Inimioare de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns valcampan spune:

Multumesc Mamini pt urari.Uram si noi LA MULTI ANI SOFIA! cu un pupic mare din partea lui David.
Dupa o saptamina petrecuta de David alaturi de strabunici era sa nu imi recunosc copilul .Spun asta pt ca e un mare rasfatat acum,plinge imediat daca nu i se face pe plac, arunca cu tot ce are in minute si ieri mi-a tras o palma pt ca nu vroia sa il imbrac.Am ramas traznita si i-am tras si eu una peste fundulet si a inceput sa ma bodoganeasca cu minuta ridicata in sus. I-am explicat apoi ca nu tb sa faca asta , ca nu e frumos, ca tb sa-l imbrac pt ca mergem afara si etc. Sper ca a inteles ceva si sa nu se mai repete.
Albinutza eu am facut eco tridimensionala la centrul medical "Victor Babes" (lg spitalul Victor Babes) cu 1 milion si sapte sute de mii anul trecut la dr Pelinescu. Mi-a placut tare mult de acel medic si de personalul de acolo. Cauta pe internet un nr de telefon daca vrei.
Ma duc sa fac o baita si apoi apare si rasfatel de afara sa ma joc cu el. Pupici la copii.

Poze cu noi la http://photos.yahoo.com/valy_david2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Fetelor, eu am reusit sa aud animalele de pe site-ul www.pegebogen.dk dupa ce am facut un update la Windows Media Player. Tot cu explorer intru si eu si nu mergea nimic, desi bifasem tot ce a zis Acusor. Pana la urma am reusit cum v-am zis, poate merge si la voi .

Emma si Tudor, felicitari pt. noii dintisori/masele!

Monicutz, felicitari pt. sarcina! Sa aveti un bebe sanatos si frumos!

Gia, cred ca va bucurati ca veti avea pereche, nu? Am vazut 3 poze de la motz, scump rau nazdravanul tau.

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

Anda, daca baietul tau e iute ca o zvarluga si analizele ies bune, nu ai de ce sa te ingrijorezi . In plus tu singura zici ca are cu cine semana .

Lorena, sanatate multa scumpilor tai. Sa ne mai dai vesti despre ei, macar din cand in cand.

Emaaimee, papa bine Oani, are meniu f. diversificat .

Cryna, spor la bagaje si speram sa ne mai scrii! Sanatate lui Robertel!

Dania. nicol, tu pe unde esti? Abia ti-ai dat drumul la scris. Te asteptam!

Mergi la inceput

Cuscra, am ras de una singura citind ce face Mario . Mi-l imaginez cum iti arunca in cap gramada de jucarii . Si Iulia face multe traznai, a invatat sa ne comunice cate ceva, stalcit, bineinteles , dar importanta e intentia.
Eu ii scriu in jurnal fiecare noua achizitie, de unele nici nu imi dau seama pana nu citesc pe aici despre ai vostri.

Pupici multi galustii vesele si, bineinteles, mamicii!

Mergi la inceput

Vali, presupun ca acum iti smotocesti taranul cel rasfatat si-i pupi falcutele rumene, nu? Distractie placuta!

Vad ca sunt singura pe aici, unde ati disparut???

Mergi la inceput

Strigam catalogul : pe unde ati disparut, mamici de inimioare???

Laura25
palmyrah2002
corbioana (cu serviciul, stiu, dar intreaba fetele de tine )
starchi
Sorel
Lia2000 (nu ne-ai mai scris de cand ai plecat in tara!)
pitecantrop
laura_barb
Irda
Lory2004
ancutzathree
adana.9
dania.nicol
peca
hristina
pisicut
mitub
svety
yasmari (ai internet?)
cin
nique15
ellarot
gabirus
Aldebaran
irinabungau
Ella2000
lulu75
Giana
truli-luli
sunt_mamica
adaaina
nadine2004
Kulta
ankak
claujro

Dupa cum vedeti, aproape toata lista!!!
Haideti, scrieti macar cate ceva sa va pun "prezent" . Speram ca sunteti bine cu totii.

Bineinteles, si celelalte mamici nenominalizate sunt invitate sa scrie, doar faceti parte din club, trebuie sa va cunoastem mai bine .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

Magda,felicitari Sofiei pt vocabularul bogat.si va doresc multa sanatate amandorura.
Diana,succes la examene sotului.mersic de felicitari.Oani da, papa bine cateva linguri mari acolo maxim 3-4.5 deja -evenimentuneori insa des,zilnic,nu papa nici macar o lingura.asa k ma kinui sa ii dau sa pape des macar sa aiba macar un snack,dk nu vrea mai mult.si vrea de vreo 3 luni numai mancare cu bucatele.asa k trebuie sa ii gatesc mancare destul de calorica si totusi sanatoasao alerg prin casa, o pacalesc cu ce pot numai sa pape mancare solida.in scaunul de masa se leagana tot timpul de il muta din loc,il deplaseaza.nu am reusit sa intelg ce o face k uneori sa pape cand e in el.sper sa elucidez misterul,eu si S.Holmesdk ar fi dupa ea ar vrea numai laptic,de preferat san
buna ideea cu catalogul,eu am mai facut o strigare generala.
Delia era pe la topicul asta:http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83373
claujo,la parintii... era,imi spunea k nu ne cunoaste si nu se simte in largul ei sa scrie dk nu ne-a scris zilnic.
cam atat.
pe Irina&Ioana le-am intalnit acum la plimbarea de seara.munceste f mult si vine la 7 seara si isi rezerva timpul liber Ioanei.Ioana e o scumpa carliontata si mancacioasa.

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tethys spune:

SEARA BUNA LA TOATE!

Am intrat si eu un pic pe aici ...
Vad ca iar va miscati greu... Diana deja striga catalogul . Speram sa raspundeti prezent la apel . Pupici la toate.

Cu ceva intarziere, urez si eu "LA MULTI ANI!" MICUTEI SOFIA! PUPICEI MUUULTI SI DULCI .

Mersi mult pentru urari si suport Simonaci79, Diana Mirela . Sper si eu sa va pot scrie despre noi si de dincolo... Mersi inca o data. Pupici .

Cam atat momentan. Pa. Pe mai tarziu .

PS- sper sa nu ajung si eu la strigarea catalogului ... voi incerca sa scriu... nu promit nimic ...

www.dropshots.com/day.php?userid=179162&cdate=20050101" target="_blank">ROBERTEL & MAMY CRYNA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

svety e pe la stelisti,Gabirus la Timisoara.am mai vazut si alte fete din greseala pe la alte topicuri.va mai asteptam pe la noi
fac galerie sa raspunda fetelesper sa auzim de voi maine.
noapte buna

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Raspund si eu "prezent la apel!"
Ne-am adunat si noi de pe drumuri ieri, cu toata gasca. E frumos sa ii am acasa, dar parca era mai frumos la mama, aveau atatea lucruri de vazut si invatat! Plus iesirea afara la orice ora si oricand era chef. Deja, dupa 24 de ore, resimt neplacerile lucuitului la et. 5 .

Shtrumphii sunt bine, in schimb, s-au adaptat f. bine acasa, le-a placut ieri ca au avut o gramada de jucarii si locuri noi de decoperit si scotocit. Am fost in parc si le-a placut teribil in scranciobe, pe topogan, ceilalti copii, dar ... nu erau flori, nu erau pui, nici macar un catel amarat pe acolo ... Inca nu merg singuri , ceea ce ma streseaza teribil, dar au facut amandoi clar progrese. Rares se tine numai de o mana, simbolic, ca isi tine singur echilibru, iar Bianca merge singurica de-a lungul canapelei, se ridica tinandu-se de gardutzul de la pat, merge mult mai dreapta si mai "vitezata" cand o tin de maini. Au si ei cuvinte pe care le stiu, animale pe care le deosebesc si le imita, eu am impresia ca inteleg cam tot ce le spun.

Laura de shtrumphi, Rares si Bianca 13.06.2005

Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=77878" target="_blank">Poveste cu shtrumphi

Mergi la inceput