40 cu + sau - (cap.21)
Raspunsuri - Pagina 17

kim222 spune:
Noi nu..din contra!. Si tocmai pt ca a fost o actiune f.gindita...am cumparat in Ro din timp proprietati...ca la preturile de acummnu stiu ce faceam....Va doresc sa deveniti legali...banuiesc ca este destul de greu ....

cicina spune:
Kim, nu e chestie de neadaptare, cum vor multi sa imprastie noroi, dar daca o faci, lasa-ti o usa deschisa, nu se stie niciodata.
Eu vorbesc din experienta mea, am venit de doua ori acasa, ultima chiar m-am repatriat cu actele, dar am regretat din momentul cand faceam actele. Da, poate eu n-am reusit sa ma mai adaptez "stilului" de viata in Ro, si nu a banilor, cu care acolo esti bine vazut, daca ai de la multi, la foarte multi, si a mentalitatii multora cu care dezbat si pe forum.
cicina

kim222 spune:
Cicina..noi fiind cetateni americani ne putem reintoarce oricind..dar daca o sa fie sa nu ne putem readapta..emigram in Europa si nu la captul pamintului..aici..este prea departe pt gustul nostru!
Asa ca orice este posibil..mai ales ca am citit ca in Europa se va recunoaste diploma de medic!Poate emigram in Italia!

oana cretu spune:
Si eu cred ca dupa cativa ani petrecuti in occident, accepti greu viata din Romania. Merci, sper sa reusim intr-un final!
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

cicina spune:
Kim, in Italia nu sant recunoscute diplomele de studiu, trebuie sa dai niste examene de equivalenta si de limba, si oricum nu poti profesa in structurile publice. Poate intr-un viitor se va schimba ceva.
In Elvetia se poate.
cicina

nematics spune:
cred ca imi trebuie si cablu, ca nu am
dar pot sa trimit poza, cred, ca am o optiune "send" la poza
in fine, asta ii lipsea chelului - tichie (adica mobil mie), dar asta e singura optiune sa tin legatura cu fimiu
Oana, bafta, nu te lasa, du-te la prefectura si vb cu cei de acolo, cu sefii lor, poate merge cu vorba buna - bafta!
Kim - bafta in alegerea facuta, sunt convinsa ca nu va fi usor sa va readaptati la ce e in RO dar eu cel putin va inteleg foarte bine, usor nu e nicaieri
va pup si va las ca am o saptamina tare incarcata

oana cretu spune:
Nema, noi ne ducem, dar prea mult nu stiu daca vom rezolva. Legat de poza, da, o poti trimite altor persoane pe mobile, daca ai activata optiunea MMS.
Oana si Seb
(10.01.2005)
AUGUST SEPTEMBRIE

nematics spune:
PS: Anamaria, cum se poate sa aiba un ciine epilepsie???
Laura B, eu credeam ca esti deja la nunta!
Adrienne, stiam eu de ce nu ma bag la subiectul cu Romania (in afara de lipsa cronica de timp) - s-au incins spiritele in asa un hal de te doare mintea
Llaura - pai voi betzi bere pe frigul asta?? Eu am luat bere cum ai zis si e in fridge neatinsa
Noemi, ma intrebai tu ceva dar am uitat ce si binenteles si raspunsul - ma duc sa caut butoiul ala de l-ai aruncat, poate ai lasat ceva palinka in el sa-mi fac o frectie ca ma incearca raceala rau si imi e frig incontinuu
Mik, daca ninge pe la voi e fiindca m-am indurat si mi-am cumparat scindura de calcat, e molipsitoar virusul calcatului, o sa-l numesc calcat.exe - ca am fel de fel de tzoale dar nu le port decit pe alea care nu se calca - tot din lipsa de timp, adica pantalon plus bluza - dar acum am hotarit: ma fac o doamna, miine imi calc fustele
uf, nu-i asa ca azi e vineri/ (alt virus, craciunita_vineri.exe )

ana_maria222 spune:
Nema....si eu m-am mirat dar se poate...face niste creize de innebunesc ...mi-e tare tare frica....am catzelusul asta de 13 ani.....mor daca patzeste ceva!!!!!!!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
ZIUA MEA
Pozeeee
Mancarica

kim222 spune:
Da si ciinii au epilepsie..din diverse motive...
Nema eu stiu ca si tu si Adrienne si Liliaba ma intelegeti!
Cicina stiu ca nu sint recunoscute diplomele ACUM..eu vorbeam dupa intrarea in UE..chiar ieri citeam...