Mamici de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Da ce radical e barbatul asta nene... In vecii vecilor nu te va chema inapoi dak pleci? Pai el are orgoliu in el nu gluma... Si crede k oprgoliul ii va aduce bine? Intr-o relatie in care mai ales e si un copil la mijloc nu e loc de orgolii pt k cel mic sufera cel ami mult.

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

quote:
Originally posted by tasia

Da ce radical e barbatul asta nene... In vecii vecilor nu te va chema inapoi dak pleci? Pai el are orgoliu in el nu gluma... Si crede k oprgoliul ii va aduce bine? Intr-o relatie inc are mai ales e si un copil la mijloc nu e loc de orgolii pt k cel mic sufera cel ami mult.

Niciodata nu ne-a adus nimic bun orgoliul asta, si poate din cauza asta am lasat MUUUUULT de la mine si vad ca am gresit.

Sandra 37fix inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Tu stii ce-i mai bine pentru voi. sigur, acum iti trebuie liniste si pace si sa te pregatesti s-o intampini pe bebe. la urma urmei, nu-i nici o tragedie! sa stii ca eu am invatat in viata ca adevaratele tragedii sunt bolile grele, accidentele... daca e sanatate si toti cei dragi sunt nevatamati... slava Domnului! oamenii care nu te merita si te fac sa suferi nu trebuie lasati sa iti amarasca viata. numai atunci cand esti lipsit de sanatate sau cand ceva cumplit se intampla brusc realizezi cat de neinsemnate sunt alte probleme, fie si cele de cuplu.

asa ca daca tu crezi ca e bine, du-te la parintii tai si gandeste-te numai la tine si la minunea mica! lucrurile se vor limpezi intr-un fel sau altul

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Sa lasi de la tine nu e rau dar trebuie si el sa vada limitele.
Eu ma duc la somn. Te pup si ai grija de tine

38 +
pozele noastre
bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Chuny spune:

Ma bucur ca ai parintii langa tine, e foarte important. Si nu te mai uita peste pozele de la nunta ! Ce rost are sa-ti faci rau acum ? Daca chiar te "ajuta" sa te muti maine, lasa-i o scrisoare in casa inainte de a pleca ... ca sa fie o poarta deschisa daca el e asa de orgolios. Iar de maine nu te mai gandi decat la cum sa-ti fie bine tie si la bebelina. Lasa-te rasfatata de parintii tai, ei te iubesc neconditionat. Toate cele bune !

Sibylle 36 +
Pozele mele Poze noi

Mergi la inceput

Da, Eloise, asta cred si eu.
E pacat cand 2 oameni -care se iubesc totusi- se despart, dar nici eu nu voi sta cu el, sa-i suport fitzele pt ca avem un copil impreuna...NO WAY, NOT ME !!!

O fi nascut Eli?

Sandra 37fix inca un pic

Mergi la inceput

Noapte buna, Tasia !

Sybille, multumesc mult. Eu nu inchid nici o poarta, i-am si spus asta. Stii ce mi-a raspuns? "Mai bine pune pe hartie toate nemultumirile si intrebarile, s-o gasi cineva sa aiba timp sa si citeasca, dar nu EU si nici sa te ascult nu mai am chef si rabdare."

Sandra 37fix inca un pic

Mergi la inceput

Duceti-va la somn fetelor, nu mai stati dupa mine. O sa-mi treaca mie supararea asta, ma fac eu mare!!!

Sandra 37fix inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

dar a avut vreodata timp si rabdare? daca acum le-a pierdut, nu-i spre lauda lui...
Ma duc si eu in pat.... ma doare spatele si bebe se agita cam tare, chiar nu doarme pana nu adorm eu, e verificat!
Iti doresc numai bine si pace in viata si in suflet... ai incredere ca va fi in regula cu tine si cu bebita ta!

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Noapte buna !

Sandra 37fix inca un pic

Mergi la inceput