Mamici de ianuarie - februarie 2007 (19)
Raspunsuri - Pagina 14
tzuchi spune:
quote:
Originally posted by gabriela_s
fetele,cine vrea sa vada documentarul si este familiarizata cu programele de download tip Dc++,Odc,samd,se gaseste la mine in share(eu intru pe hub evolva de-obicei).e cam maricel,are apr 4 Gb dar merita.
Eu as vrea sa-l downloadez de pe DC++, am incercat ieri insa nu am gasit evolva. Imi poti da adresa exacta a hubului si nickname-ul tau? A, si eu pot intra numa seara de acasa ca sa pot sa-l iau, presupun ca tu trebuie sa ai comp. deschis, e prima data cand incerc sa caut pe DC++, dar sper sa ma descurc. Am incercat sa-ti trimit email insa nu a mers.
17+
cristia spune:
delfinutza: si eu sunt racita varza; iau oscilocccinum si propolis si miere si ceai...
amaya: ma gandeam si eu la imunorezistan dar m-am codit din cauza de continut de alcool; da oricum e asa de putin (alcool) ca nu se pune...cred.De Echinaceea stii ceva?
Merci ptr raspuns meg
Liuda spune:
miciurin - cum tu ai facut ardei si nu ai mancat din ei??? Mama ce rezistenta esti!!! Eu nu ma las pana nu bag nasul in oala...
Aastept ora mesei - cred ca a cam venit- sa-mi incalzesc ardeii adusi de acasa in caserola si sa infulec vreo 2 !!! Dar pentru diseara (adica mai mult pentru maine) nu mai stiu ce doamne sa mai fac - poate ma hraneste cineva sa nu mai fac eu dar cine oare?!
Va pupic pe buric.
Liuda si o burta de 23 saptamani.
gabriela_s spune:
tzuchisi eu tot seara intru .adresa hub-ului este enigma.evolva.ro sau poti sa intri si pe hub.bnetcomputers.ro (te conectezi mai usor),ma gasesti si acolo.nick -ul este jools.adresa mea corecta de mail este gabri2885@yahoo.fr.
pup 
"Faptul ca ai un pian nu te face pianist,dar nasterea unui copil sigur te va face parinte" M.Levine
www.dropshots.com/gabriela_s28" target="_blank">
filmulete cu bebe in burtica 
24saptamani+
Amaya spune:
Cristia, pai la Imunorezistan echinaceea este componentul de baza. Iar continutul de alcool este absolut nesemnificativ mai ales in dozele in care se administreaza produsul(2 ml/3 ori pe zi).
Pentru mine este medicamentul minune.
Oana
19+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
"Pentru BARBYE, una dintre noi- trebuie sa ajuti!"
Daconst spune:
Gabriela,vad ca ti-a raspuns Albinutza deja,in legatura cu cartea.Eu nu ti-as putea da prea multe amanunte despre ea ca am primit-o cadou.Mai am si Mama si Copilul de la editura Medicala a sotilor Capraru,dar aia e mai stiintifica,sa zic asa si se recomanda in primul an de viata al copilului.
Albinutza,ceai verde avem voie,dar cu moderatie...adica nu mai mult de 4 cani pe zi.Eu beau zilnic cite o cana,in loc de cafea si dr meu spune ca e ok.Face bine si la digestie.
Delfinuta,eu n-am picioarele umflate,dar daca am pus vreo 11kg e normal sa se ingrase si picioarele.![]()
Sper sa scap dupa nastere de problema asta.
Dana 23+ 
Cristinna spune:
Buna fetele,
Am si eu o rugaminte la cine se ocupa de listuta noastra, daca se poate
si anume: sa treaca numele baietelului meu "David", dr Micu Romeo , clinica Gine 1 Cluj, dpn 10.01.2007. Multumesc,
Cat despre raceala si eu am fost cu febra, nas infundat,durere de gat si stranuturi cam 3-4 zile si am luat paracetamol pt febra, tantum verde pt gat si nas tabletute/zi si mult ceai cu lamaie la indicatia dr. Si uite asa am scapat relativ repede de virusi
.
Catalina scumpa, sper sa treci repede si peste incercarea asta si sa te linisteti . Eu cred ca nue nimic din ceea ce te gandesti tu, ci doar o scurgere mai abundenta care e nromala in perioada asta
.
Sa stiti fetelor ca va citesc aproape zilnic, chiar daca nu scriu si sunt alaturi de fiecare bucurie sau nelisniste a voastra.
Va
PE TOATE SI SA AUZIM DOAR DE SARCINI USOARE SI LA TERMEN.
Cristinna
23+
David
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristinna_sabau/my_photos
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20726;28/st/20070112/dt/8/k/0397/preg.png
Helenutza23 spune:
delfinuta imi pare rau ca esti racita, nu stiu ce sa iti spun, decat ceaiuri cu lamaie, miere de albina....in legatura cu masajul, da, te rog, da-mi un nr de telefon! daca ar mai venii si acasa ar fi super
pt ca ma gandesc ca incepe sezonul rece si eu sunt, cum se zice, disperata de viata, cu frigul, ca ma apuca infectia urinara daca simt numai un firicel rece... asadar voi umbla "blindata" cu tzoale si mi-e greu sa merg la un salon sa ma dezbrac ca incep ca baba dochia ![]()
criss si tu ziceai ca ai pe cineva. da-mi mai multe amanunte, te rog.
cat despre pozitia de masaj. pai eu ma gandeam ca pt spate si maini stau in fund, pe un scaun. pt picioare si fese intinsa cand pe stanga cand pe dreapta... parerea mea!
nu am mai facut si s-ar putea sa aberez ![]()
18+
marinar spune:
fetelor ma speriati cu raceala voastra. si eu sunt ff sensibila de obicei, cum vine frigul cum am racit si o tin asa pana primavara. doacamdata sunt ok si sper sa rezist cat mai mult.
Marina
22+
burtika
miciurin spune:
Liuda, pai i-am facut spre seara, si deja pocneam de cat mancasem peste zi! Au intepenit in cuptor pana a dat iama al meu in ei.