Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Merci Cristalina !

Off... mai e asa de mult pana miercurea viitoare cand o sa am toate analizele si o sa vad si eu pe

Ce ma amuza cel mai tare e ca taticu' a inceput sa vorbeasca deja cu bebica :))

Eu sper sa ma ocoleasca doamna greata, pana acum ma simt foarte bine (in afara de insomnii). Doctorul mi-a recomandat chiar sa nu opresc aerobicul si sa continui neaparat primele 2 luni. Eu o sa vad cum o sa ma simt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ManuC1010 spune:

poohy vezi ca poti sa iti schimbi medicul de familie si poti s aiti alegi pe cineva din clinica de la medsana. intreaba-i ce medici de familie au si daca mai primesc inscrieri. si eu am de la serviciu abonament la 2 clinici si eu mi-am ales medicul de familie la una dintre clinici si e foarte comod

bafta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

ManuC1010, cred ca asa o sa fac :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Buna seara dragi

Poohy mai sunt tatici la fel. Al meu vorbeste cu el in fiecarezi si nu doarme pana nu-i da pupicul de noapte buna.
Aseara am vazut Cei Trei Muschetari varianta desene animate si m-am simtit tare bine. Bineinteles totul era pt.

Am vazut ca si Arthurana si Gina M au inceput o discutie despre in perioada asta. Al meu sot fuge de mine ca dracu` de tamaie.
Nici vrea sa auda, cel putin pana nu fac urmatoarea echo sa vada ca totul e bine (peste 2 zile).
Totusi, cat de riscant este ?

Si inca ceva. Fetelor mi-e pofta de tot ce vad mancare. Nu pot manca f. mult odata dar oricum mananc aproape toata ziua iar apoi incepe o stare de greata nu f. puternica.

Nu ma pot abtine. Ce pot sa fac? Daca acum manac, cand ar trebui sa-mi fie greata, mai tarziu ce fac?
Deci, ca punct de referinta, plec de la 59 kg la 1.67 m.

katthy 6+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

katthy...pana la suta mai ai!

Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi

Mergi la inceput

Cristalina multumesc pentru incurajare

katthy 6+

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristalina spune:

Nu voiam sa fiu carcotasa! Voiam numa' sa te inveselesc...
Parerea mea e sa faci asa cum e mai confortabil pentru tine, daca te streseaza problema kilogramelor foarte tare incearca sa mananci multe fructe.

Eu pesonal nu ma abtin de la mancare in mod normal insa insarcinata rup frigiderul! Nenea doctorul mi-a zis o data la prima sarcina sa mananc mere sau sa beau apa cand mi-e foame...Asa ca nu m-am putut abtine: "Pai io's om la care sa-i treaca foamea cu apa dom' doctor?!"
Am luat 30kg (55kg la plecare), am dat 25 jos fara mare efort. Nu m-am stresat pen' ca voiam sa fiu in buna stare pentru bb2...:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

quote:
Originally posted by cristalina

Ramona, in Romania nu se practica examen atat de amanuntit la gravide...:)
Cantarire si tensiune si chestii d'astea de "finetze"...:)))

Ba se practica si in ro, numai ca la medicul de familie, ca cam asta inseamna ca te ia in evidenta ca esti gravida: iti da niste analize pe care le faci de vreo 2x pe parcusrsul sarcinii, te cantareste, iti masoara burta, iti ia tensiunea, a mea chiar imi facea si eco pentru ca e specializata in ecografie, dar saraca are un ecograf asa vechi fata de medicul meu gineco, incat aveam impresia ca imi facea pentru practica si distractia ei mai mult.
Depinde ce analize ai facut inainte de sarcina. Daca e vorba de toxo, cmv & co atrunci nu are rost sa le repeti. Dar e cel mai important sa-ti stii grupa si RH-ul, si mai sunt cateva analize pe care le face orice gravida si care sunt gratuite: sumarul de urina, analize de sange, hiv, vdrl, hepatitele - astea din urma sunt pe bani.
Cu ecografia, stau si ma intreb ce a vazut la una normala dar mai mult decat atat ce a masurat??? Ca la varsta asta nu se vede mare lucru pe burta. Mie mi-a facut vaginala pana la 12 saptamani.

Cred ca nu mai astept pana ajung la medic si ma sui si eu pe bicla.

Andreea mamica lui Filip Stefan
bb2

Mergi la inceput

Cristalina nu ai fost carcotasa

Chiar am ras in hohote cand am citit mesajul.

Imi fac prea multe probleme inutil. Important e sa fie sanatos si voinic. Si reusesc sa mananc multe fructe mai ales ca acum sunt din abundenta - mai greu va fi la iarna.
Mama glumea zilele astea cu mine spunandu-mi ca sigur bb seamana cu tati: mancacios si somnoros.
Iar eu constat ca are dreptate: ma transform in sotul meu.

katthy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Poohy - Bine ai venit in mijlocul nostru.Felicitari pentru comoara din burtica!
Te-am trecut pe lista.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput