Scolioza-moduri de ameliorare a durerii(Timisoara)

Scolioza-moduri de ameliorare a durerii(Timisoara) | Autor: principessa

Link direct la acest mesaj

Va zic Salut tuturor!
Am citit ce era de citit pe forum despre subiectul care ma intereseaza, dar eu as vrea daca se poate sa imi spuna cineva ceva mai exact. si anume, unde in Timisoara se poate face gimnastica medicala, respectiv inot(sub supraveghere medicala, un fel de gimnastica medicala in apa) si daca exista asa ceva. Am citit si despre Yumeiho. Pare interesant si asta, dar ma intereseaza si gimnastica medicala. mersi anticipat.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramona J spune:

Nu stiu concret unde poti merge in TM pt. asa ceva. Dar cred ca te-ar putea ajuta Pilates. Intareste muschii abdominali si imbunatateste postura. Eu am probleme de ani si ani si am constatat ca Pilates face bine.

The best thing you can do for your children is to love your wife.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

Ce inseamna Pilates?

Mergi la inceput

Este un fel de yoga. Ceva intre exercitiile de incalzire de la gimnastica si yoga.
Conform acestei teorii muschii abdomenului sustin coloana. O postura corecta = imbunatatirea acestor probleme.
Functioneaza foarte bine, daca te tii de pilates o sa vezi ca si pe strada mergi "corect".
Exista mai multe subiecte despre Pilates, majoritatea sint la Femina Intim.
Exista DVD-uri sau poti merge la o sala, se practica si in Romania. Nu se topaie deloc, nu are nimic in comun cu aerobic. Eu alea oricum nu le mai pot face de cind am probleme cu spatele...
Exercitiile nu sint foarte grele, daca ai ocazia sa vezi un dvd, chiar ti se vor parea floare la ureche. Nu e chiar asa. Se pune accent pe executia corecta, aici e secretul.
Cred ca e bine sa incepti la sala, unde ti se va explica "pe viu", apoi poti lucra si acasa daca esti disciplinata.
Eu nu stiu despre Yumeiho. Ce e asta?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns principessa spune:

http://www.geocities.com/dara2el/yumeiho.html
Asta e adresa unde gasesti informatii despre Yumeiho.
Multumesc pt lamuririle despre Pilates.

Mergi la inceput

Multumesc mult.

Mergi la inceput