Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alivio spune:

D c nu mai scrie nimeni nik?
sau ati trecut la alt capitol si nu vad eu?
Oricum eu dupa 10 zile am ajuns la 57 kg. deci.. mai am un pik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipuiu spune:

ati schimbat subiectul? deja ati obtinut rezultatele dorite si nu va mai intereseaza subiectul asta?
ma obisnuisem cu voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionica spune:

Hai ca scriu eu!!

ACTUALMENTE 73.500GR

Am fost in perioada de mentinere timp de o saptamana si constat cu stupoare ca am mai slabit un kg fara sa fac regim.
Cei drept ,acum cand merg la cumparaturi,mi-a devenit un fel de rutina sa cumpar doar produsele din dieta.
Imi era frica de perioada de mentinere sa nu ma ingras la loc cele 4kg pierdute,Doamnelor se pare ca dieta este beton,merge!

Saptamana viitoare voi incepe a doua transa de dieta,sper sa ajung la 69kg in doua saptamani.

Va urez succes la toate.

Ionica Mama de Sophia 06 septembrie2006
http://groups.msn.com/LeDumontauCostaRica/pictures

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamipuiu spune:

succes in continuare.
as vrea sa pot tine si eu dieta asta asa cum trebuie, dar nu am deloc sprijinul familiei.
nu ca nu as avea vointa sa nu ma ating de unele alimente, dar se supara pe mine de cate ori nu mananc la masa cu ei si ce mananca ei (sunt suspiciosi ).
parerea sotului meu e ca daca tin dieta sunt fitzoasa (eu cred ca e invidios, ca si el ar vrea sa scape de burtica de sot )
incet, incet, o sa scap eu de cele 7-8 kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns latrishia spune:

Ma bag si eu de luni. Sper sa am cu cine ma antrena, ca singurica e urat.

Pupici

Lori&Luanna(5.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

fetelor,

M-am mobilizat si eu ca prea is mare. Fina mea a slabit 13 kile in 2 luni cu regimul asta si ma ambitionat rau. Peste o luna sunt nasa si nu am timp sa ma fac chiar ca inainte de sarcina da macar vreo 8 kile mi-ar trebui sa dau ca sa arat si eu a om. Nu spun cate kile am ca e secret.
Hai cine se mai baga ?

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;10722;104/st/20060808/n/MARIA+THEODORA/dt/8/k/82d2/age.png

MARIA THEODORA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dumitrulaura spune:

Am inceput si eu de joi cu 72 kg. Ajunsesem cu dieta asta la 70 de kg dar am dat iama in niste cornuri si ceva dulciuri, paine si am pus 2 kg. Oricum e bine avand in vedere ca am mancat ce am vrut.Ne vedwem peste doua saptamani. Succes la slabit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Gata, ma inscriu din nou aici ca nu se mai poate. Am probat o multime de blugi sambata , dar se incapatanau sa nu intre pe mine....
La prima runda de Scarsdale am slabit 3 kg, acum ar fii foarte bine sa slabesc tot 3 kg, nici nu vreau mai mult. Am 54 de kg si tinta este 50-51 kg. Sa vedem!
Deci, in aceasta dimineata am mancat jumatate de grapefruit, o felie de paine si acum mi-am facut o cafeluta fara zahar.
Mi-am pus la pachet pentru pranz 2 pulpe de pui la gratar cu rosii si diseara o sa pap peste cu salata.

Haideti fetelor sa ne punem pe slabit ca vine vara!!!!!!!

Spor la kg pierdute, o sa intru mai tarziu cu impresii despre prima zi ( sau maine ).

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Hai, mobilizati-ma si pe mine ca nu mai incap in nimic si nu-mi vine sa-mi cumpar haine largi!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Pai hai Miria , eu am inceput chiar de azi. Iti tin galerie poftim hai la slabit!

Am mancat la orele 13 pulpe de pui la gratar cu rosii si m-am saturat, dar acum simt cum ma incolteste iar foamea usor asa! Sa vad cum rezist eu pana la cina, ajung acasa pe la 19.
Sa ma incurajati si pe mine ca e prima zi!

CLAU
astept surioara de Razvanel

Mergi la inceput