Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)
Raspunsuri - Pagina 4
brianamica spune:
Astept si eu de la voi ceva ...rezultate....
Cele care ati renuntat, promit sa nu scriu la voi rusinica !!!
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
nshiro spune:
Buna fetelor!
Am tras cu ochiul la voi si i-am recomandat mamei aceasta dieta. Ea intotdeauna a avut o suta si de kg, a tinut nenumarate diete, a reusit sa slabeasca cate ceva dar de fiecare data a pus la loc ba chiar in plus. Acum cu Scarsdale in 4 luni a avut rezultate foate bune zic eu, caci de la 107 kg a ajuns la 93 deci a slabit 14 kg. Ar vrea sa-l mai tina pana ajunge la 85 deci inca 8 kg numai ca de fiecare data cand tine aceste 2 sapt de dieta are mari probleme cu constipatia (data trecuta i-a iesit si un hemoroid), acum de luni a inceput iar sa tina si se pare ca intampina aceeasi problema. I s-a intamplat vreouneia dintre voi? Stiti cumva vreun remediu impotriva constipatiei? Stiu ca nu e topicul de asa natura dar ma gandeam ca poate v-ati confruntat si voi...
Va multumesc si spor la slabit !
rocsana si bebe maria (3 martie 2006)
brianamica spune:
quote:
Originally posted by nshiro
Buna fetelor!
Am tras cu ochiul la voi si i-am recomandat mamei aceasta dieta. Ea intotdeauna a avut o suta si de kg, a tinut nenumarate diete, a reusit sa slabeasca cate ceva dar de fiecare data a pus la loc ba chiar in plus. Acum cu Scarsdale in 4 luni a avut rezultate foate bune zic eu, caci de la 107 kg a ajuns la 93 deci a slabit 14 kg. Ar vrea sa-l mai tina pana ajunge la 85 deci inca 8 kg numai ca de fiecare data cand tine aceste 2 sapt de dieta are mari probleme cu constipatia (data trecuta i-a iesit si un hemoroid), acum de luni a inceput iar sa tina si se pare ca intampina aceeasi problema. I s-a intamplat vreouneia dintre voi? Stiti cumva vreun remediu impotriva constipatiei? Stiu ca nu e topicul de asa natura dar ma gandeam ca poate v-ati confruntat si voi...
Va multumesc si spor la slabit !
Rocsana, recomanda mamei tale sa bea muuultaa apa !!!! Eu am patit asa la inceput, insa cand am inceput sa beau apa (sau apa plata cu lamaie) multa am reusit sa imi echilibrez organismul !
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
dumitrulaura spune:
Eu sunt in a doua saptamana de mentinere si am 77 de kg. Va spun ca nici pofta de mancare nu mai am. Trec pe langa fast- food-uri si mi se face rau. Acasa nu mai pot sa mananc carne. m-am ingretosat de atatea gratare. Singurele care ma mai atrag sunt fructele si branzeturile. Oare e bine ce se intampla? Eu ma bucur ca nu mai am pofte de la care alta data nu puteam sa ma abtin. Sotul meu deja arata ca un flacau.Si-a dus hainele la stramtat si urmez eu sa ma duc cu ale mele.Nu m-as fi gandit niciodata ca o sa slabesc si o sa trebuiasca sa ma duc sa-mi modific hainele.
E super dieta.Nu ma las pana nu ajung la 70 de kg.Va pup si tineti-o tot asa ca merita.
eva03 spune:
Buna seara tuturor!
NSHIRO eu am avut o astfel de problema. Daca mama ta este in Romania poate cumpara Normoponderol. Acestea le-am luat eu, sunt pe baza de plante, se iau seara inainte de culcare.
mama lu' Claudiu
svety spune:
Nici o schimbare. Ieri am mancat la varza cu lamaie...Azi imi arata cantarul 65kg. Il verific sa nu se fi dereglat.
mamica fericita de Dany-boy
www.dropshots.com/svety" target="_blank">
nshiro spune:
Brianamica si Eva va multumesc pt raspunsuri. I-am transmis mamei si cred ca va incerca cu apa cu lamaie deocamdata.
brianamica spune:
quote:
Originally posted by svety
Nici o schimbare. Ieri am mancat la varza cu lamaie...Azi imi arata cantarul 65kg. Il verific sa nu se fi dereglat.
Svety, tu esti la cura sau in perioada de mentinere ??
Ca la cura este recomandata doar varza de bruxelles...sau era din aceea si nu am inteles eu bine ?
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
svety spune:
Briana, la cina mi-am facut un gratar de pui, pe grill si o salata uriasa de varza cu lamaie. Ca in dieta. Paine nu am mancat de doua zile. Nu stiu...data trecuta a mers mai bine.
brianamica spune:
Svety, acum m-am lamurit.
Sa stii ca si la mine a mers mai greu cand am tinut a doua oara dupa o intrerupere de 3 saptamani !! Insa TREBUIE sa ai rabdare. Si apoi, ultimele 10 kg le-am dat jos ffffff greu !
Acum, daca simti ca te lasa rabdarea, strange din dinti...macar sa termini tura asta si il reincepi intr-o luna de zile. Sfatul meu : nu incerca alte regimuri in perioada asta.
La inceput organismul reactioneaza foarte bine pentru ca e ca un "pumn" primit ! Apoi merge mai lent ! Insa crede-ma MERGE !
Si daca nu poti termina...asta este, revii tu cand te simti pregatita !
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE