Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Catalina spune:

Va pup fetelor. Am venit cam tuflita. Am mers pt una si am dat de alta dar ii multumesc lui Dumnezeu ca m-am speriat de ceea ce zice dr Radoi ca e doar o secretie mai abundenta, pentru ca am pus serviciul in cui.
Pentru prima data in sarcina aceasta mi-a facut si mie control pe masa si s-a cam ingandurat dupa care a zis scurt "gata cu serviciul, de maine". A zis ca i-a simtit funduletul lui bebe cu mana si ca sarcina e "cam jos" (ceea ce in termenii ca sa nu ma sperie pe mine inseamna destul de jos).
Am mers apoi si la eco, colul era inchis dar mai scurt cu 1 cm de acum o saptamana jumate, asta in situatia in care nu am facut cine stie ce eforturi, chiar sunt dupa weekend si am stat mai mult in pat. Mai, asta e ... nu ma oftic deloc ca raman acasa doar ca va dati seama, grijile de rigoare, sa fie bebe bine.
Mi-a zis ca mai am voie plimbari usoare deci pot merge la WC si pana la bucatarie. :-) Maine merg sa imi ia sange pt analizele de sapt 25 si ma vad cu el cand ies rezultatele.

Hai va pup pe toate ca nu mai vreau sa stau pe scaun, sper sa fie bine.
Cata 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Liuda spune:

catalina mie daca maine imi zice dr STOP servici - eu ma umplu de nervi, intru in criza profunda ... Deci eu acasa sambata si duminica sant ca un ghem de nervi - eu nu pot sta numai in pat numai la TV - inebunesc, ma dor toate oasele, ma plictisesc!!!! Deci este o situatie pe care eu nu asi suporta-o!!! sincer mare lucru nu am de facut pe acasa. Si in juma de ora e gata. Si dupa asta? eu sant prea energica pentru pat, Eu trebuie sa ma agit sa fac sa fiu in actiune altfel... Deci mie daca imi zice sa stau acasa imi face si mie si la copil rau....

Va pupic pe buric.

Liuda si o burta de 23 saptamani.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Michelle81 spune:

Toanca-L-am votat pe piticutul tau cel dulce.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Michelle81, multam mult
Ma gandesc cu nostalgie ca anul trecut scriam si eu de zori la bebelusi de ianuarie-februarie2006....
Va urez sarcina cat mai usoara si va rog sa votati

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

catalina: ai vazuuuuuut ca nu era lichidu'?! N-ai de ce sa fii tuflita decat vrei tu neaparat;nu esti singura care sta acasa; unele mamici stau de buna voie; fa-ti stoc de carti / reviste / dvd si enjoy!Multa sanatate!Ca sa recapitulez: acum tepai dus tu ca ai vrut nu era vremea controlului, nu? Si pana acum nu ti-a facut control inside, ca sa-si dea seama de cat de joasa e sarcina?

toanca: s-a facut! Si daca nu ziceai tu care e tot pe el il votam ca-i frumos tare! Sa-ti traiasca!

Intrebare: cand sedeti (stati in fund, pe scaun de ex) unde simtiti pe bb? Eu la sv (stand, deci) il simt mai mult in partea de jos.O fi bine?

Cristiana Andrei (29Sep04) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delfinuta spune:

Toanca gata am votat pe bebe tau!

Am si eu doi "copii" - cateii mei FILA SI NIKE- pe http://www.pedigree.ro/concurs-cainele-lunii.html
ii puteti vota?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

delfinuta, misiune indeplinita.
si la celelalte fete, viitoare mamici.
daca va pot ajuta cu ceva....sa va raspund la eventuale intrebari, sa-mi spuneti

Toanca si Matei Alexandru 06.01.2006

poze

http://www.dropshots.com/toanca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Moaaama dar ce ati luat avant fetelor!!!!!!!

Toanca, il votai acu' pe printzisoru' tau

Michelle te iubim. O sa fie totul bine, o sa vezi!

Catalina , si eu am scurgeri mai abundente, stai linistita..Sarcina e joasa, stai linistita si o sa se ridice daca nu faci prea mult efort.

Fetele care ati ajuns la intalnire, imi pare foarte rau si imi cer scuze ca n-am ajuns dar imi era atat de rau..de la un rahat de ciorba obosita mancata in oras...Sunteti superbe in poze..

Aventura 19+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns criss68 spune:

Daconst, ai avut dreptate, iar eu radeam a paguba! Nu era facut public! Ma gandeam cu groaza numai cat timp am pierdut sa-l fac.
Acum cred ca se poate vedea. Scuzele de rigoare, dar oricum nu radeam cu rautate numai ca vorbeam de alte persoane.

Pa pa

criss 22s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aventura spune:

Una peste alta, ne-am apucat de renovari prin casa..mai avem de zugravit..cel mai nashpa, nici nu vreau sa ma gandesc..

Masaj eu fac de 3 ori pe saptamana inca cu 6 luni inainte de a ramane insarcinata..si gimnastica de gravide de 2-3 ori..dar ma rog eu sunt cam nebuna

Oricum, pe bune, nu am nici o problema cu picioarele sau spatele pentru ca mi le maseaza foarte bine si nici nu stiti cat de mult ajuta asta! Faceti masaj fetelor ajuta enorm!

Criss nu-ti vad albumul deloc..vreau si eu sa-l vad!!!!!!!!!

Aventura 19+ cu

Mergi la inceput