Cine are cea mai mica tensiune?
Raspunsuri - Pagina 3
lorelaim spune:
Ciocolata (max. 100g Lindt - cu lapte) de dimineata este singura care ma pune pe picioare... Altminteri cafea cu LAPTE SI MIERE si pot functiona la parametrii cata-cat normali... Eu recunosc ca nu intru in competie cu voi la 10 cu 6... A mea e MARE pe langa a voastra...
Multa sanatate!
daniela_daneza spune:
Ma primti si pe mine in club.De obicei am tensiunea mica, iar daca nu beau cafea dimineata sunt zombi.De ex. alaltairi ma luase o stare de somnolenta pe la 14.00 , noroc ca a trecut o prietena , medic, care avea si tensiometrul la ea , aveam 9/6.Am bagat repede un ness si mi-am mai revenit!
Chiar ma intrebam , inafara de cafea , ce se poate folosi pt a mai ridica tensiunea ?
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
Sabina spune:
multa apa, si mers pe munte.Serios.La munte nu-mi scade sub noua decat f frar.
dup[a cateva excursii bune am 10 cu 6 zile la rand:)
Sabina si
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33789&whichpage=1" target="_blank">Sofia GalagiaCea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.
daniela_daneza spune:
Sabina , apa beau la greu.Mai mult de 2 l pe zi, si apa chioara nu lichide : gen cafea sau suc sau altele.Cu muntele e mai greu....
Dany
ana_maria222 spune:
cafea cu cateva picaturi de lamaie in ea!!!!
"Pentru Barbye, una dintre noi- trebuie sa ajuti!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10716;95/st/20060922/e/Ziua+mea/dt/6/k/18af/event.png
Pozeeee
Mancarica
lena spune:
Sabina si daca nu avem munte
ce facem?? ca zau de nu as urca zeci de munti, si eu si eu...9 cu 6...in cazuri speciale si 8 cu 4...acuma eu nu stiu asa explicatie, dar cica mie nu mi-a dat nimic pentru tensiune mica si eu beau si aproape 2 l de apa zilnic, plus cafea, una ca deja e ciudat dar 2 parca nu ma fac sa ma simt bine.
Lena si t-rex Freya
alintaroma spune:
mie un doctor anestezist mi-a recomandat cite un pahar de vin rosu pe zi
, dar eu totusi prefer cafeaua (asta si pentru ca o beau din placere
)
„A scapa cu invatatura dintr-un necaz e mai folositor decat absenta necazului insusi” Blaga
mirelaispir spune:
fetele mele cu tensiune mica, de ce nu va faceti niste analize la sange. mama mea avea asa o tensiune, si, facandu-si analizele a constatat o mare anemie si ceva infectii. nu va cert, dar nu-i a buna cu tensiunile voastre. (nu mi-o luati in nume de rau, si nu ma bateti prea tare)
mirela
daniela_daneza spune:
Mirela , nu ne-am suparat , stai linistita !
Analizele sunt bune, dar tensiunea mica o am de cand ma stiu.Cica cafea , ciocolata si asa cum zicea Alintaroma un pahar de vin rosu , uneori ! 
Dany