Inimioare de iulie-august 2005 (2)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

emaaimee sunt facute "public"...e alta problema...mai incerc

Gia 13+ si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/liviu_bell

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emaaimee spune:

sa traisca cu numele Sofiile,nu stiu dk mai e cineva cu numele acesta asa ca te felicit SOfia Ioana(Magda) pe tine
Anis,sa vezi ce m-am gandit ca sa iti mai usuram munca:trimite-ne si noua parola pt albumul copilasilor.am putea sa ne facem separat album de pozici cu numele copilului si sa punem aklo cateva poze din cele care ni se par reprezentative.ce ziceti de idee mamici?
va pup.

de piticotu' urias umblaretz

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Geanina,da-mi share si trimite-mi mail atunci si s-a rezolvat.adr mea e la simbolul de poze.

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geaninaelena spune:

emaaimee sa verifici daca ai primit ceva

Gia 13+ si Mihai (14.07.2005)
Poze http://photos.yahoo.com/ph//liviu_bell

Mergi la inceput

am vazut pozele,f frumoase

m-am facut maricica

POVESTEA MINUNII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamini spune:

fetele mele, multumim, la fel si voua, tuturor, sanatate si bucurii!
eu va urmaresc din umbra, dar nu am mai apucat sa scriu.
in primul rind, Katink, felicitari si sa iti dea Dumnezeu un pui sanatos si la fel de minunat ca Emma. ce face sora ta? a nascut? ce are? super de voi, ca aveti copiii asa apropiati de virsta, asa cum ati fost si voi doua...sa va traiasca!
GianinaElena,felicitari pt fetita din burtica!
Monicutz, sarcina usoara si un bebe sanatos si vesel, care sa va lumineze vietile!ma bucur din suflet pt voi.
burticilor noastre active, Albinuzza si Anis, felicitari fetelor ca faceti fatza, aveti timp si de scris, jos palaria.
la multi ani copilasilor ce s-au serbat intre timp, la fel mamicilor, Anda, Vali, taticilor(tati de Iulia) si celorlalti pe care nu i-am mentionat din cauza de scleroza, nu de altceva.
am vazut mereu pozele noi si filmuletele, copilasii nostri sunt grozavi!
am vazut ca "vechea garda" si-a mai facut aparitia, mai putin Ioana,Irina...salutari, wherever you are!

eu am fost plecata pt prima data de linga Sofia, 4 zile, la un congres in Praga si a fost cumplit.am fost apoi bolnava si a trebuit sa ma feresc de ea si o priveam de la balcon cind se dadea in leagan sau cind pleca la gradi si plingeam ca o momiie.si daca ma vedea, plingea si ea. a fost greu. e tot cu muci de mai bine de o luna, "binefacerile gradinitei", saptamina trecuta a facut cam urit, am tinut-o acasa citeva zile si avem tratament cu prednisolon si salbutamol, fiindca copiii cu alergii tind sa aiba crize de astm cind racesc. e o scumpa, de cind cu gradi papa cam de toate, si cu bucatele mai mari, nu mai pasam nimic. stie f multe cuvinte in romaneste, repeta tot, vorbeste non-stop si invata in continuu si in finlandeza, sunt tare mindra de ea, in fiecare zi mi-o lauda la gradi ca a mai invatat cite ceva. merge, dar e inca foarte precauta, mi-a tot venit vinata si in plus muscata de copii, de vreo 4 ori, fiind cea mai mica....deh.
la munca e greu si va invidiez pe cele care puteti sa stati acasa cu copilasii.
numai bine din partea noastra pt voi toate si inimioarele de iulie-august
M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Katink spune:

quote:
Originally posted by mamini

in primul rind, Katink, felicitari si sa iti dea Dumnezeu un pui sanatos si la fel de minunat ca Emma. ce face sora ta? a nascut? ce are? super de voi, ca aveti copiii asa apropiati de virsta, asa cum ati fost si voi doua...sa va traiasca!

Mii de pupici draga mea, iti multumesc din suflet pentru urari. Chiar m-ai facut sa zambesc cu mesajul ta, cum ai retinut tu asa multe detalii

Sora mea are programata cezariana pe 13 oct. pentru ca bb e deja mare - 3300g in sapt. 34, si nu a coborat, tot pe diagonala este, asa cum a stat si Sarah, plus ca oasele bazinului nu s-au latit... i-a explicat dr. sorei mele ca nici nu are cum sa nasca normal... asa ca mai are putin pana la marea intalnire.
Nu vor sa stie ce ascunde bb2 intre picioruse, asa au procedat si la Sarah, s-au lasat surpzinsi la nastere.

Cat despre verisoare/verisori/frati/surori este perfect ca vor fi apropiati de varsta. Plus ca si cumnata mea e gravida cu gemeni si va naste in martie , pregatim o adevarata gasca de nepoti

Multa sanatate tie si micutei Sofia, bravo ei ca deja a inceput sa vorbeasca si stie si cuvinte in finlandeza, la cat mai multe.

Multi pupici

Katink 9+ si dulcineea mea Emma-Andreea (5 aug. 2005)

Mergi la inceput

Multam, Katink, ma bucur sa te mai vad pe forum si sa mai citesc de Emma ta cumintica. frumoasa trupa de piticoti faceti...petrecerile in familie vor fi un deliciu. refacere usoara sorei tale si un bebe sanatos, fetita sau baiat!

M

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dianami spune:

Mamini, 'La multi ani!" frumoasei Sofia!

Sa fie sanatoasa si sa va umple de bucurie! Pupam nasucul si sa nu mai aveti probleme!

Fetelor, multumim tuturor pt. urarile de ziua lui tati. De maine, 3 zile are examen de admitere la doctorat, asa ca asteptam rezultatul ca sa petrecem , speram sa fie unul bun .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Diana Mirela

Mamini, 'La multi ani!" frumoasei Sofia!
Sa fie sanatoasa si sa va umple de bucurie! Pupam nasucul si sa nu mai aveti probleme!
Fetelor, multumim tuturor pt. urarile de ziua lui tati. De maine, 3 zile are examen de admitere la doctorat, asa ca asteptam rezultatul ca sa petrecem , speram sa fie unul bun .

Diana si Iulia (15 iulie 2005)

multam pt urari.
succes la examene!

M

Mergi la inceput