Cine are cea mai mica tensiune?
Raspunsuri - Pagina 4
Sabina spune:
si eu aveam analize bune(acu nu stiu:D)
insa..surpriza...azi dimineat l-am rugat pe sot sa-mi ia tensiunea...10 cu 6!! fara cafea!
Bine, era la 10 min dupa ce m-=am trezut, acu nu stiu daca peste 2 ore ar fi fost la fel.
explicatia cred ca ar consta in excesul de sare sapt asta, a fost ziua sofiei plus ca am fost in vreo 3 vizite unde s-a mancat f f sarat plus
ceea ce e mai rau e ca e oscilanta, asa ca si la asta trebuie avut grija.
sa va mai spun ceva.Mama avea ca noi in tinerete...si acu are hipertensiune.
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
Angela T. spune:
quote:
Originally posted by mirelaispir
fetele mele cu tensiune mica, de ce nu va faceti niste analize la sange. mama mea avea asa o tensiune, si, facandu-si analizele a constatat o mare anemie si ceva infectii. nu va cert, dar nu-i a buna cu tensiunile voastre. (nu mi-o luati in nume de rau, si nu ma bateti prea tare)
mirela
Ma alatur si eu clubului
Eu am de obicei 10 cu 6. Imi fac analizele de sange in mod periodic, ultimele dateaza din august. De fiecare data imi ies in limite normale - aici ma refer la hemoglobina, globule albe si rosii, fier, calciu, hematocrit, glucoza, tiroida, etc. Partea proasta la mine e ca atunci cand mi se ia sange, ma apuca lesinul.
In vara asta a fost o faza foarte urata, care m-a speriat si pe mine - adevarul e ca mi s-a luat si mult sange, vreo 7-8 fiole pt diverse analize - starea de lesin a durat cam 5 minute, iar atunci cand am inceput sa imi revin in simtire, pur si simplu ma simteam de parca eram scurtcircuitata, parca intrasem in fibrilatie, aveam spasme ale muschilor si o stare generala de rau pe care nu o pot descrie alfel. Aveti vreun remediu pt o situatie de genul asta - ca mie imi vine sa o iau razna cand stiu ca trebuie sa ma prezint la seria urmatoare de analize ...
nematics spune:
vascul regleaza circulatia si tensiunea, se tine pulbere de visc sub limba sau se lasa citeva ore in apa rece si se bea maceratul respectiv (nu se lasa mai mult de 5-6 ore pentru ca se altereaza f. usor)
e buna si pentru tensiune mica si pentru cea oscilanta
insa doar viscul de pe un anumit copac (de pe peri, parca, dar s-ar putea sa gresesc aici) este bun, cel recoltat de pe oricare alti copaci este toxic - cel de la Plafar ar trebui sa fie cel bun, daca mai exista corectitudine in ziua de azi...
angelapriboi spune:
Fetelor situatia la mine sta cam asa:
inainte de prima sarcina 12 cu 8
in timpul primei sarcini 18 cu 9
dupa prima sarcina 12 cu 8
in timpul celei de-a doua sarcini 11 cu 7
dupa ce-a dea doua sarcina 8 cu 5
ACum spune-ti voi ce am patit?????
Si sa va mai zic una:
Inainte de prima sarcina 53 kg,dupa prima sarcina 56 kg.
La a doua sarcina am inceput cu 56 kg si dupa 6 luni de la nastere 46 kg.Ei ce mai zice-ti acum??????
Cand majoritatea se chinuie sa slabeasca eu am slabit fara nici o dieta.Am fost la doctori si totul este ok sange,hormoni,am facut ecografii,radiografii si totul este ok.
Hai ca sunt paranormala
Daca nu ma crede-ti va trimit si poze
ANGELA
klato spune:
Dar riscuri sau boli asociate cu tensiunea scazuta cunoasteti?![]()
Si ca sa fiu on topic, eu azi-dimineata aveam 10 cu 6, da' ma enervasem rau inainte
.