Mamici de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Neata!

Gety, Eloise, abia astept sa veniti cu vesti!

Gety, ai idee dr Grigore la ce clinica e?

Felicitari, Pufy!

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MamiLili spune:

Sandra, mai astept propuneri de nume pentru baieti! Sunt in crizaaaa...noroc ca mai am ragaz cam o luna.

Sanatate la mamici si bebici!
Lili sapt 36 cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Bine v-am regasit! Am venit si noi de la spital vineri, dar nu am reusit sa va scriu. Ce pot sa va zic...refacera dupa a doua cezariana mi s-a parut mai rapida, poate si din cauza ca am incercat sa ma mobilizez cat mai repede. Am fost operata luni la ora 13 iar seara m-am ridicat din pat, iar in ziua urmatoare am mers la alaptat de la ora 12, tot la 3 ore, doua etaje mai sus, cu liftul bineinteles.La doua zile am luat-o cu mine in salon.
Fetita e cuminte, dar mananca foarte des, la intervale neregulate 1-1.30-2-2.30 cel mult. Lapte am suficient, suge doar dintr-un san la o masa, din celalalt nu mai vrea.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lyana spune:

adameascaera vorba de laptele praf NAN de la nestle, cumnata mea pe asta il folosea, exista Nan 1 si 2, 1- de la nastere iar 2 de la 6 luni icolo.
In afara de Bebelac i-ai mai dat si altfel de lapte? Ceai de care ii dai, sau nu ii dai deloc? Am vazut si ceai instant de la Humana dar nu prea am incredere, mie nici ala instant de adulti nu imi place.
O fi mai bun cel de cimen si anason de la plafar?

34+ Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ignatica spune:

Buna burtici si mamici,

Pufy felicitari, nici nu am paucat sa facem galerie. Sa iti creasca puiucul mare si frumos.
Am primit urmatorul mesaj de la Mexxa: Puiul meu a inceput sa creasca, a luat 20 de grame. Sper sa mearga tot asa. Va pup pe toate. Sa ii tinem pumnii in continuare.

Eu sunt demoralizata total. Nu cred ca am lapte suficient pentru pui si am inceput sa ii suplimentez mesele cu Milumil1. Nu am apucat inca sa vorbesc cu pediatrul despre asta pentru ca doar de vreo 3 zile ni s eintampla fenomenul. Stie cineva vreo metoda de a face laptic mai mult. Eu dau cu lichide multe, cu ceai pentru stimularea lactatiei si tot asa. Odihna cand e posibil.
Lyana bebelui meu nu ii place ceaiul de colici asa ca ii fac o combinatie de ceai cu fructe de padure, musetel si sunatoare, cate un plic din fiecare la un litru de ceai. Doctorita mea a zis ca e ok, eu am pescuit reteta din Spitalul de copii pentru ca asta ii dadeau si papa tot.

Ignatica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns matahut spune:

Salutare dragelor,

PUFY, FELICITARI!

N-am mai apucat sa scriu de vreo 2 zile, dar n-am nascut inca….Am vazut ca a fost miscarea foarte slaba in we. Noi am rasuflat usurati azi dimineata ca s-a sfarsit we…..N-as fi vrut sa nasc in we, cand nu e mai nimeni prin spital, doar cativa rezidenti rataciti, iar dr meu…probabil undeva la munte?! Aveam o presimtire ca voi naste azi, dar vad ca pana la ora asta nici o miscare. E, nu s-a terminat ziua. De fapt, as fi vrut sa nasc pana in 7 seara ca sa prind tura unor moase pe care le cunosc de la cursuri si care sunt deosebit de calde si de pricepute…. Om vedea. Azi diminezat am dus puiutul la gradi (a 2 a zi, ca mai fusese si vineri, la deschidere) si tot plangand am lasat-o acolo…Mi s-a rupt inima, dar ce sa fac?! Si anul trecut facea la fel, iar dupa ce plecam noi se inveselea si se juca de nu mai putea. Sper sa fie asa si aici (ca am schimbat gradi….de la particular pe mani multi la stat pe bani …nu putini). Dupa aia am dat o tura prin Unirea si i-am luat tenisi (pentru a sta cu ei in gradi, ca cica paucii nu sunt buni…au nu stiu ce activitati sportive si ii cad din picioare) si o pereche de pantaloni de trening. Una peste alta s-au dus aproape 700 de mii!!!!! Dar pot naste acum linistita ca o sa aiba barabata-miu cu ce s-o duca la gradi…

Altfel….asteptam…Si pe mine ma intreaba toata lumea cand nasc, iar eu le spun “din moment in moment”, a doua zi la fel, a treia la fel….E destul de penibil. In fiecare seara in parc (cand mergem cu Ana) ne luam ramas bun, imi ureaza toti nastere usoara etc etc. A doua zi….iar dau cu ochii de mine. Avand termenul pe 20 si de 2 saptamani colul moale si deschis….ma asteptam sa nasc mai devreme, dar….om vedea. De fapt si dl dr a spus ca se va intampla PROBABIL pana in 20 sept…. Altfel, ma simt binisor, mi-e greu sa merg, ma dor toate alea, dar n-am contractii, n-a cazut nici un dop, nimic. Ma enerveaza ca saptamana trecuta m-a tratat de candida si acum parca Iar ma mananca putin! Nu stiu ce sa mai fac. Cum o fi o fi, nu pot baga ovule dupa ovule nonstop. Mi-am pus Lomexin (2 la 3 zile ) saptamana trecuta, de atunci ma spal cu ceai de galbenele….

Cam asta despre noi. Mergem inainte!

Marina , 39+ Maruca si Ana (3 ani)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Crisnemes spune:

Ignatica- nu dispera. Incearca sa-l pui pe David mai des la san. Daca el e obisnuit sa bea din 3 in 3 ore de ex pune-l din 2 in 2 ore asta doar cateva zile ca sa se faca lapte mai mult (chiar daca-l trezesti) .Vei vedea ca in scurt timp o sa se sature si o sa revina el la distante mai mari de supt.IMPORTANT FII CALMA SI ODIHNESTETE CAT DE MULT!

Multa bafta!

Cristina siDragos (31.01.2004)+Victor
Poze
POZE YAHOO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

SANDRA- Multumim, ai sa vezi ca toate cele rele 'se vor spala' iar cele bune' se vor aduna'!

ELOISE- Multumim stiu ca ti se pare o vesnicie, dar ai rezistat admirabil pana acum. Hai curaj, inca un pik!

ITZY- da, e burtiera elastica. Cand mi-a cumparat-o sotul, mi-a adus marimea S, atat doar ca nu o puteam inchide De o sapt stau cu marimea M si se pare ca de maine intru la S. Mie Cezara mi-a spus sa o port peste operatie, pt a-si reveni muschiul la normal!

PUTZURUCA- E ARMAND, da, te iert

INNI- Las' ca nici cu printesa ta nu mi-e rusine. Cred ca va fi coada la usa... poate veni si ARMAND?

ADINAZOT- Multumim mult M-am gandit eu ca esti in spital de nu mai spui nimic! Hai ca mai ai putin. E cel mai greu acum pe ultima suta de m, dar ai sa vezi ce bine e cand iti vei tine ingerasul in brate! Hai curaj

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns putzuruca spune:

Alessia, aseara dupa ce am scris mesajul m-am tot gandit la numele lui bebe pt ca mi s-a parut ca am gresit. Imi cer scuze. Oricum as fi zis, Armand tot un frumusel este si tu la fel. Pupicei la amandoi.

Ieri va spuneam ca am impresia ca a inceput sa cada dopul. Azi nu mai este o impresie. Este o certitudine. Maine merg la control sa vedem cum stam.

putzuruca 38+ cu Andreea-Iuliana

poze cu dragoste

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns martha78 spune:

Hello, fetelor!
Ce mai faceti? Imi era door de voi..n-am mi citit nimic din ce ati scris pt ca am fost plecata
Am vazut ca multe din voi ati nascut..FELICITARI si sa va traiasca bebeii!!
Eu inca nu m-am acomodat cu noul program al lui bebe, tot timpul as dormi si in plus bebele e foarte plangacios, avem si colici acum

Martha & Darius

Mergi la inceput