe cine suna sa stea cu Miruna citeva zile. Tre' sa-mi conving soacra sa iasa la pensie in februarie.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioana75 spune:

sarmisa, si copilului meu i-a curs de 3 ori singe din gura ca la robinet. Prima oara m-am speriat, iar urmatoarele dati am luat calma un servetel si am sters-o.
Simona, sper sa iti treaca repede stresul de la serviciu.

Ioana, mama Mirunei (25.08.05)

Mergi la inceput