Raspunsuri - Pagina 4
Lia spune:
quote:
Originally posted by Kittie
pai ajuta.. da' pentru par degradat..., mami de pisoi
despre par degradat povesteam
Kittie spune:
![]()
![]()
zice si nea ion ca si el ie om
.. Numa ca-n dorinta mea nestavilita de-a fi in ton cu ce-i mai hip pe piata hair care m-am gasit putin nedumirita in fata produselor Joico/Shisheido.. Mi-era greu s-aleg ceva avand in vedere ca parul meu nu e nici vopsit, nici permanentat in vreun fel (si nici nu fu vreodata) ci doar uscat de la felul lui natural ondulat. D'a' ziceam ca poate n-ai observat cin'stie ce iefecte bicoz ai par bun, oricum :P ... se iarta'nterventzia ? ![]()
Lia spune:
quote:
zice si nea ion ca si el ie om.. Numa ca-n dorinta mea nestavilita de-a fi in ton cu ce-i mai hip pe piata hair care m-am gasit putin nedumirita in fata produselor Joico/Shisheido.. Mi-era greu s-aleg ceva avand in vedere ca parul meu nu e nici vopsit, nici permanentat in vreun fel (si nici nu fu vreodata) ci doar uscat de la felul lui natural ondulat. D'a' ziceam ca poate n-ai observat cin'stie ce iefecte bicoz ai par bun, oricum :P ... se iarta'nterventzia ?
, mami de pisoi
avcorz ca se iarta enterventzia,zice tot nea ion ca sa fie-n ton cu ce-ai zis matali:).
ma-ncapatzanez si zic iar ca n-am observat nimic pen ca nu era nimic de observat
clyo spune:
Lia, Anelize foloseste produse John Frieda, zicea ea pe la inceputul sobectului ca nu se gasesc in RO.
"Dupa multe incercari,m-am oprit la produsele de ingrijire a parului Jhon Frieda,dar asa cum nu le gasesc in Romania si nu le pot avea mereu la indemana"
eu sunt multumita de JOico, am un par uscat, aspru de la atata coafat (uscator, placa...), plus stat la soare, fara luciu, se aranjeaza f greu; acum de cand le folosesc se vede clar o imbunatatire.
anelize spune:
Jhon Frieda nu se gaseste in Romania.
In legatura cu magazinul care vinde Joico aici,in Cta,nu stiu ce sa zic.......de vreo saptamana e in inventar...
Kittie spune:
Eu nu vrut sa parasesc linia obisnuita de www.schwarzkopf-professional.com/?id=184" target="_blank">produse pe care o folosesc de o vreme si mi-a prins bine. Ce sa fac, mi-s fidela de felu-mi
. Si uitandu-ma lung la produsele lor, i-am provocat pe dragalasii agenti de vanzari de la reprez. Joico&co sa-mi vanda binefacerile sticlelor alora de pe rafturi. N-au reusit prea tare....... ori erau ei foarte prosti, ori io foarte dificila (imi tot puneau intrebari despre ce anume nevoi tre sa satisfaca tratamentele si ca atare au concluzionat ca mai bine sa ma hotarasc eu asupra diverselor posibilitati decat sa-ncerce ei sa mi recomande si eu sa le tai din avant cu drag).
Anelize, ai luat in calcul si faptul c-a fost targul modexpo in we si poate de asta era inchis? Au obiceiul sa neglijeze livrarile cand se apropie 'evenimentul'...
Lemoni spune:
Sincer eu am folosit si nu prea sunt prea fericita cu aceste produse.(Sampoane si balsam)
anelize spune:
quote:
Eu nu vrut sa parasesc linia obisnuita de www.schwarzkopf-professional.com/?id=184" target="_blank">produse pe care o folosesc de o vreme si mi-a prins bine. Ce sa fac, mi-s fidela de felu-mi. Si uitandu-ma lung la produsele lor, i-am provocat pe dragalasii agenti de vanzari de la reprez. Joico&co sa-mi vanda binefacerile sticlelor alora de pe rafturi. N-au reusit prea tare....... ori erau ei foarte prosti, ori io foarte dificila (imi tot puneau intrebari despre ce anume nevoi tre sa satisfaca tratamentele si ca atare au concluzionat ca mai bine sa ma hotarasc eu asupra diverselor posibilitati decat sa-ncerce ei sa mi recomande si eu sa le tai din avant cu drag).
Anelize, ai luat in calcul si faptul c-a fost targul modexpo in we si poate de asta era inchis? Au obiceiul sa neglijeze livrarile cand se apropie 'evenimentul'..., mami de pisoi
Ops, nu am stiu ca e targ,.
Kittie spune:
pai fu.. targu .. we trecut
. Ar fi vremea sa-si revina. Doar daca n-au facut asa o impresie izbitoare incat sa ramana fara stocuri
(sincer ma-ndoiesc..).

, mami de pisoi