Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 33

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Ma scuzati ca ma bag, nu trebuia sa deschida cineva un nou capitol?
Eu nu ma pricep ca as face-o!

ylilimic 21+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

megbeng, Helenutza23, Liuda, anis si cine mai poftea la vinetele cu pricina... iata reteta minunatelor vinete (sorry ca n-am scris-o mai devreme, dar am fost plecata de la calculator):

Vinete la cuptor cu ciuperci, rosii, usturoi carne si cascaval

Ingrediente pentru 2 portii:
- 1 vanata mare
- cca 8-10 ciuperci marisoare (sa fie in diametru cam cat vanata)
- 3 rosii mari (si ele in diametru cam cat vanata)
- carnita de pui si/sau vita (muschi, nu grasime) tocata in casa sau piept de pui maruntit cu cutitul, daca nu aveti cum sa tocati (eu folosesc un robot de bucatarie);
- mozarella sau cascaval ras
- Usturoi pisat sau zdrobit
- smantana (nu Danone, ca la cald se face ciuciuleti, trebuie ceva cremos, gen Napolact sau Covalact, sau daca vreti mai putin gras, iaurt crema)
- piper
- un pic de ulei de masline sau unt

Se aprinde cuptorul. Apoi se unge o tava cu un pic de ulei de masline sau unt, se taie vanata felii (se lasa coaja sau se cojeste ca la mancarica de vinete, din loc in loc si apoi se taie), se aseaza in tava. Apoi se presara peste vinete mozarella (sau cascaval). Apoi se taie palariutele de la ciuperci in doua pe latime, ca sa ramana capacele rotunde, care se aseaza cate unul peste fiecare vanata. Coditele se toaca impreuna cu carnita si se aseaza amestecul peste ciuperci. Se presara piper, sare dupa gust, se taie rosiile rondele si se pun "capace" pe fiecare vanata deja "decorata". Se da tava la cuptorul care probabil ca s-a incins deja si se lasa cca 25-30 minute. Se servesc cu smantana sau iaurt cremos deasupra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Messa spune:

In graba am uitat sa scriu ca usturoiul se amesteca in smantana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monicutz spune:

Mersi Anis,

Sper sa se faca bine repede Ingrid si sa va linistiti cu totii :)

pupici,
, 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

mama MESSA nu stii tu ce injuraturi ai luat de la mine adica ma lasi sa-mi curga balele si dispari...
am asteptat in disperare sa vina reteta fermecata - adica cea rapida ca asta conteaza
merci mult
dar sa stii ca te-am facut vanata cu ou cat am asteptat reteta - am zis ca ai dat teapa si ne-ai lasat cu gura cascata ...

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

ylilimic,
o sa incerc si eu reteta ta, dar fara cimbru pentru ca am citit undeva ca nu e indicat in sarcina (provoaca contractii sau asa ceva). Mie imi place mult cimbru si mai ca as pune putin. Ce ziceti, cat rau poate sa faca?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daconst spune:

Hai fetele mai pricepute...deschideti un capitol nou...sa nu se supere moderatorii.


Ralu,super burtik ai...si mai poti purta blugi...eu nu.
Esti o frumoasa,sa stii,se vede ca-ti prieste sarcina.

Dana 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

am trimis si eu o reteta pe pag 21. nu stiu de ce la mine dureaza foarte mult sa fie moderate raspunsurile. Voi aveti probleme cu asta?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A.Alina spune:

Stie cineva sa deschida un capitol nou? Nu ne invatati si pe noi, va rog?

Alina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ylilimic spune:

Fetelor, eu zic sa mancati de toate in sarcina, nu uitati moderat, ca dupa aia se nasc copii sclifositi la mancare. Iarasi va spun din experienta. Voi credeti ca pe vremuri, femeile citeau atatea chestii despre ce se mananca si ce nu? OK, inteleg ca e mai nasol dupa ce nasti, in alaptare, acolo trebuie sa fac ochii mari, dar pana atunci bucurati-va de tot si toate !

ylilimic 22+ cu Luca-Matei(05 nov.2004)

Mergi la inceput