Judetul BACAU (4)
Raspunsuri - Pagina 2
raresionut spune:
Pai, eu sunt la apel, pe ici, prin casa..ieri am suplimentat un calorifer in hol si atrebuit sa fac ...curatenie dupa nebuneala....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Buna dimineata!
Azi vreau sa vad mai multa activitate, mai ales ca am avut niste promisiuni ca se va scrie mai des....nu vreau sa nominalizez....
O zi frumoasa tuturor bacauancelor mele dragi!!!!!!!!!
Alina si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Chiar nu e nimeni prin zona?....m-am plictisit....de-atata asteptat...
Alina si printul Rares
Pozele noastre
mihaela amalia spune:
Ce nostima esti Alina
Eu ieri nu am avut timp nici sa respir, din cauza treburilor, iar azi...abia acuma a inceput sa imi mearga netul
"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."
adar spune:
Bai fetelor .. slaba miscare pe la voi pe aici ... eu stiam ca bacauancele (moldovencele in general) sunt vorbarete, dar vad ca voi vreti sa distrugeti un mit .
hai ca va iert, ca puneti muraturi, si poate va indurati sa-mi trimiteti si mie un borcan daca ma port cum trebuie, ca tare dor imi e de muraturile de acasa ...
adar si MAIA(30 martie 2006)
''cel mai iubit copil ...''
MAIA minunea cu ochi mari
vand pompa Nuk
raresionut spune:
O surpriza foarte placuta...sa gasesc doua postari....
Adar, chiar daca nu mai locuiesti in Bacau, poti sa ne mai scrii ca uite asa am si eu de " lucru"...ca sa singura, chiar ca se distruge mitul( sac , sac la fete)....
Si apropo, sa-ti traiasca frumoasa mica cu ochii mari si frumosi( ca ai mamei)....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
raresionut spune:
Ca de obicei , imi fac datoria de dimineata...si va spun salutare si chiar va fac invitatie la o cafea proaspata si aburinda..., dar parca vad caci pana cand intra cineva trebuie sa pun ceaiul la foc...pentru ora 5.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
mihaela amalia spune:
Acuma ce facem, bem cafeaua mai tarziu sau ceaiul mai devreme , ca nu mai stiu
mihaela amalia spune:
'Neataa...
Acuma e randul meu sa vorbesc singura?!?!
Chiar fetelor nu mai ziceti nimic???
Geta, Cristina, Elena, Laura, si restul, pe unde umblati, mai dati un semn de viata.
O zi buna, chiar daca vremea nu e.