Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Sorry Androix pt nume, dar dupa vreo 5 incercari de a-mi alege unul, care erau desigur ocupate, mi-am adus aminte despre un personaj de poveste foarte vechi, care-mi placea, dar e adevarat, are un nume imposibibil de scris! Oricum, puteti sa-mi ziceti si Nataly

In rest astazi am incercat sa ma gandesc la ceva ce-mi place f mult, ca poate asa imi vine pofta de mancare. Si mi-am luat o shaorma...si a mers, culmea! Chiar daca nu am mancat-o pe toata! Dar maine nu cred ca mai merge!

Dragele mele, mai am o intrebare: credeti ca e periculos zborul cu avionul in stadiul in care sunt: adica 7 saptamani si un pic? Trebuie sa plec saptamana viitoare si am asa un pic de frica sa nu se intample ceva?

Va pup,
Nataly

7+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Si mie mi-e raaauuu, dar rau de tot. Uff, abia astept sa imi treaca, sa ma "indes" cu bunatati.

Miki si bebe Pitzy

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Cheburashka,Eu mi-am testat ovulatia iar aceasta a fost pe 9 August.
Diferenta dintre CM mi-a fost de 26 zile.
Cum doctorii de aici, te trec pe fisa dupa modelul standard am zis OK.
Dupa acesta, data estimata a ovulatiei/conceptiei este 11 Aug' iar DPN - ul 4 Mai.
La ambele sarcini am nascut mai devreme cu aproape 2 saptamani.Asa dar, nu-mi fac probleme ca voi trece cumva peste termen.
Cum stai cu starile de rau, greata ,voma?!
Eu deocamdata parca nici nu sunt gravida si mare imi este mirarea ca, n-au aparut inca!!!
Cu fetele mi-a fost total diferit...
Offff...poate Dumnezeu s-o indura de noi sa ne daruiasca de data aceasta un baietel dar, nici cu 3 fete nu-mi va parea rau.

Fetelor, voi aveti vreo preferinta/dorinta in ceea ce priveste sexul bebelusului?! Ce anume v-ar place sa fie - fetita sau baietel?!

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Salutare, mamicilor!
Ma primiti si pe mine?
Ieri mi-am facut testul si am aflat vestea cea mare!
Deci: DN:7.05.1975; UM=20.08.2006; DPN=27.05.2007
Mai am un copil de 4 ani si mi-as dori tare mult ca de data asta sa iasa o fetita...
Nu am fost inca la medic, ma programez saptamana viitoare, mai ales ca eu si sotul meu avem dubla incompatibilitate: de grupa de sange si de Rh.Mai este cineva in situatia mea?

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Florentina Roman,SIGUR ca te primim!Felicitari pentru sarcina
Fie ca Dumnezeu, sa ne ajute pe toate sa ducem sarcina la bun sfarsit si sa legam in acest timp, frumoase prietenii. Te-am trecut pe listutza.

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna fetelor. Sunt o viitoare mamica de noiembrie-decembrie, insa in ultimul timp cam "bufnitez", neavand somn, asa ca va citesc cu drag si pe voi....
Referitor la anlizele pentru toxoplasma....la Centrul de Diagnostic Victor Babes se recolteaza zilnic, iar rezultatul poate fi obtinut in maxim 24 de ore. Pentru stapanele de pisicute....pisica poate fi purtatoare de toxoplasma daca are "libera circulatie" pe afara (si astfel nu-i puteti controla hrana) sau daca o hraniti cu carne proaspata. Daca e o "pufoasa" de apartament, stati linistite.....pentru linistea deplina, puteti merge cu pisicuta la Facultatea de Medicina Veterinara, unde ii recolteaza sangele si ii poate face analizele, contra unei sume modice (parca in jur de 150.000 lei vechi). ATENTIE foarte mare insa la legumele si fructele insuficient spalate, la gradinarit, la laptele nepasteurizat, la carnea insuficient preparata termic.....un medic de boli infectioase extrem de cunoscut in Bucuresti mi-a atras atentia (pe vremea cand si pentru mine toxoplasmoza devenise o problema de stat) ca riscurile de a o contacta astfel sunt mult mai mari decat prin intermediul animalutelor de companie.
Haideti ca nu sunt numai insomniaca...ci si "gura sparta" . Va urez sarcina usoara si sa va bucurati din plin de minunile din burtici!

Raluca 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katthy spune:

Gina M sa-ti traiasca fetitele si poate, baietelul (sau fetita).

Cred ca esti o mamica tare fericita.

Eu sunt la prima sarcina si tot astept greturile. S-au apropiat de mine dar tare discret, palid spre amiaza si cateodata spre seara.
Sanii insa ma tradeaza rau de tot.
La servici am trezit banuieli .......

Am luat ieri prima serie de rezultate la analize. totul este in limite mai putin aceasta:

Coagulare- Coatron M1 - Fibrinogen
valori de referinta 2-4 , rez meu 4.4
Stiti ceva de asta ?

Katthy 6 fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anca Micaela spune:

Dragele mele, acum ma prezint aici "oficial". DN: 26.12.1978; UM: 22.08.06; DPN: 01.06.07

Azi a aparut, foarte timida si palida, cea de-a doua liniuta la test. In sa simptomele (oboseala, sanii durerosi si uneori greturi) persista de aproape 2 saptamani. si sper sa fim colege! Sa fim toate sanatoase, cu sarcini si nasteri usoare!!!

Anca Micaela, mama Emei Ioana

Poze Ema
Poze Ema2
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/2;0;125/st/20050317/n/Ema+Ioana/dt/7/k/c848/age.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Bun venit la prospaturi!
Gina sa inteleg ca tu ai doua fetite si acum vine bb3? Bravo, felicitari! Asta da mamica curajoasa! Sa-ti traiasca toti sau toate si sa va faca fericiti!
Nici eu nu am nici greturi nici nik deocamdata, parca nici n-as fi gravi. Numai niste ameteli sporadice si cam atat. Si o pofta de mancare o idee mai crescuta, dar asta nu e un semn pentru ca la cat sunt eu de mancacioasa si grasa...
Eu am pisica si la prima sarcina mi-am facut analiza de toxo care a iesit negativa. Nu cred ca o s-o mai repet acum. Matza mea sta numai in casa, mananca boabe si nu are contact cu alte animale, asa ca n-are de unde sa aibe toxo. Nu asta e naspa, ci ce faci cu pisica dupa ce vine bebe, si nici asta nu e cel mai greu de realizat lucru, ci ce faci cand incepe copilul sa misune in patru labe prin toata casa. Distractie mare, ce mai. A mea este si salbatica si zgarie si musca pe toata lumea, inclusiv pe noi, dar de Filip ii este frica. Nu i-a facut nimic. E adevarat ca si stau atenta cand o fugareste ca sa nu-l taxeze, dar oricum...

Andreea mamica lui Filip Stefan

Cainele moare de drum lung si prostul de grija altuia.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amely spune:

'Neata la burtici si bun venit celor noi!

Ralumat, multumim tare mult pentru sfaturi...tu mai ai putintel pana nasti, incerca sa faci tot posibilul ca sa dormi bine si sa te odihnesti, vei avea pe urma mare nevoie

Si eu sunt posesoare de matz-codobatz , nu m-am ferit deloc de el, mi-am facut toxoplasma de nenumarate ori si mereu a iesit negativ. Ce-i drept, si anticorpii - tot negativ. Dar acum de cand stiu de sarcina am mult mai multa grija, doar sotul face curat la tavita. Eu...doar cu joaca. Oricum, m-am documentat mult si nici nu ma gandesc sa renunt la el. E decizia noastra... Cand oftam din greu ca nu vine bebe, cine ne inveselea pe noi cu tumbe si giumbuslucuri pisicesti? Dar de dus la Institutul veterinar si noi ne gandeam sa-l ducem, sa-i ia sange, pentru linistea noastra.
Ideea e ca, asa cum zicea si Ralu, daca acordam un pic de atentie mai ales la ce papam, putem evita fara probleme sa contactam toxoplasma.

In alta ordine de idei, la mine au inceput greturile, ce-i drept, destul de discret, adica in nici un caz n-am , ba chiar am si pofta de mancare, odata cu greturile, ceea ce mi se pare putin ciudat.

Aseara am avut niste contractii (crampe ca la ciclu, sau chiar mult mai rau) de am crezut ca mor. M-am speriat in ultimul hal. A durat vreo jumatate de ora, timp in care am luat no spa si scopantil, si s-au potolit. Sanii m-au durut azi-noapte rau de tot, nu gaseam nici o pozitie in care sa nu ma doara. Dar azi e mai bine. In schimb, ma tot incearca stari de greata, tot asa...discret.

La eco ne-am programat abia vinerea viitoare. Atunci as fi sfarsit de sapt. 7. Ma intreb daca se va putea auzi ceva, cred ca va fi inca devreme.

Si inca ceva, deja am inceput sa am o foame permanenta. Nu am pofte speciale, dar salivez intr-una, cu gandul la mancare

Va pup si aveti grija de voi si de burticile frumoase!

"Mai bine sa fii optimist si sa te inseli, decat sa fii pesimist si sa ai dreptate..."

Pozici cu noi

"Pentru www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472" target="_blank">BARBYE- una dintre noi! Trebuie sa ajuti!"

poze Mirela (Barbye)

Fisa medicala - Mirela

Mergi la inceput