Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 17
Alinus25 spune:
Fetelor, cum se creeaza album nou? Ca eu habar n-am ...
Am pus zilele trecute poza cu burtika mea aici pe site, dar nu a vazut-o nimeni
. Poate sa ma ajute cineva? Multumesc.
sraluca spune:
Buna fetelor,
De azi dimineata a-ti fost f productive. Am avut de citit 5 pagini.
Eu nu sunt asa voioasa ca... urocultura sterila - VSH mare, fibrinogen mare = infectie dar de unde. Sa vezi acum umblat pe la doctori. Cred ca o sa refac analizele, desi astia unde am fost nu prea dau balbe. M-a cam prost-dispus chestia asta.
In plus azi am dat roata perpedes la doua strazi si m-a luat o durere cu arsuri in dreapta pe unde ar fi ficatul sau mai stiu eu ce e pe acolo. Am patit-o si ieri dar ieri m-am plimbat mai mult dar azi de la 5 min de mers pe jos m-a cam speriat.
Ma plang si eu poate ma baga si pe mine cineva in seama![]()
sraluca
22+
miciurin spune:
Si eu sunt pro cezariana, numai ca eu ma gandesc cu groaza ca nu am pe nimeni sa ma ajute dupa aceea cu bebe, o sa vina mama mea sa stea 2 saptamani cu noi, dar dupa ce voi face?
Si medicul meu este pro nastere naturala, dar pana la urma nu ar fi problema ca nu m-ar refuza ..... oricum acum sunt intr-o ceata totala si nu vreau sa ma gandesc la momentul in care va trebui sa iau decizia cezariana/natur pentru ca nu o sa mai dorm noaptea, si pe langa burta m-am procopsit si cu probleme cu facutul nani-nani. Sunt convinsa ca pana la urma o sa iau cea mai buna decizie si ca Doamne Doamne are grija de asta.....asa a fost mereu, puteam sa imi fac eu 100 de planuri care nu aveau cum sa dea gres si pana la urma tot Doamne Domane decidea o 101 varianta. Asta e!
Liuda spune:
Delfinuta - eu zic ca e mai bine sa anunti ca la noi aici stiu sigur ca trebuie sa-ti gaseasca nodul in papura pentru cezariana ca altfel ma mai trezesc cu vreo surpriza sa stea vreo babeta - sefa de etaj sa ma pazeasca pana nasc singura (a patit o fata aici in Galati cica ei chiar trebuiau sa-i faca cezariana ca avea copilul peste 4 kg si cu capul cam maricel. dar doamna sefa fiind noua a vrut sa se impuna si a stat langa aia sa nasca singura 16 ore "ca esti tanara, vezi ce bazin bun ai, cezariana e doar o ultima urgenta - in alte cazuri doar nasteri" Cica s-a rupt fata aia ca au cusut-o 2 ore dupa asta). Na, asta este mai bine sa pregatesc lumea din timp.
Cris 68 eu acelasi lucru am intrebat acum vreo 3 saptamani - deci chiar nu se mai putea. Toata ziua sport frate in burta. Dar chiar toata ziulica. Nu stiu cand doarme. Cred ca seara ca seara se mai linisteste. Chiar m-am mirat cand a zis dr. ca avea 500 gr. la vreo 21 saptamani (adica cam maricica confirm graficului) ca eu ziceam ca de la atata miscare cum doamne sa mai si cresti?! Si acum e la fel. mai ales ca am mancat - dupa mancare e nebunie. Cred ca ajunge prin sange si apoi prin placenta la el si sare ca catelul cand vede osul!!! Daca va fi asa si dupa ce se naste - am belit-o cu litera mare. Nu mai pup somn frate!!!
Sraluca si pe mine ma mai doare in dreapta sub coasta cam pe unde e ficatul - nu mereu dar simt . dar la mine nu e obligatoriu sa merg - si cand stau in fund uneori ma frige acolo Ziceam ca e ficatul?!!... dar nu stiu de ce... Poate nu mai are loc - poate il impinge locatarul meu? Nu stiu...
fetelor cand e expobebe???
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 saptamani.
Daconst spune:
Criss,draguto,poti sa razi de nu mai poti,dar eu nu-ti vad albumul si gata...POate nu l-ai facut public si de aia nu se vede.Ori am chiorat eu de tot.Nu stiu a cui poze sunt primele la toate mamicile...cred ca fac o incurcatura.![]()
Al meu bb are program de tumbe,dimineata pe la 9,acum la 3 si seara la 10.Deci e ordonat ca ta-su deja.![]()
Dana 23+ 
Flavia-Ioana spune:
SRALUCA, daca te consoleaza cu ceva afla ca si eu sunt ciufilita azi
petru ca nu imi simt fetele, desi maine facem 20 saptamani, dar in seara asta ma duc la medic cu niste analize si il voi anunta, eu sper totusi sa fie bine...
Si pe mine ma dor toate, nici nu mai stiu de ce sa ma plang, ba picioarele, ba spatele, ba ficatul, ba arsuri...asa ca linisteste-te, or sa treaca toate !
PUPICI !
![]()
Flavia
Alexia si Daria 19+
Liuda spune:
Delfinuta
aha mersi tocmai bine cand nu pot ajunge eu la buc.
Ma miram daca era cumva sa nu-mi iasa peste mana. dar la mine mereu totul e peste cur. nu stiu de ce am mai intrebat - era logic ca este exact in perioada cand nu pot eu.
Va pupic pe buric.
Liuda spune:
Fetelor am mancat un ardei doi facuti de eri si azi carati dupa mine in caserola - SI M-A LOVIT UN SOMN!!! Da somn nu saga - abia mai vad in fata!!! Si am atatea hartii pe masa ca nici nu mai stiu pe unde sa le mai bag si cand sa le termin pe toate... MAMA CE SOMN!!!
Va pupic pe buric.
toanca spune:
Fetele, PLLLEEEAASSEEEE, il votati si pe Matei Alexandru al meu....pe http://reclamailegalala alt site = avertizare/index.php?bbstar=show&offset=16, daca nu va cer prea mult.....
Toanca si
Matei Alexandru 06.01.2006
poze
http://www.dropshots.com/toanca