Mamici de sept-oct 2006 (77)
Raspunsuri - Pagina 23
microbu spune:
Buna dimineata!
Gety, adevarul este ca el a fost mult mai "insarcinat" decat mine
(si pofticios) asa ca nu e de mirare ca faza cu hormonii sa plece de la faptul ca nu amai fost el in centrul universului meu, ca nu l-am mai rasfatat pe el...
Eloise , in josul paginii Toate forumurile In Panoul de statistici apar toti membri online (daca au selectat in profilul personal ca doresc sa apara activi -ultima rubrica).
Sandra
37+
inca un pic
putzuruca spune:
Buna-dimineata mamici si gravidutze,
Ma uit pe listuta si vad cum se inmultesc bebelusii. Nu-mi vine sa cred cum a trecut timpul. M-au apucat emotiile cand ma gandesc ca mai e asa de putin timp pana la marea intalnire. Am devenit constienta ca in curand voi naste asa ca am facut si eu bagajul de spital.
Pufy, felicitari pentru bebe. Sa fiti sanatosi si sa te refaci rapid.
putzuruca
38+ cu
Andreea-Iuliana
poze cu dragoste
Crisnemes spune:
Sandra, sotul tau e cumva din zodia leului?
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
microbu spune:
Cris, nici macar leu nu e, e rac (si ffff rasfatat de mamica cu care a stat pana la 28ani)....si eu sagetator deci ca nuca in perete ![]()
Sandra
37+
inca un pic
Crisnemes spune:
Oare cum de a renuntat la poalele maicasii?Cu siguranta ca te iubeste(dar in felul lui meschin) si probabil asteapta sa te comporti ca maica-sa.
Am o verisoara care a avut un prieten(tot din zodia racului) si avea vreo 30 de ani acu 5 ani si statea in pat cu masa si se uitau la telenovele - el cat un munte de om si o dirigalea pe verisoara mea in coace si in colo pana s-a suparat si i-a dat papucii. Ei au avut noroc ca nu au fost casatoriti.
Daca crezi ca poti salva ceva din aceasta casnicie si sa fii fericita fao ca merita. 
Cristina si
Dragos (31.01.2004)+
Victor
Poze
POZE YAHOO
GETY spune:
Sandra, vad ca ai cinci zile de sarcina inaintea mea. Eu acum simt de parca nu mai are prea putin loc sa se miste. Tu cum simti miscarile fetitei tale? Dar, ma intreb peste vreo 2 sapt. cum o sa fie?
GETY
36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
GETY spune:
PUFYMIC, FELICITARI PENTRU BAIETELUL PE CARE L-AI NASCUT. SA FIE SANATOS SI TU SA AI O RECUPERARE RAPIDA SI USOARA!
GETY
36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
eloise spune:
Sandra, ce jmekerie m-ai invataaaat!
Pai racii de obicei is buni la suflet si empatici, na, zodie de apa. (scuze ca vorbesc in clisee)
Gety, s-a facut, ne vedem atunci. Cat despre povestea aceea cu 7 din 10, si mie mi s-a parut ciudata. O intreb azi pe Mexxa din nou, ca nu am liniste (am si visat urat asta noapte). Poate am inteles gresit
. Oricum asta le spuneam si eu fetelor, ca e imposibil sa fie din cauza conditiilor sau personalului, atunci imediat ar fi scandal in presa.
Eloise
35+ cu 
EU
Virsta bebe
GETY spune:
Oare Mirabelac ce mai face?
Eloiseeee, n-ai nici o veste de la ea?
Ca dupa ea, teoretic, din sirul iesencelor, eu as fi la rand. Si tot am emotii. Stiti cum e? Ca la examen: "hai, intra tu prima, si intru eu dupa tine"!
GETY
36 cu
MARIA-DIANA
VARSTA BEBELINA
POZE
microbu spune:
quote:
Originally posted by Crisnemes
Oare cum de a renuntat la poalele maicasii?Cu siguranta ca te iubeste(dar in felul lui meschin) si probabil asteapta sa te comporti ca maica-sa.
Am o verisoara care a avut un prieten(tot din zodia racului) si avea vreo 30 de ani acu 5 ani si statea in pat cu masa si se uitau la telenovele - el cat un munte de om si o dirigalea pe verisoara mea in coace si in colo pana s-a suparat si i-a dat papucii. Ei au avut noroc ca nu au fost casatoriti.
Daca crezi ca poti salva ceva din aceasta casnicie si sa fii fericita fao ca merita.

el vroia demult sa plece de la ai lui, dar nu sa stam cu chirie. Ne-am luat casa si asa ne-am mutat impreuna dar "influentele" mamei ma deranjeaza inca...nu-mi place cum l-a crescut cred Sandra
37+
inca un pic