Judetul BACAU (4)
Raspunsuri - Pagina 15
fannna2003 spune:
hop si eu ....PREZENT!!!
treaba multa si acasa si la job...adar va citesc in fiecare zi..revin
Sa o ajutam pe BARBYE
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
lauramonica spune:
bun venit fetelor noi, lorianac si laurajr!!!!
LA MULTI ANI, sarbatoritelor de zilele trecute!!!!
noi suntem bine...ne tine in casa frigul asta, dar ne descurcam!Eu am oares'ce stari nasoale....dar cu putina rabdare..va trece!
Va pup pe toate!!!!!
raresionut spune:
buna, buna, buna.....fetelor iar absenteism??????
Laura, ia treci mai des pe la noi sa vezi ce remendiu bun suntem , sper ca sunteti bine si sanatosi si starea asta sa treaca cat mai repede...
Alina si printul Rares
Pozele noastre
mihaela amalia spune:
Spun si eu prezent
Dimineata am fost plecate hai-hui prin oras dupa cumparaturi, acuma mandra-mi doarme, dupa care fug in gradina sa imi scot bulbii de flori sa ii pun la iernat pana in primavara.
O sau o cana mare de ceai verde, dupa preferinte
-icei
"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."
raresionut spune:
'neata, uite ca se apropie si weekendul si ....cum e dimineata ma duc sa pun la facut cafeaua...azi o fac la filtru sa fie tare...sa ma destept, m-am dus la nani cam tarziu....
Alina si printul Rares
Pozele noastre
fannna2003 spune:
acelasi lucru mi l-am propus si eu ptr wk...deja am bagat florile in casa...alataseara frigul si bruma mi-a atacat 3 ....gradina nu mai are flori...le-a atacat bruma..in rest astept wk sa fac si eu treaba ca am o groaza
Sa o ajutam pe BARBYE
Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez
mihaela amalia spune:
Va salut si eu printre picaturi, ca fac mancare, plus ca ma lupt cu un soarece.Au reusit ieri cei care imi pun gresia pe balcon sa scape un soricel in casa si nu vrea sa intre in capcana.
Offf in foecare toamna, intr-un fel sau altul, am problleme cu soarecii, ca vecii mei isi taie papusoii si soriceii fug si ei sa se ascunda.Si mai nimereste si prin curtea mea, acuma in casa.
Am fugit sa pe soricel
raresionut spune:
Doamne, Mihaela, m-am tinut toata ziua sa iti scriu, ai grija la capacane sau otrava pentru soricel( daca optezi pentru ea), sa nu fie Amalia prin preajma..poate mai bine o pisica.
Alina si printul Rares
Pozele noastre
mihaela amalia spune:
Alina am optat pentru capcana care il suguta daca baga capul dupa mancare...Si acuma m-am hotarat sa scot totul din camera sa il prind pana diseara ca vad ca azi noapte nu i-a fost foame sa bage capul unde trebuie...
Va tin la curent
Ma duc la razboi
, revin.
raresionut spune:
Mihaela, ce face "oaspetele" cel mic?
Si ca intotdeauna absenteism....ma duc si eu la nani...daca mai trece cineva prin zona, va doresc o seara excelenta...
Alina si printul Rares
Pozele noastre