Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2
Raspunsuri - Pagina 26
cristalina spune:
Aaa...pai analizele facute cu putin inainte de sarcina sunt okay pentru primul trimestru. Nu vrea sa te intepi inutil pentru ca schimbari majore nu se produc.
In afara de acid folic, daca mama are o dieta echilibrata si sarcina e fara probleme nu e necesar sa iei nimic.
Asa cum zice Androix, doctorul meu e dragut dar nu are de unde sa stie ce intrebari imi vajaie mie prin cap, asa ca de prima data ma duceam cu lista de intrebari pregatita...:)
Monica si Maria Alexandra (02.07.2004)
poze , pozici si poze noi
cristalina spune:
Ramona, in Romania nu se practica examen atat de amanuntit la gravide...:)
Cantarire si tensiune si chestii d'astea de "finetze"...:)))
mica0307 spune:
Piggy si eu zic sa iti schimb medicul. Este f important sa ai incredere in el si sa poti sa discouti orice. Si mai ales sa il poti gasi cand ai nevoie de el.
Si eu mi-am schimbat medicul ginecolog din acelasi motiv. Simteam ca nu pot sa comunic cu ea. Ca este prea rece.
Mica
6+
mica0307 spune:
Piggy cate saptamani ai? Cand este sarcina mica nu se poate vedea decat prin ecografie vaginala.
De abia astept sa creasca burtica si sa trec la ecografie normala. Ca asta nu imi place.
Mica
6+
piggy spune:
mica, daca ar fi sa numar din prima zi a ultimului ciclu tocmai am intrat in sapt a 7a, dar ea dupa ecografia de azi zicea ceva de 5 saptamani...nu prea inteleg
ramona71 spune:
Piggy pai eu aveam 6 sapt la primul control si deaceea mi-a facut ecogr vaginala si nu cea clasi ca pe burta.Cand e sarcina mica nu se vede bine cu cea clasica ,e mult mai precisa cealalta!
Multa bafta tuturor!
cristalina spune:
Daca s-a vazut ce trebuie si a zis ca bebe e okay atunci totul e bine.
Eco vaginal e bun ca nu mai trebe sa stai cu vezica plina...:)))...dar e mai scump.
mica0307 spune:
F ciudat. De regula toti doctorii considera prima zi a ciclului.
In orice caz. Stai linistita si nu te mai agita. Totul o sa fie bine. Trebuie sa crezi in tine si in bebe-ul tau.
Mica
6+
cristalina spune:
poohy, pai poti sa nici nu te duci sa te ia in evidenta daca nu vrei...:)
Ideea e ca daca vrei un tratament gratuit sau analize sau asa ceva trebuie sa fii luata in evidenta la medicul de familie.