Mamici casnice (67)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

beeey, veste mare, cica svetlana a nascut pe 12 sept pe mateiut

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Matei,sa cresti mare,frumos si sanatos! Svetlana,refacere rapida si te asteptam pe la noi cu noutati!

Bianca
,asa cum imi spunea mie ieri cineva pofteste la noi,usa e deschisa!

Am uitat sa va povestesc cea mai cea faza de la intalnirea de azi! I-am luat Isabelei o papusica,o chestiuta de plus si fii-miu atata a mai urlat dupa ea,incat Dana s-a vazut nevoita sa-i dea cadoul inapoi! M-am simtit atat de anapoda,offf...Si el nu face faze de-astea,dar astazi nu stiu ce-a avut. a vrut sa arate ca e taman invers de cum l-am laudat io ca este! Dar pe cuvant de mamica casnicuta (permiteti cacofonia? ) ca n-am mintit.Am si martori!

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Miha,eu mor de ciuda ca nu pot vedea pozele. nu stiu de ce nu se deschde site-ul ala.
ds vedem cand ajung acasa poate merge.
Bianca,chiar ,mai,ce stai pe la usa?
Svetlana,sa fie puiutul sanatos!
Alinuto ,te-ai prins ca mi-a cazut netul ,da?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

Nu am reusit cu bozele.....nu merge calc asta...offf.......va las , vin duminica la mama...........heiiiiii cum sa va uit si mie imi este dor de voi de numai poooot....ce vreti, la mine la tara nu a ajuns inca net'u

Maria Esti o mami dlaguta fooooc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Svetlana, sa fii o mamica fericita cu un Mateiut sanatos tun!
Ai ma Mmiha o sa vina vremuri mai bune!
Biencuta ti-e rusine sa intri intre atatea nurori?
Miha noi te credem dar tot vin la vrificat pe viu!
Gata fug pa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bimilit spune:

bey, pun pe voi.eram pe pag a treia.

fug sa-mi culc bebicu .

Bianca - soacra cu DOUA nurori!

Mergi la inceput

da' sa te intorci!
sa nu tragi chiulul!

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

buna seara mamici si pitici
la noi e deja dimineata da sa se cracaneze de zi...
azi sunt mai rapida ,mam trezit cu noapte in cap sa-i pregatesc la samuras echipamentul de golf si peste o ora tre sai dau trezirea
maiii dar ma uimeste rau faptul ca randurile trec asa repede la voi sunteti in fosrma nu gluma
diadanielaaici clima este diferita de acasa..e destul de cald iar iarna este mai frigulet insa nu chiar asa ca in romania..bineinteles asta depinde si de zona...
sincer oameni de aici imi plac foarte mult sunt respectosi si iubitori,mie chiar imi plac si le respect stilul lor de viata si respect ....
sunt niste oameni fff muncitori nu se mai satura de munca,banuiesc ca prin toate tarile lumea munceste insa acesti oameni chiar muncesc si munca e pe primul loc(uni din ei chiar spun ca munca e pe primul loc si familia pe locul doi)si de ce spun lucru asa ?deoarece datorita munci poate duce un trai mai bun si isi poate face familia fericita
sunt mai retrasi de felulor ,rusinosi si nu prea pot sa-si spuna sentimentele(desi au si ei sentimente)
femeile lor sunt mai cu nasul pe sus mai ales cele care isi permit una alta...insa astai peste tot in lumea asta..dar mie totusi imi plac....
le place sa se distreze insa e diferenta mare dintre distractile lor cu cele ce le facem noi acasa ,sunt foarte familiari si isi respecta foarte mult nevestele (depinde ce are si omul la casa lui)
locurile unde se distreaza sunt barurile de noapte se duc in grup
si lasa bani grei insa ei se simt bine si spun ca asa se relaxeaza
eu sincer ma simt tare bine aici si ma simt iubita de toti (famila,prieteni,vecini)
la inceput mi-a fost foarte greu sa ma impretenesc cu vecinile si cred ca si lor..multi din ei nu vazura albi decat in filme la tv...si erau foarte retrasi ,parca le era frica sa vb cu mine..in timp ne-am impretenit si acum au toate drag de mine
va las ca tre sa pun de cafeluta revin mai tarziu si o sa va mai zic una alta

aaaa alex si mamidatele mele sunt...1983.10.22
noapte buna si pufoasa la toata lumea

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Irina ,ce bine ca te-ai integrat acolo.
tare mi-ar placea sa vizitez Japonia!si barbatului la fel!
intr-o zi sper sa ajungem.
cateore dureaza zborul pana acolo?
hai ca te-am zapacit cu intrebarile ,dar Japonia imi pare o tara fascinanata.

Dana

Mergi la inceput