ce stiti de Teo?
Raspunsuri - Pagina 5
mirelaispir spune:
m-am bucurat sa o vad pe Teo la Carcotasi (unul din Carcotasi). chiar imi era dor de ea.
teo1970 spune:
off si on-topic:
1. chiar credeti ca e la mishto faza cu plecatul lui Mishu in State?
2. e posibil oare sa vina Teo definitiv la Carcotashi sau poate la Prima cu o emisiune proprie? stitzi ceva?
3. cine asculta KissFM: ce melodie e aia pe care o dau carcotashii cu Base ? e facuta de ei sau o cinta vreo trupa ? e disponibila pe net ? o are cineva, va rog ?
crista-s spune:
Teo1970 e www.carcotasii.ro/carcomunitate/viewtopic.php?t=4156&start=615" target="_blank">aici pe forumul carcotasilor .. in josul paginii ultimul mesaj a pus cineva un link pt melodia de care intrebi.. vezi daca e ce cauti .. eu nu prind carcotasii si deci singura bucurie e sa ma mai uit pe site-ul lor din cind in cind ...
Cristina
"Quando vuoi davvero l'amore lo troverai che ti aspetta."
iulia1977 spune:
a renuntat ea la protv-cam fortat ce-i drept, dar acum are un contract de 1 mil dolari pe an ca director la romantica, asa ca....
Letitia1 spune:
Eu nu cred ca-i da cineva asteia 1 mil dolari pe luna sau cum spunea cineva, 50000/luna.Poate pe luna, nu pe pamint. Sau pe an. Da cine-i asta draga, Angelina Jolie? Astea-s zvonuri aruncate de posturile de televiziune, ca adica vezi Doamne ce bine le merge si cum isi permit ei sa-si plateasca angajatii.
Aici un prezentator super cunoscut de televiziune, care face emisiuni in fiecare dimineata de cite 3 ore are in jur de 200000 lire sterline/ an. Si asta se intimpla in UK nu in Romanica. Sa fim seriosi. Nu cred o clipa cucurile astea.
danyelana spune:
si mie mi se par cam exagerate sumele car se vehiculeaza. Nici aici prezentatorii nu castiga atat dar in tara...
Dumnezeu sa ne ajute la toti
gabi_j spune:
Voua nu vi se pare ca s-a mai ingrasat?
Gabici
'Be yourself. Everybody else is taken.'
www.sosdogs.ro" target="_blank">ADOPTA UN CATEL
madau spune:
Cica o sa fie gazda la revelionul de la Realitatea Tv, cel putin asa scria in ziarul de ieri. Si mie mi-e tare dor de ea
Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 11 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">povestea nasterii Mirunei
filmuletze poznase www.dropshots.com/madau" target="_blank">1 si www.dropshots.com/Miruna" target="_blank">2
anasol spune:
de abia astept s-o vad iar la tv ,oriunde s-ar duce,ca mi-e draga tare
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gogosica_lu_solo/my_photos
anasol si david-andrei(06.01.2006)