Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)
Raspunsuri - Pagina 11
Saso spune:
FETEOOOOR vin si eu
de ce nu am descoperit duminica sa fi inceput de ieri dieta!
vreau sa ma alatur. sincer nu stiu cite kg am. de cind am nascut de 3 ani si 6 luni-1an alptataul nu am mai putut face vre-o dieta.ma apuca cu amteli. eu nu rezist sa nu maninc. sint activa toata ziua...de aia si porcaria ca maninc tirziu!!!!
asa cu voi.. poate merge ! ma pun la raport zilnic! nu stiu cit vreau sa slabesc.. am slabit dupa sarcina..destul..dar am ramas cu un "colacel" deci intru in jeansii de dinainte cu fundu' da nu-i pot incheia! mor!...adica-i inchei cumva.. dar nu mai pot respira!°!!
na bun acum am hotarit ca daca tot nu mai am masina si ma apuc de mers pe jos.. ar fi sa imbinam miscarea cu mincarea!(stam la 8 min de mers pe jos din statie de bus pina sus in virful delului la noi..deci pot transpira din statie pina acasa!!)
tot ce as dori .. e daca se poate o listuta de cumparaturi sa ma pregatesc de luni!
pe mail va rog!
merci mult si abia astept!
Nathalie si Sofi
www.nathalie-marie.de/" target="_blank">NATHALIE
IUBIREA MEA
svety spune:
Si eu am reinceput de ieri. Sa ma treci pe lista, bine? O iau de la capat cu 62kile. Sper sa mearga mai bine acum, ca am si nitica vointa.
Sfat de la mine: sariti coarda. Eu sar 100/zi. Am incercat abdomene, dar ma jeneaza operatia, cred ca-s stranse cusaturile. Si cand adoarme Dani, fac 2-3 ture pe scarile de la bloc.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu
brianamica spune:
Saso, am sa incerc sa iti trimit listuta pe mail, insa de ce nu o consulti direct aici ???? Am dat un link chiar in capitolul asta !
Svety - gata, te trec in listuta !!!! Hai ca ai avut rezultate bunicele data trecuta !
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
brianamica spune:
Olim, asa se intampla cand apar rushii !!La mine arata cu cate 1 kil in plus !
Mitub, asta ador eu la regimul asta....imbraci relativ repejor hainute vechi !! daca te-ai uitat la albumul meu de poze numit slabire si apoi la pozele de cand a facut Ana 1 an ...ai sa vezi ce repede mi-am revenit !!! Ca inainte sa nasc eram obezaaaa!!! La propriu nu la figurat. Nici nu se vedea burta de grasimi !!
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
brianamica spune:
Svety, mey, ce bine ca sari coarda !! Brava tie ! HEHEHE! Eu sunt cu limba pe umar cand incerc sa fac asa ceva.....offf.....cred ca batranetea !!
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
brianamica spune:
quote:
Originally posted by dumitrulaura
Gata de luni ma pun serios pe treaba. Mai am de dat jos 4 kg. Am reusit sa dau jos 20 de kg si m-am impotmolit din cauza unei tarte cu fructe.
Ce ai facut ? Ai reinceput ? Te trec pe listuta ?
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
dumitrulaura spune:
Da am reinceput. Cred ca voi reusi sa ajung la 70 de kg.Sper sa nu mai intervina nicio petrecere, nunta , botez in astea 2 saptamani.Am 74,6 kg.
olim spune:
am 84 de kile dar m-am cantarit dupa ce am mancat
maine va spun exact cate kile am
ce liniste aici