In Italia (18)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crista-s spune:

Enn eu la capitolul copii ma gindesc mereu la cum eram eu sau fratele meu .. Si eu citeam in baie si citesc si acum.. am o carte de tot rahatul despre Columb si colonizarea americii din care citesc numai acolo si cind n-aveam carte citeam de pe detergenti . Dar baietii cred ca se plictisesc mai usor decit fetele.
Ce nu inteleg eu, acum nu mai e la moda olita ?? poate ca era un fel de tranzitie, un mod de a sta "in mijlocul familiei " ... si mai usor de jucat cu fundu' pe oala decit cocotat in baie ...

Cristina

"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cicina spune:

Mei, a-ti dat-o pe plante azi? Al meu aseara mi-a zis ca atunci cand intra in casa i se pare o jungla de atatea plante, iar eu i-am raspuns: Eu jane , tu tarzan?
Voiam sa va intreb ceva. Azi mi-a telefonat o prietena din ro care vrea s adeschida un magazin de imbracaminte, incaltaminte copii. Ar vrea urgent sa cumpere niste stocuri, aveti idee unde pot gasi? Am tot gugalit de mi-a intrat si un troian si tot nu m-am elucidat.
Astept sfaturi.

cicina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Carmi, chiar ca e frumoasa floarea. Si are o culoare plina de viata. Zici ca sta in ghiveci? E rezistenta? Ca eu la plante nu ma prea pricep si nu vreau s-o fac sa moara.
Imi plac mult violetele, bunicii mei aveau pervazul plin si am tot cumparat de-a lungul timpului dar toate au murit. Nu stiu cum rezistau la ei.
Am doi, adica trei ca am mai prins unul, trandafiri japonezi. Le mergea foarte bine, infloreau mereu. Asta iarna insa, avand copil curios si vivace nu i-am mai bagat in casa. Nu i-am lasat nici afara sa nu degere, i-am dus la cantina. Noi avem acolo o fereastra mica si m-am gandit ca e un bun compromis. EI n-au fost de aceeasi parere. Le-au cazut toate frunzele si in primavara cand i-am scos iar afara pareau niste bete.
Le-au trebuit cateva luni bune pana sa-si revina, pe unul am crezut chiar ca-l pierdem ca nu-i dadea nici un muguras, nici o frunzulita. Iar flori au facut din nou pe la sfarsitul verii. Acum ca vine iarna ma tot gandesc unde sa-i pun sa nu mai patimeasca asa. Poate pe holul comun, daca nu se ating vecinii.
Iri, aseara cautam un dvd pentru mama si am dat peste integrala filmului nostru. O vand cu 136 euro, inclusiv o beauty-case draguta. Si cand ma gandesc la cat le-am platit eu, luate asa, una cate una... dar nu ma pot lamenta, m-am bucurat de ele. Cate nopti in care nu dormea Andrei mi-au facut companie fetele vesele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crini spune:

Enn, da tu ce-ai cu copilu' de-l pui sa faca la wc?
Poate ca nu e pregatit si daca il fortezi, nu faci decat sa lungesti timpii. Se spune ca cel mai bine e sa-l dezveti vara, ca sta fara pampers mereu si atunci intelege el exact ce se intampla.
Mi-ai adus aminte de o fetita din parc, cu care era prietena Theodora. Ea nu putea sa faca decat in pampers, si desi nu-l mai purta, cand ii venea sa faca il cerea. Doar ca se jena de ceilalti copii sa si-l puna. Asa ca nici in parc, nici daca era in vizita sau daca avea musafiri nu facea.
Iti dai seama ce suferea mititica, tin minte cand am fost la ziua ei ca facea marunt din picioruse, se facuse toata rosie, mergea la baie, nu reusea sa faca, mama ei vroia sa-i puna pampersul, ea nu si nu. Si a stat asa pana au plecat toti. Ca sa nu mai spun cum o intindeau ai ei din parc, val-vartej, cand vedeau ca ii vine.
Pana la urma bineinteles ca s-a rezolvat, acum e si ea fetita mare,in clasa a doua, colega de scoala intr-o clasa paralela.
Ti-am spus asta ca sa nu te disperi, ca pana la urma lucrurile se aranjeaza. Tu ia-o cu calm si rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns enn spune:

Are copilul si olita, verde, ca printesa din cartea cu poze, da' pe olita nu vrea sa stea defel. Pe wc are reductor, asta-i place, si-l pune singur.
Merci oricum pt. īncurajari, pīna la urma sigur reusim!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Cri, tre' sa stii ca olitele nu mai sunt la moda . Direct pe wc cu reductor. Deh, copiii din ziua de azi...

Enn, va tinem pumnii.

Nico, ai dreptate, eu am facut socoteala si m-au costat in jur de 250 de euro, eheee...alte vremuri. Si, cu Ale mititel, la san, ma tot uitam de zor.

Cici, la mine in casa nu sunt plante, cu ani in urma da si chiar multe, acum am pe scara blocului 4 yuche, pe un balcon alta planta al carui nume nu il stiu, iar mai nou, pe celalalt balcon - rochita randunicii. Cri zice ca e petunie curgatoare, si chiar asa si este, numai ca mie mi se pare ca seamana cu rochita randunicii asa ca imi place sa ii spun asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Crini, nu e deloc pretentioasa clivia, noi o avem de vreo 4 ani si a facut flori mereu. Acum trebuie s-o tin departe de junior, ca vad ca i-a pus gand rau.
Intre timp, si-a prins un deget in pedala de la orga si da-i, consoleaza-l, bine ca nu a fost pe unghie, sa i se invineteasca.
Ma duc sa fac pasta aglio-olio, mmmmm...
Pup,

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Carmi spune:

Ahahah....am uitat, aici se gaseste o...chestie, un fel de crema pe baza de maioneza si usturoi, care cum credeti ca se numeste??? ALIOLI !!! Smekeri nemtii, nu?!?

Carmi

Foto Fabiano (20.10.05) , www.dropshots.com/day.php?userid=98905&cdate=20060410&cimg=1" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iriale spune:

Carmi, tare simpatic Duracell al tau...
La voi acasa se mananca numai italieneste? sau ati abordat si bucataria nemteasca? Apropos.. o mancare tipica nemteasca? care sa nu fie carnati sau wustel? Si apoi, cu Fabiano cum vorbiti? in italiana, germana, romana? dar tu si sotul? Ia uite ce curiozitati ma bat pe mine la ora asta... nu te superi, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piccaflor spune:

Enn,Carmi mari figuri sint piticii vostri ...
Crista vad ca tu esti mai rau ca mine...ai chef de gatit la 6 dimineata?!!...mie in schimb la ora aia imi vine o foame de-as minca si frigideru'...ma inviti pe la tine?...tu gatesti si eu maninc?
Cici n-am nici cea mai mica idee...
Carmi si mie imi place mult maioneza cu usturoi(iti dai seama ce buna ar fi cu boston chikenu' lu' Cri?)...insa aici se strimba toti cind aud de usturoi,si sint si ff sensibili la miros,asa ca eu il folosesc din pacate doar f rar,la sosuri...ba fitzoasa de cumnata-mea nu maninca nici ceapa ...de fapt nici n-o atinge ca-i ramine mirosul impregnat in piele...

Eu sint racita cobza...o tin numai intr-un stranut si consum la servetele la greu...

Pentru Barbye-una
dintre noi!Trebuie sa ajuti!

Mergi la inceput