Mamici de sept-oct 2006 (77)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Foarte posibil ca Pufy sa fi fost deja operata. Sper ca ea si bebe sunt cat se poate de bine!

Sandra nu stiu ce sa zic, e ciudata povestea auzita in seara asta. Cred ca o s-o intreb maine din nou pe Andreea. Oricum e imposibil sa se intample asa ceva din pricina conditiilor din maternitate fara sa iasa un scandal teribil in presa. E exclus deci sa fie din vina lor. Lullabay nu s-a plans de conditiile de acolo, iar despre bebei spunea ca sunt ingrijiti foarte bine iar dotarile de la nou nascuti sunt excelente. Acum Mexxa e la clinica 2 iar Lullabay a fost la I, la I voi merge si eu pt ca am aceeasi dr ca si Lullabay.

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns microbu spune:

Eloise, in aceesi maternitate sa fie 2 clinici atat de diferite??? Trebuie oricum sa afli detalii, numai asa te poti linisti.
Si atunci daca nu e problema la NN, cum e posibil 7 din 10 ??? Tot ghinionul s-a nimerit in salonul Andreei? De-asta era asa stresata saracutza, daca stii ca 7 bebei la termen nu au rezistat si tu nasti prematur...eu o luam demult razna. Transmite-i te rog, din nou, toata grija si dragostea noastra!

Sandra 37+ inca un pic

Mergi la inceput

O sa intreb maine neaparat. E prea ciudata povestea.

A, voiam sa-ti spun ca e minunat numele Anais. si mie imi place foarte mult. daca tot spuneai ca iti prisosesc pentru moment, ia imprumuta-ne mie si lui Lili cateva nume de baietel, ca noi inca suntem nehotarate! ca vad ca ai gusturi excelente la nume!

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Fetelor, voi vreti sa ma vrajiti si sa ma inveseliti ???

Ma bucur ca va place numele ales.
Pt baietel aveam un nume f simplu Stefan-Alexandru (Stefan il cheama pe sotul meu, nici nu-l iubesc nu??? iar Alexandru pt ca vroiam un prenume sfant)...mai erau si alte nume dar eu toata viata mi-am dorit sa am ori sotul ori copilul cu numele de Stefan, Mihai sau Bogdan (unul l-am nimerit deja )...

Dar promit ca ma gandesc la 2 nume fff frumoase de baietzei frumusei, da?

Sandra 37+ inca un pic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei

Pufycred ca deja esti bine si tu si bb...asteptam vesti despre tine.

Alessia, Alina aveti niste bebei minunati.

Alessia burtiera aceea este elastica nu sau este un brau...? Ca am si eu una elastica dar eu stiam ca la cezariana nu e indicat sa se fol. Tie ti-au spus ca e ok ?

Microbu imi pare rau pt pb tale cu sotul insa sper ca venirea bebelinei sa il schimbe...iar numele este ff exotic...imi aminteste de parfumul Anais-Anais...

Adinazot ma bucur ca esti bine...chiar ma gandeam intr-o zi la tine ca ne spusese cineva ca esti in spital cu pb...sper sa duci sarcina cu bine pana la termen.

Azi m-a sunat Roxana01. este bine si ea si bb, au fost la Budimex si pana la urma i-au imobilizat bratul si umarul micutei ca sa stea fix...Era obosita si spunea ca ii vine sa o bage la loc in burtik...plange are colici mititica...

Eli / Catalina felicitari pt bb. Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei.

Mirabela si Cecilia

Aaaa Gripo mi-a placut postarea ta cu povestea lui Bubu.

Va pup si numai bine

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Bai frate ce se intampla in spitalul ala ? Parca nu traim intr-o tara civilizata...
Este nevoie de o ancheta claaarrrrrr!!!!! este inadmisibil asa ceva...cum 7 bebei din 10 sa moara ? Dar ce li se face? Ar trebui o ancheta sa dea si la TV asa ceva...nu pot sa cred...

Eloise Transmite-i Mexxei toate cele bune si putere sa suporte ce este acolo...cred si eu ca e disperata...

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Microbu imi pare rau pt pb tale cu sotul insa sper ca venirea bebelinei sa il schimbe...iar numele este ff exotic...imi aminteste de parfumul Anais-Anais...

Multumesc, dar fetitza mea o sa aiba o alta aroma decat parfumul mentionat , nu ma dau in vant dupa parf florale, imi plac cele exotice si un pic dulcisoare, neaparat cu iz de bergamota ...

Sandra 37+ inca un pic

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by microbu

quote:
Originally posted by itzy-bitzy

Multumesc, dar fetitza mea o sa aiba o alta aroma decat parfumul mentionat , nu ma dau in vant dupa parf florale, imi plac cele exotice si un pic dulcisoare, neaparat cu iz de bergamota ...

Sandra 37+ inca un pic

cu siguranta va avea alta aroma...Mie imi plac cele fresh...dar numele asta ...m-a dus cu gandul la acel parfum...

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by microbu

Fetelor, voi vreti sa ma vrajiti si sa ma inveseliti ???

Ma bucur ca va place numele ales.
Pt baietel aveam un nume f simplu Stefan-Alexandru (Stefan il cheama pe sotul meu, nici nu-l iubesc nu??? iar Alexandru pt ca vroiam un prenume sfant)...mai erau si alte nume dar eu toata viata mi-am dorit sa am ori sotul ori copilul cu numele de Stefan, Mihai sau Bogdan (unul l-am nimerit deja )...

Dar promit ca ma gandesc la 2 nume fff frumoase de baietzei frumusei, da?

Sandra 37+ inca un pic

Nu te vrajim... chiar ne place numele ales pentru bebelina. pt baietei imi plac si mie mai ales numele simple, romanesti. si foarte foarte important e sa rimeze cu numele de familie.

Edit: sa "rimeze" adica sa se armonizeze bine

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Parfumul Anais-Anais de la Cacharel e conceput ca un omagiu adus scriitoarei Anais Nin, din cate stiu eu. Nici mie nu mi-a placut in mod deosebit parfumul.

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput