Seful femeie

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Zenobia spune:

Nu cred ca exista ceva mai odios decat aceasta persoana (fosta mea sefa), un monument de nesimtire si un neam prost fara egal. Un exemplu: atunci cand angajatii incep sa maraie ca sunt salariile mici le aduce argumentul suprem: "Eu n-am bani, firma are." (firma ei, bineinteles). Plus alte zeci de chestii care mi-au terminat un an din viata numai pe motiv ca hormonii ii tropaiau intr-o directie pe care o luasem eu. Ghinion... Asa ca fereasca Dumnezeu... De cand am plecat de acolo am avut numai sefi si pot sa spun ca este EXCELENT!

Zenobia
-------------------
Tanasestii trasi in poza
---------------------------
Bucuriile mari stau in spatele satisfactiilor marunte

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ligia13 spune:

quote:
Originally posted by fortelady

quote:
Initial creeata de sicuta13
Ce parere aveti voi despre sefa femeie?

sefele femei sunt grase, neepilate, put a transpiratie, nu se spala pe cap si le curge matreata. de multe ori cand vorbesc le vezi cu atentie cariile prin dintii nespalati.
si mai au prostul obicei sa nu isi lase angajatele sa se dea pe DC si sa le barfeasca ca vorba aia, sefa n-are voie sa barfeasca, doar angajatele ei harnice au dreptul asta.
multumita?

No person is entirely bad or entirely good. Therefore learn to forgive yourself for error the same as you should forgive others...

Eu si Raducu (22.04.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tasia spune:

Pot sa spun k barbatul meu nu a avut niciodata sef, el e seful lui Insa isi doreste la serici o singura femeie sef-Moi Zice k in casa barbatul e sef, adik el, iar la servici as putea fi eu sefa lui. Ar asculta intrutotul de ordinele mele Dupa ce termin facultatea il angajez pe el sa lucreze pt mine si atunci voi fi eu SEFA

P.S. El e seful in casa numai k eu decid aproape totul (ce mobila sa cumparam, ce mancam, unde mergem in vacanta, cat si cum cheltuim banii....) asa k traiasca sefii

39 +
pozele noastre

Mergi la inceput