Regimul Scarsdale- 2 sapt -7kg (Cap. 3)
Raspunsuri - Pagina 13
linasobolina spune:
La mine sunt MULTEEEEEEE sunci, nu sunculite si foarte vechi, de fro 10 ani si intradevar am mai dat jos cu inpachetari cu parafango, 12 sedinte, eficient vara, inainte de conced..
Mai zicea cineva , bioenergetician ca nu e bine pentru campurile enegetice sa aplici curenti electruci, unde de toate felurile in corp si s-ar putea sa aiba dreptate??!!
Usor nu va fi!!! 
Care e diferenta intre dieta normala si cea economica?
Eu la pranz am o shaormerie langa birou, e cea mai buna , cred din Bucuresti, la Cosbuc si vb cu baietii de acolo sa-mi dea doar carnita de pui
si rezolv cu pranzul![]()
olim spune:
SALUTARE.
vIN SI EU LA RAPORT
am 82 DE KILE

Ce noroc pe voi cu impachetarile.Si eu cand am fost acasa am mai dat jos , dar aici nu am unde sa fac![]()
o zi frumoasa tuturor
mitub spune:
Dragele mele,
In spiritul consecventei, raportez ca ieri nu am reusit sa scap de aroma unei placinte cu dovleac facuta de altfel de mine insami pentru ceilalti ai casei.
Mi-a priit, a fost in perioada de mentinere si sper sa nu mai dau pe de alaturi. E drept ca am mai mancat si niste coliva indulcita cu glucoza de la pitica dar in general merge bine. Cu painea nu am deloc probleme, si nici de foame nu ma pot plange. Insa m-am cam lenevit cu salatele, ca nici in piata nu am timp sa mai ajung.
Planul in continuare e cam asa: saptamana 2 de mentinere, o saptamana normala si apoi revin cu regimul. Ar trebui ca regim plus alte doua saptamani sa ajung cam inainte de Craciun, si dupa sarbatori mai vad cum stam cu kilogramele (sau mai bine zis cu hainele)
Va pup, ne mai auzim, spor la slabit!
Bogdana, mamica de Cristina -pui mic si Miruna -scumpete mare
petrecere -1 an
linasobolina spune:
Maine
Mihai si Gavril, colegi, sampanie tort
Ce ma fac??
E a treia zi, am respectat pana acum.
Mi s-a luat de salate si suc de gref![]()
Cand tot povestiti cu taiatul de pe lista de mancare gatita si vin tot felul de mirosuri............. Si mai vin si toti Sfintii, Andrei, Niculae, Craciun, Revelion

Acum, salata de ton o mananc Goala?? Nu ti se apleaca?
Si ORI INLOCUIESC MASA DE PRANZ CU BRANZA ORI NU??
mitub spune:
Fetele,
eu astazi mi-am cam luat nasul la purtare. la pranz am mancat ceva din prajiturile de Sf. Mihail si gavril si seara iaarsi am intrat in blide cu 1 mana si jumate. Am mancat destul de putintel ce-i drept dar tot incalcare de reguli se cheama.
Drept sa va spun ca astept cu nerabdare saptamana dintre doua regimuri sa mai pot manca cate ceva mai normal (oricum insa nu vreau sa sar calul).
Apropos, voi ce faceti cand iesiti in oras??? La restaurant???
petrecere -1 an
linasobolina spune:
Am rezistat eroic
si nu am mancat nimik
M-am fofilat si am scapat de ispite!!!
Am dat jos 1,5 KG
NU

NIMIK, VIATA MEA E PLINA DE Nuuuuuri
Sa vedem mai departe??!!!
mamipuiu spune:
[purple]Buna, fetelor!
Nu mai zice nimeni nimic?
Eu m-am straduit, dar nu am mai scazut in greutate.
Insa la haine se cunoaste. Si psihic imi e mai bine.
Ce faceti voi?
V-ati lasat?
Va urez un sfarsit de saptamana usor (in ce priveste alimentatia).
mitub spune:
Eu sunt multumita de finalul celor 2+2 saptamani. Hainele sunt muuult mai largi si se vede foarte bine la talie si la picioare.
Saptamana asta voi fi in concediu (de maine de fapt) si pica tocmai bine ca sunt intr-o saptamana obisnuita.
Oricum, nici nu prea imi mai merg chestiile grele si grase la inima.
Saptamana viitoare as vrea sa incep din nou, insa mi-e cam teama de lipsa rtosiilor bune si a verdeturilor in general. sper sa ma descurc intr-un fel.
Eu mi-am facut socoteala ca inca 4 saptamani s-ar termina cam inainte de Craciun si ar pica foarte bine.
Pupici si o saptamana cu cat mai multe kilograme pierdute!
petrecere -1 an