Judetul BACAU (4)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

'neata, Mihaela....eu mi-s haotarata...silenzzio stampa...pana cand se vede ceva miscare pe topic( ca uite m-am si suparat)...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Mda, cam ai dreptate Alina...Erau atatea fete si am ramas doar noi doua, cand judetul e atat de mare

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."

Mergi la inceput

Mihaela, nu pot sa te las singurica, dar cum am ramas noi doua....ar trebui poate sa schimbi titlul : Judetul Bacau si prietenii lui, sau orice altceva...caci trebuie luate masuri, ca poate ne inchid moderatorii subiectul din lipsa de activitate...zic si eu, ca trebuie luate masuri administrative, in acest sector...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

salutare Bacau!!!
hop si eu...cu ceva intarziere...am ff multa treaba la job...acasa n-am net dar am facut cerere in primul trimestru al anului viitor se va rezolva...eu astept ca n-am altceva mai bun...
scuzati absenta, chiar daca nu am postat printre picatele am citit mereu...
voi ce-ati mai facut?
eu cu jobul,muraturile,scoala,cu micile mele afaceri si micile petreceri.
Cam atat deocamdata...am sa mai aduc noutati si...uite...maine dimineata bem cafeaua impreuna...ok?
pup toate fetele si mai ales pe puii lor

Sa o ajutam pe BARBYE

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Sosit.Citit.Scris.Si acuma din nou la treburi ca mai am putin si ma prinde noaptea.
Am venit doar sa va -ic dulce si sa va spun ca nu v-am uitat.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

, nu-mi vine sa cred...activitate pe subiect....si fanna face promisiuni ...si chiar daca are multa treaba

Totusi e mai bine, ca daca nu facem chat in direct pe mess...va pup

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gusta spune:

Buna dimineata.

Sper ca ma primiti in grupul vostru chiar daca nu locuiesc in Bacau dar acolo am sta pana m-am mutat aici.

Eu va invit la o cafea si sper sa scriu mai des aici.

Miss Piggy mama lui Mara Augusta

Mergi la inceput

Va invit la o , chiar daca e mai tarziu, sau de ce nu la un ceai (verde, de care savurez eu acuma.

Gusta bine ai venit printre noi, cum sa nu te primim, mai ales ca la origini esti de-a noastra.

O zi minunata

Mergi la inceput

Mihaela, mersic...pupici.

Gusta, bine ai venit, te asteptam cat se poate de des...ca uite si asa putina activitate...si vrem si putine amanunte depre printesica...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

bine ai venit printre noi gusta...asteptam amanunte despre tine si printesa
Mihaela cum merge treaba ?...te lasa amalia...sau pardon...cred ca te ajuta ca e domnisoara mare
laura ce mai face vladut?i-au iesit dintisorii?...la mine deocamdata pustiul e super incantat...vedem mai tarziu cand o da de greu
alina se pare ca nu vei mai fi singurica pe aici
va pup pe toate fara discriminare

Sa o ajutam pe BARBYE

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput