In Italia (18)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Fetelor sa ne bucuram ca va trece vremea asta si vine caldura iar .. ca daca la nemtoaice si la mica olandeza e soare si frumos inseamna ca si l noi de saptamina viitoare vine iar soarele . Eu abia astept .. dar nu prea cald .. cum e acum dar fara ploi ( la mine deja s-a oprit de la 12... dimineata era mai urit).

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Dana, apropo de subiectul ala, iti dai seama de aia care pleaca cu domestos de acasa ce facea daca se afla la Portita? Si in balarii se ducea sa faca curat? Dar sa pleci cu capacul de acasa...mai oameni buni, am trait si eu prin Ro, am fost pe la hoteluri dar nu mi s-a intamplat, si nici nu m-am gandit ca nu poate fi igienizat WC-ul. Si iaca sant inca vie si nevatamata.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tizabela spune:

Buna fetelor ce mai faceti eu nu mai pot ma lupt de trei zile cu un virus intestinal si merg de N ori stiti voi unde de am salbit pana la 44 de kg nu mai pot nici sa ma tin bine pe picioare.
Acum sa zicem ca sunt intrun moment de respiro in ceea ce priveste durerea si mi-am zis sa vad ce faceti pe aici aveti grija ca e tare periculos virusul asta si mi-a zis doctorul ca tine cam o saptamana!!!
Tocmai radea Fabio de mine si imi zicea ca se vede ca nu a fost indeajuns cat am slabit pt nunta a trebuit sa ma mai pricosesc si cu treaba asta......va pupic si sper sa aveti parte de un weekend fantastic!!

POZE NUNTA

Mergi la inceput

Iza sanatate multa .. si ai grija de tine !! Naspa cu virusul asta , dar mai in gluma decit in serios cred ca mi-ar trebui si mie asa ceva chiar dc eu la 50 kg ( nu 44) vopi ajunge numai dc ma taie cu drujba fix in doua bucati

La noi a plouat cu galeata mai devreme, cu fulgere, traznete .. parca era vara . Inainte de prinz era innorat dar nu foarte rau si am pus masina sa spele, cind sa intind era deja potop afara ( domne' soacar asta se pare ca nu ma iubeste deloc .. asa stiu eu daca te ploua cind intinsi rufele).

Cicina deci la Portita se mergea la boscheti la baie ?? Eu ma gindesc numai la drumul cu autocarul la turci ( ca acum 15 ani hahah ) si la ce wc publice trebuia sa mergi , de fapt si acum 3 ani cind am fost cu autocarul la turci am facut opriri pipi ciudate .. in locuri ff murdare la romani si la bulgari, la turci insa curat .
Cine n-a fost in tabara cind era mic ( si aici vorbesc de pina in 1989 ) se vede treaba ca nu e obisnuit

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Cri, nu, este un fel de Wc acolo pentru aia de la casute care platesc o suma de 250 000 pe noapte, dar sa nu-ti spun cum arata seara (se face curat o data pe zi, dimineata),si apoi daca cumva stai departe cu cortul si ai urgenta, ce sa faci? Ingrasamant natural.

Drept sa spun,prin toate wc-urile pe care le vizitez in drum spre Ro; alea din Au chiar daca sant mai ascunse intre pomi, sant curate; alea din Un asa si asa; iar alea din Ro chiar cu renume Petrom, put de cand deschizi usa, nu stiu cum fac aia de la igiena de-i dau inca licenta de functionare. Dar daca ai nevoie, pui masca si intri, sau tot asa, in camp.

Iza, cam asta m-a trezit si pe mine dimineata, dar degeaba, nu are repercursiuni asupra greutatii mele.

Nashpa cu timpul asta ca ma tine in casa.

cicina

Mergi la inceput

Aici e potopul !!! ploua de rupe ...

Week end placut !!

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cri, iti trimit eu soare din ´Teutonia´.
Izabela, sanatate multa, ti-am vazut pozele, ai fost o mireasa super.
Am citit si eu subiectul cu pricina si nu pot sa zic decat ´Doamne fereste...´
Noapte buna,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Carmi multumesc, mi-a confirmat si nenea de la meteo ca o sa ajunga soarele de la tine marti, cica marti va fii prima zi buna pt pus masina de spalat

Ce face micul Fabiano? deja te alearga prin casa? L-am vazut in filmuletul de la inceputul lui septembrie .. e super haios, parca ar fii un pui de delfin dupa cum "vorbea" acolo in limba lui ..

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Cri, , Fabiano tocmai incearca sa-mi manance papucii, nu sta o clipa locului, de aceea l-am poreclit ´Duracell´. Altfel, e din ce in ce mai activ si dragut.
N-ai vrut soare, nu mai am de unde sa-ti dau, azi norisori si spre seara chiar frigulet.
Ma duc sa imbaiez odrasla smekera, ca de cand circula in 4 labe peste tot e ca un purcel. Oare ´sporco´ vine intr-un fel de la ´porco´???
Pup fetele,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_popescu spune:

Eu cred ca din prea multa plictiseala o iau razna.... am inceput sa experimetez o gramada de retete de dulciuri de pe net, la final cred ca voi ajunge cat masa.

Azi am reusit sa fac strudel cu mere ,a iesit super bun (din nou soacra mea este pe post de barometru)

Aici nu se mai stie ce anotimp este, azi ploua 1 ora dupa care 1 ora era soare.

Mergi la inceput