Mamici de Mai - Iunie 2007- capitolul 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tincutza spune:

Buna, fetele:))

Aseara ne-am vazut, eu si tati, "bobuletul" la echo, plus saculetul ( 33 milimetri) in care sade bine mersi. Avem 2 centrimetri si stam pe spate ,cu nasul pe sus Sambata o sa imi fac si eu analizele la sange, pentru ca mi-e rau de nu mai stiu de mine si poate reusesc sa "tratez" cumva fenomenul.

Miki si bebe Pitzy

http://www.babiesonline.com/babies/p/pitzica/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Va salut fetelor!Ieri am citit ce ati scris si atat...Eu n-am mai avut putere.Mi-e rau doar putin...in schimb am o oboseala in mine!!!....Nu poftesc nimic,in afara de muraturi...peste tot la ciorbe,la felul doi...Si savurez laptele ,nu il beau decat cu gurite mici,rece nu ma las pana nu termin litrul...Intreba cineva de medical:eu asa stiu ca nu e voie sa ai peste 90 de zile in ultimele 12 luni pana intri in prenatal...Arthurana,bine ca nu ai fost cu mine in spital sa vezi ce-am vazut eu...Nu cred ca fetele acelea au fost rau intentionate...cred ca noi suntem hipersensibile acum...Si eu mai am contractii dureroase din cand in cand...si mi se face frica de tot.Eu nu am auzit inca inimioara:am vazut saculetul doar lunea trecuta.La inceputul lui octombrie merg iarasi la doctor.Cu constipatia nu am probleme,beau cafea pt ca am tensiunea foarte mica.In schimb,nu dorm bine noaptea,somnul meu e tare superficial.Si cateva nopti m-au durut sanii tare de tot...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns veronicka spune:

cristalina, micao3o7 multumesc pentru raspuns.sunt sigura ca e prea mare efortul pt banii aia 414 ron dar ma gandesc sa nu dau dovada de neseriozitate. dar pana la urma trebuie sa fiu o nesimtita si sa ma intereseze doar bebele mai ales ca este primul copil si prima sarcina din viata mea.
dar aveam nevoie si de sustinerea voastra .
parca mi rusine sa nu mai merg dar este f riscant locul unde lucrez
colegele spun ca te ferste Dumnezeu dar eu cred ca trebuie sa-l ajutam si noi ca sa ne fereasca
multumesc inca o data pentru rasuns si o sa comunic de decizia luata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alyna24 spune:

Buna, mamici cu burtici!
Am fost ieri la doctor si mi-a spus ca sunt in 6 sapt.Sarcina este ok, uterul putin modificat si ascuns dupa bazin cumva caci sunt mica in bazin si slabuta iar analizele mi-a zis sa ma duc sa le fac peste 2 sapt.Cumva e prea tarziu?va d ca unele din voi le0ati facut deja!Mie mi-a zis ca e sarcina prea mica!

Si vreau sa va intreb ceva:Cine a facut toxoplasmoza?Cica singurul loc unde se face este la Institutul Cantacuzino.Asa este?Stie cineva programul?Cand tb sa te duci?Iti trebuie de la medicul de familie trimitere?Multam mult pt ajutor, fetili!

In rest, ma simt bine, ieri am avut o senzatie de voma insa mi-a trecut spre seara cand am reusit sa manac ceva!

Si.....stiti ceva cu vopsitul parului?Mie mi-a spus doctorul ca nu e voie pe tp sarcinii sic at tp alaptezi!Voi ce stiti?

Va pupik si sarcina usoara in continuare!

http://photos.yahoo.com/alinafobl

Alyna Fobl

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris27 spune:

Veronicka,si eu cred ca e inuman sa muncesti asa mult pe un salar atat de mic.Daca vei hotari sa renunti,te sfatuiesc sa faci un efort si sa-ti platesti contributia lunara la CAS pt a beneficia de drepturile de mamica pt 2 ani.Pupici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mica0307 spune:

Arthurana lumea e rea dar nu inteles de ce pui tu la sufelt totul. Nu ele stabilesc ce se va intampla cu sarcina ta. Ci Dumnezeu, Au fost intradevar foarte rautacioase. Dar, sa stii, ca pana nu treci prin durerea unei pierderi de sarcini nu intelegi.

Cristalina si mi-e mie rau tot seara.

Fetelor nu mai vorbiti de muraturi ca mor de pofta. Cred ca o sa am la iarna un MARE BUTOI DE MURATURI ca sa pot rezista. Deja mi-e tare pofta.

Toxoplasmoza am facut-o la CMU (Centrul Medical Unirea) dar a durat 2 saptamani pana a sosit rezultatul.

Mica5+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina M spune:

Fetelor si eu am facut toxoplasmoza, iar rezultatele au iesit bine. Cu toate acestea s-ar putea sa dau pisicile sau,cel putin una din ele (am 2-a Devon Rex) ca,ma depaseste in acest timp in care sunt insarcinata.
Concluzia mea din experienta este ca, cel mai potrivit este un papagal.
Noi am avut unul insa, din nefericire nu a fost sa traiasca prea mult.(puteti vedea papagalul printre pozele noastre)
Dupa pierderea sa, dupa vre-o cateva luni bune am zis ok , hai sa luam pisici!Acum insa, realizez ca ar fi trebuit sa cantarim muuult mai bine lucrurile.
Nu-mi ramane decat sa sper in continuare ca totul va fi bine, si la mine si la voi.
Cele care aveti pisici - ati fost si voi cu ele la doctor sa le faca analize sa vedeti daca, sunt sau nu purtatoare de toxoplasmoza?!

Alta intrebare: Cum calculati voi saptamana in care sunteti gravitdutze - de la ultima menstruatie sau de la, data estimata a conceptiei?!
Va multumesc anticipat pentru raspunsuri

My baby development!
POZE NOI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arthurana spune:

Ginuto, de la prima zi a ultimului ciclu se calculeaza.

Mica, stiu din pacate ce inseamna durerea pierderii a 2 sarcini, si de aia sunt hipersensibila si paranoica...Asa sunt eu, ce sa fac.

Chris ma ingrijorezi cand spui ca ai contractii puiule. Se pare ca intepaturile bruste(inauntru, sau in zona ovarelor) sunt perfect normale, ba chiar semn ca organismul se pregateste sa-l sustina pe bebe).
Cum sunt contractiile tale? Le simti toata ziua?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidevladut spune:

fetelor va rog sa ma scoateti si pe mine din listuta, din nefericire nu mai sunt o mamica de mai-iunie 2007. Va doresc sarcini usoare in continuare si aveti grija de minunile din pantecul vostru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vas spune:

MAMIDEVLADUT , de ce?! e prima oara cand raman fara cuvinte. N-are rost sa ne explici ce s-a intamplat cred ca ti-e enorm de greu, iar in acelasi timp iti multumesc in numele ttuturor de aici pentru incurajari. Gata nu mai stiu ce sa scriu.
Dar am ajuns la o concluzie clara:
Cu cat cunosti mai multe cu atat devii mai paranoica, deja m-am programat pe luni seara la eco.
DUMNEZEU SA NE AJUTE PE TOATE!
7+

O sa fiu si eu mamica

Mergi la inceput