Mamici de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 5
Chuny spune:
In cazul asta chiar ca nu prea mai ai ce rezolva cu el ...
Ei, dar n-o sa ai tu o galushka mica de iubit peste doua-trei saptamani ? o sa uiti de toti egoistii care te-au facut sa plangi ! El pierde, nu tu !
Te pup ! Merg si eu la somn acu ca am avut o zi mai grea.
Sibylle 36 +
Pozele mele Poze noi
Cecilia C spune:
Sandra imi pare rau ca aveti probleme tocmai acum cand trebuie sa vina bebele dar parca ceva ma face sa cred ca sotul tau se va schimba radical odata cu venirea pe lume a bebelusului...nu cred ca nu se va schimba in bine. Dar pana atunci tu savureaza fiecare clipa cu bebele in burtica si nu-l supara prea tare desi e greu sa fii zambitoare si binedispusa data fiind situatia, dar macar incearca de dragul lui sa nu te intristezi prea tare.
Eu sper sa se rezolve situatia, daca nu acum, macar dupa ce nasti si iti doresc tot binele din lume tie si bebelusului.
39+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
CamiSol spune:
Buna dimineata!
M-am intristat foarte tare cand am citit postarile Sandrei , sincer acum cateva luni, tin minte cat o invidiam cand ma uitam pe pozele ei, la plaja, la pescuit cu sotul (pentru ca eu am avut parte de o singura zi tot anul de plaja). Acum nici nu imi vine sa cred...Eu sper totusi ca lucrurile se vor indrepta . Sandra sa dea DD sa ai putere sa lupti pentru bb si sa fiti sanatosi amandoi.
Cami 38fix cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
tasia spune:
Nu am dormit in noaptea asta aproape deloc Ma doare intre picioare, burta, spatele... ma dor toate.... Nu mai pot... im dau demisia...cateodata ma gandesc k e mai bine sa nasti pe la 35-36 saptamani, scapi de toate chinurile. Eu care n-am avut treaba toata sarcina cu durerile sau alte probleme acuma simt k o iau razan de dureri
38 +
pozele noastre
bebe
anangel_lexi spune:
Neata.
Sandra, imi pare extrem de rau de ceea ce ti se intampla. Si eu traiesc intr-un stres maxim, dar, din fericire, nu din cauza sotului...
Alina, am vazut-o pe Adelina, e o scumpa, sa va traiasca! Tare frumusica!!!
40+ cu Maria Cornelia
Poze diverse
Poze cu bebe si burtica
CamiSol spune:
quote:
Originally posted by tasia
Nu am dormit in noaptea asta aproape deloc Ma doare intre picioare, burta, spatele... ma dor toate.... Nu mai pot... im dau demisia...cateodata ma gandesc k e mai bine sa nasti pe la 35-36 saptamani, scapi de toate chinurile. Eu care n-am avut treaba toata sarcina cu durerile sau alte probleme acuma simt k o iau razan de dureri
38 +
pozele noastre
bebe
IDEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Cami 38fix cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la
Clara03 spune:
Buna [b]Sandra/b],
Am postat acum cateva zile un raspuns privind neintelegerile dintre voi in care spuneam ca nu se isca din senin tensiuni intre doi oameni care se iubesc. De regula motivele sunt in afara relatiei iar tu ar trebui sa-l cunosti mai bine pe maestrul tau. Graba cu care iti face bagajele in halul in care esti mie nu-mi miroase a bine. Mai bine pleaca singura, fara sa mai astepti nimic deocamdata de la omul in care ai investit tot sufletul tau. De multe ori distanta rezolva mult mai usor lucrurile, pentru ca in urma ta va ramane un gol care poate sa-i dea de gandit mai mult decat prezenta ta, ostila acum. Oricum trebuie sa pleci. Daca te vei arata demna si indiferenta vei avea surpriza sa constati valuri in orgoliul lui de mascul feroce (cum adica, pleaca asa de usor???. Ai grija sa nu fii slaba in fata lui. Te va calca in picioare. Crede-ma ca e ca in jungla. Daca le miroase a sange sunt cruzi-. Si tu spui ca sunt cuvinte si priviri pe care n-o sa le uiti niciodata. Iar despre declaratiile lui cu parfum de final si definitivat stai linistita. Nici nu stie ce spune. S-au mai vazut duri ca el care au lins unde au scuipat. Asa ca nu crede in toanele lui de leu. Lasa-l sa-si faca numarul si, daca doamne fereste nu e vorba de altcineva, lucrurile se vor aranja intre voi usor usor. Dar lasa-l sa respire si sa se convinga.
Imi pare tare rau ca treci prin rahatul asta atat de nemeritat intr-o asemenea conjunctura, dar tine-te tare. Roaga-te cat poti (dar nu de el) si gandeste-te ca stie bunul Dumnezeu ce face cu voi si cu puiul de inger pe care vi l-a trimis. Poate sa va lumineze calea.
sofimic spune:
FELICITARI noilor mamici, sa creasca puiutii mari si sa fie sanatosi
si ei si voi
BUN VENIT acasa cu bebe mamicilor GRIPO si SUSA. Bebicii vostrii sant
niste dragalasi si frumusei. GRIPO povestea nasterii bebicului tau e tare
frumoasa, sa va bucurati de el si sa fiti sanatosi si el si tu si tati
Bebe de ALINA si RAMOMAR sant niste scumpici mamicilor
MICROBU multa rabdare si noroc sa rezolvi problemele. Pt toate cuplurile
e o perioada speciala acum, dar unde a fost odata atata iubire nu cred
ca se poate rupe brusc tocmai cand vine bebe mic. Asa ca...
ELOISE multa sanatate transmit si eu la bebe de Mexxa si sigur va fi
bine pt ca eu am tot citit ca prematurii sant niste luptatori
FETELOR acum am citit undeva ca nu e voie sa scriem cu litere mari pe
forum ca asta e ca un strigat. Asa e? Daca nu m-ati lamurit cum sa scriu
colorat eu strig la voi, ce sa fac?
Eu de cateva nopti am dureri de burtica ca la ciclu si de spate dar
mai mult nu...ii tot fac galerie la bebelusa mea sa iasa . Poate vrea
sa vina chiar maine pt ca e Sf. Sofia in calendarul ortodox??Sa vedem....
Cam atat de la noi, sa aveti o zi frumoasa
39+ Sofia Ana