In Italia (18)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_popescu spune:

Va astept la o .

Ieri am baut 4 l de cola si nu am dormit toata noaptea (am facut curatenie, am calcat si am stat pe net), azi cred ca voi fi chiauna toata ziua .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Buna dimineata ..

Dana , eu m-am si prezentat la cafeluta. Dupa atita cola si tot ce zici ca ai facut ieri cred ca si tu esti un fel de Duracell ca micul-Fabiano al lui Carmi

Dana treci la patut inapoi cu o carte sau revista in mica ca te va lua somnul si vei recupera. Poate ca nu tb sa bei cafea ci o cana de lapte cald...

Eu in dimineata asta am program de calcat si evident de gatit ceva.

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_popescu spune:

Nu am somn nici sa ma tai.

Am incercat sa dorm dar fara efect.

Mergi la inceput

E clar, ti-a sarit somnu' ... o sa cazi insa lesinata diseara

Ce strudel ai facut? cu foi cumparate , cu foetaj sau ai facut tu foi de strudel ??

Pe ce site-uri te uiti dupa retete ? Eu pentru cele italiene www.cookaround.com/yabbse1/index.php" target="_blank">aici mai ales la rubrica ricette fotografate...Sunt multe retete traditionale sau nu .. si o atmosfera atit de placuta( nimeni nu se da mare, chiar daca unele retete sunt extracunoscute )

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Imi pregateste si mie cineva o ceasca cu cafea? Sunt taaaaare obosita. Si am baut deja 2 cafele inainte sa plec de-acasa, am sa mai beau una si aici, desi mi-e sila de astea de la machinette.
Cicina, nu mi se pare deloc banal sa colectionezi elefantei, e chiar frumos. Din orice material? Unde ii tii?
Cri, ce gatesti? Ce-mi place ca ne tii la curent cu evenimentele. Tu ai citit ceva de Falacci, iti place? De ce a murit, ca n-am priceput din articol ce boala avea?
Noi ne-am plimbat ieri prin parcul satului, au insirat tot felul de tarabe cu artizanat local, au adus animale, tractoare - sa vada si copiii cum arata. Bineinteles ca eu m-am infipt sa cumpar dulciuri 'de casa', biscuiti cu nuci si amarette de fructe. Am facut si un tur al parcului cu un trenulet adus special pentru ocazie si am papat cate-o portie de cartofi prajiti. Nu tu un mititel, o friptura, nimic de carne. Doar un sandvici cu salam.
Desi plouase cu o zi inainte, ieri a fost destul de cald, in locurile mai noroioase au pus mochete, asa ca s-a putut merge peste tot.
Puiutii mei au fost tare incantati sa vada iepurasi, porci, capre, cel mic chiuia si incerca de zor sa le dea sa manance, bagand fire de iarba prin plasa gardului. De-abia l-am luat de-acolo.

Mergi la inceput

Crini ce bucurie pe ei cu animalele ...Frumos !! m vazut odata mai demult la tv adevarate excursii la agriturismuri ca sa vada copii animalutzele de la ferma ..

Nu cred ca faci bine chiar dc esti obosita sa mai bei o alta cafea ... mai bine ai bea un suc natural de fructe e mai sfint!!

Eu nu vreau sa fiu a o piaza rea , vin numai cu stiri despre morti .. dar am citit ca a murit si Aristide Buhoiu ( si el tot cancer avea ... si cica se chinuia deja de 1 saptamina ).

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Cri, prea tarziu a venit sfatul tau, am luat deja cafeaua si au inceput sa-mi tremure mainile. Vezi ce face excesul!
Am vazut la generale c-a murit si Brucan, personaj foarte controversat, dar de care nu stiu prea multe.

Mergi la inceput

ce o sa gatesc ? nu stiu .. pri tocanita de pui cu cartofi pri un fel de ostropel si cu piure ... sa vad..

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna fetelor cum o mai duceti???...eu asa si asa ieri m-am simtit un pic mai bine,dar tot nu sunt vindecata complet inca desi sper sa fie cat mai curand ca nu mai pot
Carmi iti multumesc din tot sufletul pentru aprecieri si pentru urari...desi eu si Fabio suntem impreuna de 6 ani si casatoriti civil de 4 ani in ziua nuntii am simtit niste emotii incredibile si acum stau si ma gandesc ce trebuie sa simta cele care defapt chiar incep o viata noua in sensul ca totul este atfel dupa marele eveniment!!!
Crista esti o scumpa si ma bucur ca existi sa ne indulcesti zilele si sa animezi subiectul nostru !!!
Dana ce mai faci??? vad ca nu ai mai scris de ceva timp...ai fost superba ca miresica si ma bucur tare mult ca rochita facuta de mami ti-a stat de nota 30 cu laude!!!
Va pe toate

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

quote:
Originally posted by crista-s

ce o sa gatesc ? nu stiu .. pri tocanita de pui cu cartofi pri un fel de ostropel si cu piure ... sa vad..

Cristina

Fratilor...la ora asta sa vorbiti de pui cu cartofi etc etc...e MORTAL! Eu cum pot face, ca ma asteapta doar un sandwich amarat???

Dana, 4 litri de Coca Cola?? Si eu care credeam ca sunt cea mai tare bautoare-consumatoare de asa ceva...gata, m-ai batut!

Nico, imi imaginez ce distractie acolo cu animalele...Bravo. Noi am fost ieri seara la o zi de nastere, unde domnisorul a fost mai ca animatoarele de acolo, facea ghidusii si poante ca un clown... Iar cand au adus tortul cu lumanarelele a inceput sa strige cat il tinea gura "Questa sì che è una festa!"

Iza, fa-te bine cat mai repede...

Carmi...interesanta asociere intre sporco e porco

Iri, mami de Ale

Daca ti se pare prea frumos spre a putea fi adevarat, probabil ca asa este.

Mergi la inceput