Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)
Raspunsuri - Pagina 12
brianamica spune:
Am observat si eu ca fetele au cam dat bir cu fugitii ......
Brianamica mamica de 2 fete cucuiete
“Întelegerea trecutului ne determină abilitatea cu care intelegem prezentul.”
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
DAR SA VEDETI ELA CAT DE MARE E ...
andre_ea spune:
Mey eu nu prea inteleg cum functioneaza arderile astea in organism. Azi dimineata cantarul arata 56 kg asa cum arata si sambata dimineata. Dar am banuit ca am mai slabit ceva pentru ca simteam la blugi. M-am cantarit inainte de masa de pranz si arata 55 kg si f. putin. Cred ca maine dimineata arata 55 clar.
Din pacate nu mai pot tine in week-end. Plecam la munte si e greu acolo de tinut. Am sa ma straduiesc sa mananc Monti.
Andreea, mami de baiat cucuiat (muuuult prea des) - 10.08.2005
mitub spune:
Briana,
Am nevoie din nou de ajutorul tau: in timpul dietei propriu-zise a fost OK, dar acum in perioada de mentinere habar n-am ce sa manananc.
Mai ales seara e problema, ca dupa o zi trecuta cum-necum, nici seara nu pot manca cu ai mei si nu prea mai am idei.
E OK daca mananc cate o seara cam ce scria in dieta propriu-zisa?
Pana acum am senzatia ca mananac per ansamblu mai putin decat inainte din considerente ca :aia nu e voie, aia nu etc.
In rest, sper sa ajung la vreun cantar in curand sa raportez si eu de-adevaratelea.
Am cam intrat in panica gandindu-ma ca trebuie sa-mi cam schimb garderoba daca o sa mai slabesc
Dar asta sa fie problema, nu?
Pupici,
Bogdana, mamica de Cristina -pui mic si Miruna -scumpete mare
petrecere -1 an
linasobolina spune:
Bunaaa, dar nu prea
Eu am 48 ani s i am tinut fel de fel
Sa va zic asa incurajatorCand esti tanar, din cine stie ce motive, arderi, metabolism poti slabi repejor .Dupa 40 ani, BUBA!
te chinui si rezultatele....Acelesi diete , mai mult timp si mai putine KG pierdute.
dupa menopauza, nu mai vorbim
deja esti expirat de mult
Ideea este ca notiunea de cura, implica ceva pe termen scurt, iar noi ar trebui sa ne schimbam modul de viata si pe termen lung!!!!!!!
Adica : fara sarmalutze de Craciun, fara maioneza in salata, fara suncute, leber, fara, fara, fara, de te intrebi: muncesc atata si nici macar o sarmaluta?
Numai salate si iar salate?
CAM ASTA ESTE PRETUL PLATIT, DAR MERITA!
svety spune:
E adevarat, dar uite, mama s-a enervat si s-a apucat de mancat "sanatos", fara ceva cura anume. A eliminat orice grasime, bea ceaiuri multe si merge la sala si bicicleste. S-au obisnuit cu ea ca nu arata de 54 de ani de loc. mai si lucreaza la spital in trei ture - e asistenta - si are vreme si de de bicicleta. In schimb socrella, ca au aceeasi varsta, arata batrana chiar daca nu are riduri. Lumea o intreaba de cand i s-a vopsit nora blonda, da-i mama. Ea nu poate renunta la porc, grasimi, mezeluri etc. si e bolnava de diabet. E chestie de vointa la orice varsta. Ma conteaza si cum te imbraci. Mama castiga mult cu tinuta sport.
Acum eu, cu mai putin zel ca-n prima zi, iaca am ajuns la 60. Adica am dat jos 2 kile, ca mi-a fost si rau si nu am avut pofta de mancare deloc.
mamica fericita de Dany-boy (apetitus continuus) www.dropshots.com/svety" target="_blank">
Steaua nostra nu va apune niciodata si lumina ei va dainui mereu
olim spune:
salutare feteloer.
Eu cred ca cu vointa se poate face orice cat esti tanar, mai ales daca sanatatea te ajuta.Eu acum imi fac iste analize si apoi ma pun in mainile unor medici sa slabesc, ca nu se mai poate.
O zi frumoasa va doresc
linasobolina spune:
Gata, am luat decizia!!!M-am luptat cu mine si am hotarat, De maine incep
Fisa e cam asa: 48 ani, 1.65m,73kg, meno', POFTICIOASA!!!!
Cred ca o sa am probleme cu greful-gastrita, dar sa tineti aproape pentru sfaturi, ce si cum inlocuiesc!
De obicei o mare cafea dimineata, munca, munca, munca, stress, stress, stress si seara dupa ora 8 PAPA
Incerc, ca e mare nevoie, sa vedem ce si cum cu rezultatele.
Gimnastica IOC!
Poate ceva electrostimulari, nu stiu dk sunt si eficiente?????
brianamica spune:
quote:
Originally posted by mitub
Briana,
Am nevoie din nou de ajutorul tau: in timpul dietei propriu-zise a fost OK, dar acum in perioada de mentinere habar n-am ce sa manananc.
Mai ales seara e problema, ca dupa o zi trecuta cum-necum, nici seara nu pot manca cu ai mei si nu prea mai am idei.
E OK daca mananc cate o seara cam ce scria in dieta propriu-zisa?
Pana acum am senzatia ca mananac per ansamblu mai putin decat inainte din considerente ca :aia nu e voie, aia nu etc.
In rest, sper sa ajung la vreun cantar in curand sa raportez si eu de-adevaratelea.
Am cam intrat in panica gandindu-ma ca trebuie sa-mi cam schimb garderoba daca o sa mai slabesc
Dar asta sa fie problema, nu?
Pupici,
Bogdana, mamica de Cristina -pui mic si Miruna -scumpete mare
petrecere -1 an
Mitub, eu in perioada de mentinere incercam pe cat posibil seara sa mananc ce este in regim....asta pentru ca in cursul zilei mai gaseam variante, insa seara era o tragedie.....ca imi venea sa ma arunc pe frigider !. Asa ca, te-ai orientat foarte bine !
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE
mamipuiu spune:
Adica m-am amorezat de regimul asta.
Desi eu nu am tinut strict schema asta, am incercat sa ma incadrez in regulile ei.
Chiar functioneaza. Acum am 56 kg. Poate chiar mai putin, dar nu vreau sa iau in calcul sutele de grame.
Daca as fi respectat regimul, ar fi fost si mai bine. Eu am mai gustat si salata cu ulei sau cu alt dresing (ca asa e in familie, nu poti sa spui ca esti la regim) si am mai gustat si cartofi, si chiar si mancare gatita. Dar asta am observat si eu: se micsoreaza portiile de la sine. Fara sa faci vreun efort de vointa.
Oricum, nu cred ca e un chin sa mananci salate.
Pentru fetele care au probleme cu grefurile, am mai studiat si se pot inlocui fructele permise la micul dejun, cu fructe de sezon. Adica MERE. Uraaaaa!!!!!!!!!
Cred ca nu aveti o problema si cu merele. Mai ales ca simptomele specifice gastritei sunt diminuate de acea felie de paine neagra sau integrala sau graham prajita. Si eu aveam aceasta problema. Nu am incercat sa folosesc paine pentru diabetici dar o sa incerc si va spun.
Aseara am mancat cativa cartofiori prajiti, si apoi nu imi era bine, aveam arsuri in capul pieptului.. Asa mi-a trebuit.
De azi sunt iar pe baricade.
Mai am de scazut intre 2 si 4 kg. Dar nu ma grabesc. Eu vreau acest regim pe termen lung.
Spor la ...... scazut...
Pupici.
brianamica spune:
Linasobolina, bine ai venit.
Te trec pe listuta.
Poti sa incerci si ceva electrostimulare. Depinde de organism. La mine nu a mers ! Am avut rezultate doar cu impachetari cu alge marine ! Insa la mine erau multe kg de dat jos si mai ales aveam ceva sunculite mai vechi !
POZE FETE CUCUIETE
ANA ESTE ATAT DE MARE