Seful femeie

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alba spune:

quote:
Originally posted by ocebine

quote:
Initial creeata de sicuta13

Ce parere aveti voi despre sefa femeie?
Eu am ajuns la concluzia ca prefer 10 barbati ca si sefi unei singure femei. Ele apleaca mereu urechea la barfe, sunt in competetie cu barbatii pe care oricum nu ii ajung, nu se pot detasa de problemele de acasa. Dar despre sefa care e si domnisoara la 40 ani? Eu mi-am dat demisia din cauza unui astfel de exemplar dar nu inainte de ai spune sa mearga la un control psihiatric

Cris

Dusmanul cel mai mare al unei femei, este alta femeie.

DA.

Din pacate asta este adevarul,gol golutz...
Femeile sunt mult mai misogine decit barbatii

Se aplica foarte bine in Romania din cauza ca se intra in competite pe criterii gresite. Nu se tine cont de profesionalism ci de ce culoare are rujul dinsei si ca fusta nu-i cam vine bine.

Anamaria mama la Nick (8)& Alex (5)

I used to be indecisive, but now I'm not sure.

Alba,mami de Darian (6 ani) & Cassian (1 anisor)

http://fotoalbum.web.de/gast/corinastella/Cassian

"Intreaga suferinta din lume apare din dorinta egoista de fericire doar pentru sine.
Intreaga fericire din lume apare din dorinta de a-i face fericiti si pe ceilalti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soarelemeu spune:

Eu nu recunosc pe nimeni drept sef, astept sa vina ziua in care sa ajung eu sefa , dar nu orice sefa ..vreau doar manager general.
Nu mi-as dori o sefa "d-ra"..daca e sa fie ...sa fie un sef "cavaler" care sa-mi aprecieze calitatile intelectuale si performanşele profesionale.
sa aveti parte de seful pe care vi-l doriti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by soarelemeu

Eu nu recunosc pe nimeni drept sef, astept sa vina ziua in care sa ajung eu sefa , dar nu orice sefa ..vreau doar manager general.
Nu mi-as dori o sefa "d-ra"..daca e sa fie ...sa fie un sef "cavaler" care sa-mi aprecieze calitatile intelectuale si performanşele profesionale.
sa aveti parte de seful pe care vi-l doriti

Hahaha, super. Cam asa simt si eu!

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

cred ca depinde foarte mult de calitatea omului.... eu am avut o sefa femeie timp de 5 ani si ceva , o femeie cu care in primul an de activitate .....mi-era foarte dificil sa lucrez cu ea, tocmai pentru ca nu o interesa absolut nimic despre oameni in general, ce spunea ea era litera de lege
apoi situatia s-a schimbat radical si ea si-a schimbat atitudinea si a scos ce a fost mai bun din ea, aici ar fi de subliniat:
-evaluarea corecta a angajatilor (subalternilor)
-cooperarea in rezolvarea problemelor pe care nu mi le puteam asuma eu
si lista poate continua; cert este ca dupa acel moment urmatorii 4 ani am lucrat extraordinar impreuna, nu era genul care sa ii placa sa barfeasca , un om exceptional!
si dupa 5 ani de lucrat impreuna si 1 decand nu mai lucram in aceeasi companie ne intelegem foarte bine si am invatat foarte multe de la ea ; inca un lucru foarte important!! acela ca ea a vrut sa ma invete multe lucruri utile pentru viata in general nu numai pentru job
deci exista si astfel de oameni si cred ca este o greseala sa generalizam ca femeile sefe sunt insuportabile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danavasile spune:

Inca un amanunt ... diferenta de varsta intre noi este de 18 ani ...deci putea foarte bine sa se transforme intr-o acritura aceasta femeie sefa , dar o colaborare buna cu un angajat inseamna mai mult decat sa dai niste ordine si sa verifici daca ele sunt executate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dani_da spune:

Nu imi doresc sefa femeie, fac tot posibilul sa nu am de a face cu ele. Am avut doua si nu am avut nimic de invatat.

1. Au toane si au toane mai ales proaste cele care tin cura de slabire sau sunt singure, fara partener
3. Nu sunt obiective, subiectivismul primeaza in majoritatea cazurilor
4. Nu stiu people management, nu isi cresc oamenii, nu investesc mai ales in femeile care le au in subordine, de multe ori de frica ca le pot lua locul
5. Se incurca in detalii si nimicuri, barfe
6. Se enerveaza usor si de cele mai multe ori fac observatii subordonatilor de fata cu toata lumea, ceea ce este o mare greseala.

Este adevarat ca exista si femei competenete in management dar sunt infinit mai putine decat barbati sefi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CataD spune:

quote:
Originally posted by dani_da

Nu imi doresc sefa femeie, fac tot posibilul sa nu am de a face cu ele. Am avut doua si nu am avut nimic de invatat.

Este adevarat ca exista si femei competenete in management dar sunt infinit mai putine decat barbati sefi.

...Care barbati apreciaza fustele scurte si decolteurile

Eu una am sefa femeie, sefa ei e tot femeie si pot sa spun ca, desi sunt doua firi diferite, ambele sunt foarte profesioniste.

Calitatea sefului depinde de multe, dar in general depinde de ce scoala are, experienta si nu in ultimul rand de fire.
Depinde si de filozofia firmei in care lucrezi, de sefii mai mari, etc.
Danavasile zicea ca sefa ei s-a schimbat dupa un an, probabil a facut mai multa experienta si a invatat (poate din greseli) cum sa se poarte.
Nimeni nu s-a nascut sef, e o meserie ca oricare alta care se invata.

Catalina si Laura (12 ian 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=58588" target="_blank">Ajutati-l pe George!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mona_B spune:

Eu am avut mereu noroc de sefe daca nu tocmai competente, omenoase si cu mult bun simt.
Tocmai mi s-a oferit un alt job si am primit o recomandare excelenta de la sefa mea pentru noua pozitie.
Ma temeam sa nu zica cine stie ce, ca plec si ii las cu shortage in echipa de bilingvi. Dar noul meu employer m-a asigurat ca fosta mea sefa a dat o referinta excelenta.
In e-mailul de la revedere mi s-a adresat cu "my friend". Bine, tatal ei e german, ea a mers si la German school o vreme, si s-a bucurat mult cand i-am povestit de perioada mea petrecuta in Germania si faptul ca vorbesc germana. Comunicarea dintre noi a fost buna din start.
Conteaza enorm si felul fiecaruia de a fi, de a se adapta, comunicarea buna/rea cu sefii.
Normal ca daca iei totul drept atac la persoana n-ai cum sa te adaptezi nicaieri. Si daca sefa e femeie si competitiva incepi sa carcotesti.
Or fi si exceptii, deocamdata nu le-am intalnit.

Prinzchenmutter

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danitin spune:

Ei, teroarea asta de sefa femeie...

Daca vine o subalterna si i se plange de alta colega iar sefa o asculta inseamna ca barfeste. Daca nu o asculta nu e interesata de problemele colectivului.

Daca e sobra e nf, daca e vorbareata prea se trage de sireturi cu toti...

Daca indrazneste sa faca vreo observatie unei subalterne mai tinere e fiindca ii este frica sa nu-i ia locul, daca nu-i face e prea moale

Daca e foarte arnajata si arata bine - ei, are tip si bani scosi pe spinarea noastra, daca e mai naturala e sleampata.

Daca se intelege bine cu barbatii din subordine e cam c. daca nu se intelege e feminista si in eterna competitie cu ei.

Daca pleaca acasa la familie o face mult prea devreme - nu-i sta capul la serviciu, daca sta pana tarziu la lucru n-are cine o astpta...

Tra la la

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anabordea spune:

Ca bine le mai zici!!!!

quote:
Originally posted by danitin

Ei, teroarea asta de sefa femeie...

Daca vine o subalterna si i se plange de alta colega iar sefa o asculta inseamna ca barfeste. Daca nu o asculta nu e interesata de problemele colectivului.

Daca e sobra e nf, daca e vorbareata prea se trage de sireturi cu toti...

Daca indrazneste sa faca vreo observatie unei subalterne mai tinere e fiindca ii este frica sa nu-i ia locul, daca nu-i face e prea moale

Daca e foarte arnajata si arata bine - ei, are tip si bani scosi pe spinarea noastra, daca e mai naturala e sleampata.

Daca se intelege bine cu barbatii din subordine e cam c. daca nu se intelege e feminista si in eterna competitie cu ei.

Daca pleaca acasa la familie o face mult prea devreme - nu-i sta capul la serviciu, daca sta pana tarziu la lucru n-are cine o astpta...

Tra la la

Mamica de spiridus

Poze cu Loriana

Ana, mamica de Diana Alexia (28.02.2004) si Daria Oana (6.01.2006)
Album

Mergi la inceput