Transformator pt Baby Phone Philips
Nu stiti unde gasesc un transformator pentru monitorul Philips? Ca deja m-am saturat sa tot schimb bateriile tot la o saptamana si sa ma trezesc nopatea cand incep sa piuie ca s-au descarcat.
1 am, dar as vrea ca ambele statii sa stea la priza.
Multumesc
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
www.euroski.ro" target="_blank">SCOALA SKI
www.parinticlujeni.ro/" target="_blank">parinti clujeni
Raspunsuri
dante01 spune:
intai trebuie sa stii la ce tensiune se alimenteza dracia...
asta afli inmultind numarul de baterii cu 1,5 V
apoi trebuie sa stii cum sta cu + si cu -, adica care unde e...cel mai sigur, (daca n-ai pe cineva care se pricepe cat de cat) il iei cu tine si mergi la un magazin de electronice, din astea de vand si piese si aparate de masura...acolo ar trebui sa gasesti, sau macar acolo iti pot spune mai exact unde gasesti daca nu au.
vezi ca sunt unele la care tensiunea de iesire poate sa fie variabila, la astea insa trebuie sa stii sigur daca e cu minusul la masa sau cu plusul...ar trebui sa se vada pe aparat, langa mufa pentru adaptor sa aiba adica un mic desen...
codruta_grg spune:
Am citit pe el si scrie 9V. Maine merg sa imi cumpar.
Dante, merci ca m-ai luminat , ca pe sot l-am tot intrebat si a zis ca e complicat. Cand a vazut raspunsul a luat statia s-a uitat si are intrare DC 9V (de care el nu stia, dar eu stiam ). Si acum a zis: normal ca se poate
Codruta &www.snugglepie.com/ezb/284495.png" target="_blank">Petra Alexandra (9 august 2005)
& Poze noi &
codruta_grg spune:
Si are si desenul pe statie.
& Poze noi &
joxy spune:
Sa te mai uiti si dupa "A" sau "mA" ... si sa cumperi de aceeasi valoare sau mai mare.
Ex: 9V, 500mA - 9V, 600mA - 9V, 1000mA
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
codruta_grg spune:
Joxy, alea nu le-am gasit, unde sa le caut? ca pe sattie nu apare.
Inca n-am apucat nici la magazin sa merg.
& Poze noi &
codruta_grg spune:
Catalin, multumesc pentru link, dar nu am gasit in el ce am intrebat eu. In schimb aveam un raspuns referitor la statiile AEG (dar sunt din 2005 si nu cred ca mai citeste Hlihoritza (ca am si din alea, si nu sunt de nici o treaba)
& Poze noi &
joxy spune:
quote:
1 am, dar as vrea ca ambele statii sa stea la priza.
Te uiti pe cel (alimentatorul) care il ai deja.
Cu respect,
G.
Suntem urate... si ne tarim!
codruta_grg spune:
Joxy, .
Acum e in fata mea si scrie:
ouput: 9V---200mA 1.8VA
input: 230V~50Hz
model: PB-0920-DVD
& Poze noi &