Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 32
Liuda spune:
ylilimic din astea stiu si eu , de asta nici nu ma-m bagat la reteta lui MESSA dar cand a zis ca e gata in 30 de minute atunci mi s-au ridicat si mie antelele. Ca nu stau eu sa coc pe rand sa desfac apoi sa le pun la cuptor apoi cu apa .. e prea pentru mine la ora asta
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 saptamani.
Salina spune:
Liliana - cred ca ce ai scris tu e o varianta
, dar Messa a pomenit ceva si de carne. Inca o asteptam, daca nu, poate ne orientam dupa poze si improvizam noi. Si uite-asa o sa fim noi tot mai
dar frumoase (ca doar orice graviduta e frumoasa, nu?)
megbeng spune:
ylilimic,
..greoaie-negreoaie, e mai mult decat nimic, multumim!..am vazut "la bucatarie" si reteta de musaca..in WE sigur incerc!! eu nu glumesc cand va zic ca de ceva vreme mananc de nu ma recunosc!
vine bebe!
Ajutati-l pe Dan sa mearga din nou!
Liuda spune:
fetelor nu mi-ati zis
-- v-a placut povestea mea cu sobolani la casa noua....
ca lumea aventura nu?!
Va pupic pe buric.
toanca spune:
Va faceti pofta singurele????
Multumim pentru voturi, dar din pacate nu mai pot posta linkul unde sa-l puteti vota pe al meu Matei - Alexandru....
Ca altfel, as mai fi pus eu ....
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca
ralu74 spune:
Alinatxa , Oana mai fetelor unde sunteti, voi erati cele mai active de pe aici, dati un semn de viata asa ca sa stim si noi ce faceti.
Daconst acum poti sa imi vezi pozele cu burtica in albumul comun si cum ai zis tu cred ca e baiat desi nu am confirmarea de la medic inca
Ralu 24
Liuda spune:
haideti fetelor dati o idee de mancare ca chiar sant in pana totala... poate nu mai fac nimic si cu asta basta ... dar problema e ca din toata casa tot eu sant cea mmai flamanda si asta inseamna ce nu fac aia nu mananc.
Va pupic pe buric.
delfinuta spune:
Fetelor eu am o punga cu brocolli congelata, deci voi face brocolli cu sos de smantana. Azi oricum nu mai ies din casa, asa ca la vinete ma pot gandi de-abia maine![]()
Liuda spune:
am si eu vinete coapte si congelate la punga (de la magazin) asa ca pofta tot mi-o fac cu vanata cu usturoi. Acum incerc sa incordez memoria si sa-mi dau seama ce mancare nu am mancat demult si sa fac si ceva mai consistent ...
Va pupic pe buric.
ylilimic spune:
Nici eu nu speram sa va ajute asa mult reteta, dar daca tot erati asa de pofticioase... am incercat si eu, nu dati cu pietre! 
La faza cu sobolanii nu am comentarii fiindca nu mi-am revenit din mutenie. M-ai lasat masca, poate ca si eu as fi procedat la fel.
ylilimic
21+ cu
Luca-Matei(05 nov.2004)