Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns poohy spune:

Buna burtici!

(imi place salutul asta)
Eu tot astept sa imi apara simtomele. In afara de insomnie nu am nimic. Nu prea mai dorm. Si m-am si balonat...

Amely, si pe mine ginecologul m-a chemat la ecografie intre sfarsitul saptamanii a 6-a si inceputul saptamanii a 7-a - si sper sa se vada mai multe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irrinuca spune:

Buna seara/ dimineata?! La mine e casul 1 am, nu prea pot sa dorm, care va sa zica sa ma inscriu si eu l agrupul de mai-iunie 2007!
DPN: 27 mai!
data mea de naster: 09/08/1975

Acesta ar fi al doilea bebel, primul are putin peste doi ani si este baietel. Cred ca de data asta tot baietel este, sau poate ma insel! Nu am avut greturi, dar imi simt burta foarte grea. Si sanii sunt foarte durerosi si cred ca o sa ajung iarasi la masura 32F!!!!!

Sarcina usoara tuturor!

Irinuca si bebe Andreas nascut pe 30/07/04

Poze recente si nu prea mic
Andreas

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Florentina Roman spune:

Buna la toata lumea!
Nici eu nu am avut greturi pana acum; la prima sarcina nu ma puteam ridica din pat din cauza lor. Sper ca acum sa nu mai am parte de ele.
In schimb, nu prea mai am somn noaptea.Si da, parca mananc mai mult decat de obicei.
Sa fim sanatoase!

Florentina & Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mcrissa spune:

Buna burtici!
Ma inscriu si eu timid la voi.
DN:30.03.1979;UM:15.08.2006;DPN:5.06.2007 (eu am ciclu neregulat, cam la 38-41 de zile si la eco mi s-a spus ca bebe are doar 3 saptamani.ca se vede doar sacul gestational si ca e unde trebuie.eu as zice ca are mai mult ca mi-a iesit testul de sarcina pozitiv, iar beta hcg-ul de 519)
ca simptome:usoare greturi seara, sani usor durerosi, balonare...
Va doresc la toate burtici cu bebici sanatosi!

Mcrissa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramona71 spune:

Buna gravidutelor!
Ma inscriu si eu la voi asa ma pot consulta si eu cu voi de acasa
DN=28.03.1971,UM=27.07,DNB=07.05.2007
Acestea sunt datele mele.Este al 2-lea bb pt mine.Mai am o fetita de 3 ani si 2 luni,Fabiana
In general ma simt bine in afara unei continue stari de voma dar fara vomitat
Va salut pe toate si sarcina usoara!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cheburashka spune:

Draga Gina M, chiar dac adoctorul mi-a tot dat date aproximative cand a vut loc ovulatia, eu cerd ca o s ama iau dupa ce stiu eu sigur, adica: UM 28.07, iar contactul l-am avut pe 08.08 spre 09.08 (singurul de altefl din acea perioada, caci al meu a cam fost plecat in perioada aia ). Si aia e, eu zic ca a afost atunci!
Ma bucur pentru tine si pentru fetitele tale. Esti foarte curajoasa daca mai poti sa faci inca un bebe! O sa vezi ca o s afie baiat de data asta! Eu insa ma chinui in continuare cu greturile si nu mai pot deja. Sa speram ca vor trece cat de curand caci altefel nu stiu ce voi face. Mi-a dat tot regimul peste cap. Eu care ma starduiam sa mananc cat mai sanatos, acum nu mai pot s ama ating de nimic, dar asta e...ce nu fac eu pentru .

Pup,
eu 8+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramyy spune:

salutare tuturor!
ieri am aflat ca o sa fiu si eu mamica la anul prin mai iunie, daca imi ajuta si mie d-zeu.
medicul a fost optimist dar nu am inteles o chestie ma intrebat dataultimei menstruati a calculat acolo ceva ssitenta si a zis ca ar trebui sa fie sarcina de 5 saptamani, eu nu am inteles exact cum a calculat dar sarcina de 5 saptamani sigur nu e, maxim 3 saptamni jumatate, ma rog ideea e ca doctorul a zis ca daca e sarcina de 5 saptamni ceva nu e in regula ca e prea mica si sa nu ma entuziasmez prea tare pana imi zice el ca e ok.
oricum i-am zis ca nuu are cum sa fie de 5 saptamni si a zis sa dea d-zeu sa am dreptate.
eu sper sa se insele si sa fie ok, bebe si sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns codruta_grg spune:

Sarcini usoara si nasteri la fel va doresc .
Vad ca se inscriu multe viitoare mamici si vad ca sunt multe cu al doilea bebe.
Irrinuca, am vazut ca esti nascuta in aceeasi zi cu fetita mea, dar din acelasi an cu mine.

Codruta & Petra Alexandra (9 august 2005)

,

asa crestem noi

www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihamora spune:

buna fetelor!abia astept sa ma duc la ecograf miercuri pe 27.09, ce credeti oare e prea devreme sa se vada BB?
UM a fost pe 20.08.2006
numai bine, sa fiti sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Mihamora si eu pot miercuri pe 27 merg la ecograf. Si am niste emotii.

Felicitari tuturor celor care au mai aparut in listuta noastra si sa avem 40 de saptamani super frumoase.

Mica 6+

Mergi la inceput