Judetul BACAU (4)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Multam de ceai, e super binevenit ca sunt inghetata, am fost si am pus varza la murat.
Alina ma intrebai cuma fost sambata, a fost super.Mandra mea s-a distarat si a distrat pe toata lumea, s-a simtiti bine, a primit o sumedenie de cadouri de toate felurile.Singura chestie care nu prea mi-a comvenit a fost ca nu a vrut sa manance mai nimic.Asa a fost si anul trecut, nu a vrut sa manace mai nimic.
Oricum in final totul a fost bine, in afara de oboseala mea

si revin mai tarziu

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fannna2003 spune:

buna seara bacau!
si bine ai venit loriana...sper sa intrii in fiecare zi si sa ne spui si noua ceva despre tine...te asteptam cu drag

Sa o ajutam pe BARBYE

Un prieten adevarat te prinde de mana si iti atinge inima.
Gabriel José García Márquez

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns raresionut spune:

quote:
Originally posted by lorianaC

Salutare, bacauancelor. Eu sunt tot una de-a voastra (sunt ceva mai veche pe forum insa abia cum v-am descoperit ) si ma intrebam: ma primiti si pe mine in clubul vostru? Pupici

mamica de bubulina si cocosel mic

Sigur, cu cea mai mare placere...spune-ne ceva despre tine si de ce nu, vad ca ai si copii....

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

Buna bacauancelor !
Eu sunt plecata din Bacau de 16 luni, ne-am stabilit in Canada si ne place tare mult...doar ca bacauani nu prea sunt deloc, 80% ardeleni !
Cum v-ati distrat la Zilele Bacaului ? Mama, ce mi-ar fi placut si mie sa merg la concert la Chris Norman...
Am descoperit cu bucurie un site dat de una din voi, ce se poate face-vizita in Bacau, e super ca s-au gandit la asa ceva unii .
Mi-e dor de o plimbare in parc ( ca stateam aproape gard in gard cu parcul mare ) , de o vizta la mustarie la Terasa Parc ( chiar, s-a deschis anul asta ?) ...

Scarlet O'Hara : Si maine mai este o zi !
Laura 34 sapt si Ioana Nazdravana

Mergi la inceput

Bine ati venit lorianaC silaurajr
Poate dati si cateva date de ale voastre sa va trec in lista bacaoancelor.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laurajr

Buna bacauancelor !
Eu sunt plecata din Bacau de 16 luni, ne-am stabilit in Canada si ne place tare mult...doar ca bacauani nu prea sunt deloc, 80% ardeleni !
Cum v-ati distrat la Zilele Bacaului ? Mama, ce mi-ar fi placut si mie sa merg la concert la Chris Norman...
Am descoperit cu bucurie un site dat de una din voi, ce se poate face-vizita in Bacau, e super ca s-au gandit la asa ceva unii .
Mi-e dor de o plimbare in parc ( ca stateam aproape gard in gard cu parcul mare ) , de o vizta la mustarie la Terasa Parc ( chiar, s-a deschis anul asta ?) ...

Bine ai venit, laurajr si sarcina usoara in continuare...

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurajr spune:

unde si cui sa-i trimit datele ? pe PM ?
Si multumesc de urari !

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by laurajr

unde si cui sa-i trimit datele ? pe PM ?
Si multumesc de urari !

Pana cand Mihaela( sefa noastra de grup), va veni , ma ofer sa iti dau eu cateva amanunte, tu postezi datele aici, public si ea cand e prin preajma editeaza lista.

Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

'neata, nimeni prin zona?
Fanna , unde esti?
Lauramonica, ce faceti, nici un semn?
Acusica, strig catalogul....
Alina si printul Rares
Pozele noastre

Mergi la inceput

Ajunsesem sa va caut pe pagina 6 , si cand colo voi erati primele
Laura poti sa scrii si aici(public) datele tale, uita-te la lista si vei stii ce trebuie
-ici

PS: sau ceai dupa preferinte

Mergi la inceput