40 cu + sau - (cap.21)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Maica, nu mai stiu care era faza cu berea, care ai dreptate e prea frig.
Daca nu ai nici un cablu la tlf (afara de handsfree), atunci sa stii ca iti trebuie.
Bluetooth e short range wireless conectivity; tlf meu e capable dar banuiesc ca iti trebuie si ceva care se baga in calculator (doar daca nu ai sa zicem un Mac care si el e capable). In fine sa iti zica mai bine altcineva care stie
Altceva vroiam sa zic: am si eu mai nou tlf cu camera (dovada a increderii ce mi-o poarta sotu care cica eu sunt ca atacurile teroriste cu masina, intrebarea nu e daca (o comit) ci cand; in fine gura lumii stii cum e). Deci sa revenim: aici au un serviciu care uploadezi pozele de pe tlf pe net, apoi faci download in calc, si e gratis. Poate ai si tu la fel, ca aici nimic nu e gratis, ca regula generala asa.
La show-ul country mi s-a parut f urat. Mancarea a fost f buna insa si multa.
Si azi am avut o zi lunga tare.
In rest mai vin, ca am niste dileme de classroom management.
Va pup, o saptamana buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nema s-au incins spiritele asa de rau incit nici eu nu mai trec pe acolo. dar stii tu vorba: un nebun (adica io) arunca o piatra si 10 intelepti (adica ei) nu pot s-o scoata. ce-mi veni?Asta mica mica, ia cinnele si du-l de urgenta la vet.Celelalte care dati tircoale butoiului, mai bine beti continututl decit sa luati cele pastile. AM eu o prietena care are depresii de vreo 10 ani si doctorii ii prescriu chestii din ce in ce mai tari. Biata de ea a ajuns o umbra de om, nu mai e in stare sa lucreze si in primavara se va pensiona (are 44 ani). Sufera de insomnie cronica are cearcane cit roata carului si vreo 45 kg. Singurul lucru care a adus-o in halul asta e divortul de acum 10 ani. In rest are frate, sora nepoti aici, s-a maritat de curind dar e in continuare desprimata. oricum ea ia pastile cu pumnul. Nu vreau sa ajungeti ca ea, pliz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nematics spune:

Laura, pai nu mi-ai zis tu vineri sa iau berea in fatza sa pot sa sed si sa cujet???

Am telefon ca-n melodia aia cu "am cravata mea, sunt pionier"; ma uit la el si atit, oricum nu de poze duc eu lipsa pentru moment - ma omoara raceala (si ce e mai rau nici nu stiu daca e raceala sau nu) asa ca incep sa elimin posibilele cauze pe rind: m-am dus si mi-am cumparat pantofi ca pe-aici desi mai ninge din cind in cind eu tot in sandale si fara sosete sunt si ma incapatzinez sa cred ca e vara...

Kuki, xenicalul nu m-a slabit dar sigur m-a ajutat sa nu ma ingras -asta am uitat sa spun

Kim - eu am dublu de motive sa te inteleg, poate la o vorba mai lunga ne-om povesti... aaa, daca ai T-mobil putem vorbi free!! Ca macar atit am reusit, sa vad cum sa formez un numar si sa sun la el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Llaura spune:

Nema, mergi si la coafor, daca iti faci parul tine de cald mai bine
Frig si aici, da' white stuff inca n-am avut.
Daca te consoleaza cu ceva, sa stii ca si eu vorbesc la celular ca de la paid phone, nu am nici un nr in address book, nu stiu nimic cum se face, am o poza cu o pasare flamingo facuta in mall si cam atat.
Copchii mei nu invata nimic, ei vor sa invete termodinamica in clasa si azi am plouat cu note proaste peste ei si am mustrari de constiinta. Cel mai tare a fost George, care imi e f simpatic pt ca imi face clasa, urmareste, raspunde la intrebari, intreaba, si i-am pus 38/50 si la sfarsit a venit la mine ca vezi ca ai adunat gresit, e 28/50
Il mai am si pe Mohammad (cealalta clasa) care in continuare se uita la mine si nu scrie nimic in caiet si are si vreo 40 de ani. Momentan am decis sa il las in plata domnului, si uite asa mai sunt 4 zile din saptamana.

Mergi la inceput

Laura, sounds familiar -tot mesajul de la a la z, numai ca eu am poza vinzatorului pe celular! Iar ala de se uita galesh si nu scrie are 20 de ani. Nu am priceput ce e aia "imi face clasa"

si pe bune ca ma consoleaza, ca ma simteam complexata; dar am uitat ca aici in America nu e ca-n RO unde toata lumea are celulare peste celulare, abonamentul cel mai ieftin la Orange e citiva dolari cu 20 minute free/luna (nu 50 dolari fara a mai socoti si taxe cel mai ieftin abonament) si daca sun pe cineva nu platesc si eu si el ca aici ;

btw testind celu cu fimiu am ajuns la concluzia ca semnalul e de tzishpe ori mai bun in Romania decit in US - Adriana, se aude?, no matter compania sau aparatul - acolo nu ai probleme cu celularul prin buildinguri cum are fimiu in ditamai orasul aici, si Bucurestiul e plin de blocuri cu fieratanii in ele,

pe de alta parte pricep ca in RO companiile de tel mobil au dus o campanie agresiva de instalare a antenelor fara prea mare control si respectare de reguli si au pus si unde e periculos pentru sanatatea oamenilor, deabia acum incepe sa se vorbeasca, timid, despre asta in RO

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrienne12 spune:

Nema stiu ca celularele sint mai bune in europa. Era un articol in The Economist pe tema asta, merg ale naibii celulare in metrou in TGV you name it. Kim succes eu te invidie ca s-o spun p-a dreapta, asa cum i-am invidiat si pe colegii nemti, francezi, austrieci care vin si pleaca de la mine de la firma. Eu acum sincer v-o spun nu pot sa ma repatriez pt. ca am cetatenie, casa, masa purcel si 3 pisici si idei de business in sua dar peste n ani pe bune daca nu vreau sa am case in 4 tari intre care si Ro si sa ma mut de colo colo, ca prietenu' asta al meu viseaza sa se faca pastor de capre in Antalia... Si tot la fel de sincer va spun ca am avut momente cind am regretat emigrarea: timpiti sint peste tot, rednecksii de aici ma enerveaza la fel ca miticii din tara. e drept ca am fost sanatoasa si n-am avut nevoie de salvari si ale alea dar in fine... aici nu am cu cine discuta... decit cu voi.Apropo Iuliana in reteta ta de legumes farcies cepele se umplu si ele ca nu pricep franceza. Sint 14 ani mama de cind mi-am dat demisia de la mr. leonard belgianu' lu peste la care am lucrat inainte de aveni in sua, asa ca am uitat franceza. deci se umplu si cepele? se fierb i ntii sau care-i baiul?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns KUKI spune:

Buna dimineata Europa, noapte buna America

Mult si frumos ati mai scris, m-ati facut sa rad asa cu noaptea-n cap.
Nema si Laura, faceti un duet super, asa, la ceas de seara(la voi).

Apropo de pastile am avut si eu perioada xanax de care nici nu vreau sa-mi amintesc si nu recomand nimanui, desi n-am vazut efecte adverse.
Acum ma simt super bine. Odihnita, vesela, optimista, dorm bustean, nici sefa nu reuseste sa ma enerveze. O fi de la antistress-ul pe care il iau. Adica sigur.
Craciunitza, mie tot mi-e gandul la tine, desi cred ca esti bine, ca mi-a soptit mie o pasarica ca pui legume pentru iarna

Oana, acum iti inteleg ingrijorarea. Poate pur si simplu s-a ratacit plicul ala. Sunt convinsa ca o sa fie bine, va tin pumnii si asteptam vestile bune si cinstea de rigoare.

Kim, daca asta va doriti, atunci eu va urez repatriere usoara, precum si emigrare placuta in Europa peste cativa ani .

Ana, imi pare rau de catelusul tau, dragul de el.

Nomi, ma bucur ca ai aparut, mi-ai lipsit.

Gata, fug la imbracat
Pup "la creme"

Mergi la inceput

neatza la Est central si la vest!

Adrienne, nu mai gasesc linkul de la reteta! Dar da, ceapa se fierbe un minut si se umple - e delicioasa. Si am semnal si in metrou la Bucuresti, si nu numai in statii dar si intre statii, e drept nu intre toate ca am doar un Nokia modest - era al sotului de fapt, il avea de ceva ani deci e model mai vechi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Uite apar si eu spre seara. La mine seara ca la voi se facu dimineata.Asta asa sa aveti ce ceti la cafeluta de dimineata pe care a dat-o Iulia.

Maria bine ai alunecat pe palnie. Hehehe acum stiu ce personaj important ti-a dat branci in ea.

Olivia nu am stiut ca problema cu Sorin a fost asa de grava. Deci pana la urma sunteti hotarati cu Romania. Macar aveti portita de intoarcere. Desi eu cred ca o sa mearga. hehehe ce-mi place fraza cu "vedem si gandim prea mult"...pai ia ganditi mai putin.lol Apropo de emigrat in europa...sti ca si pe mine ma bate gandul, cu Anglia, ca sa nu invete omul meu alta limba. Dar ma gandesc ca oriunde trebuie sa o iei de la zero...chiar si in Romania,nu financiar vorbesc.

Laura cum sa nu ne fie dor iubita...ne este si pupam motanul si taticul sa le treaca.

Oana bafta la acte...se speram ca rezultatul e bun si numai s-a ratacit pe drum.

Ana imi pare rau ptr catelul tau....caci stiu ca este ca un copil ptr tine. Eu am unul care a ramas in Romania si de cate ori merg sta numai dupa mine...dar si eu nu-l uit niciodata la cadouri, doar e primul meu "copil".

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns polux spune:

Adrienne si eu citesc subiectul cu reintoarcerea in Ro si de cateva ori m-a usturat mana sa scriu, dar mai bine stau in banca mea.

Iuliana si tu Brutus in sandale cand ceilalti sunt deja la palton? Ce ciudati sunt americanii astea cateva grade in jos si ei se intolesc ca in mijlocul ieri(unii), sau -10 grade afara si ei sunt in pantaloni scurti dar cu geaca groasa.

Apropo Laura ce ai facut cu George? I-ai pus 28 sau i-ai lasat 38 ptr corectitudine? Si din cei care se uita gales...am si eu cativa, care cred ca o sa-i trec pe ochi frumosi...sa o creada ei, ca eu nu cobor standardul.

Craciunitza hai scrie si un rand aici ca esti bine....sigur esti ca ti-am vazut din intamplare nasucul pe la generale parca.

Iulia matinala esti iubita...si oferte de Chicago inca nu ai gasit?

Pup restul fetelor Lulu, Soni, Alessia, Mona Dana, Gabitele,Mik ,Nomi, Simona , Doibebei, Carmi...am uitat pe cineva? Daca da scuze, dar eu pup toata gasca.

Liliana

Poze cu maimutica mea

Poze noi

Mergi la inceput