Mamici casnice (67)
Raspunsuri - Pagina 11

alexa si mami spune:
ce poooze misto! bravo voua miha si danelutza. frumosi copii!
ai mei dorm si eu nu pot sa ma apuc de treaba pina nu termin nucile alea
andreea, voi cind mergeti la camin? alexa sa se strimbe la nurofene, panadoale? nooooo! le ia si in somn fara probleme:)
acu' vreo 2-3 zile se inmultisera nr fetelor care postau(aviz amatoarelor), acu' iar vb 2-3 fete. de ce oare?
alexa

diadaniela spune:
ia ghici Alinuto?
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana

alexa si mami spune:
nu stiu mey bananuto, poate pun muraturi, sau scot vreo carte despre copii
alexa

andora spune:
Bey io ma uit la poze....
Tatonare....iar tatonare.... hopa, concurenta.... invatam sa admiram pantofiorii de la rival.... oops. un zambet si gata acumulatorii
. Acum seios, poza asta merita sa fie prima din filmuletul de la nunta mandrilor, ceva gen "asa ne-am cunoscut... "
. Miha, Danelutza, eu va mai prind in formatie completa au ba?
Sunt niste dulci si frumosi, iar Isa mi se pare mult mai mare decat o vedeam eu
Ce mai zice cuscrella ta Miha? Dar voi? Genunchiul e ok?
Alinuta bravo nene, noi ne crizam si la oscilococcinumul din 30ml. apa Incepem MARTI
. Da mai ai dreptate cu postatul, cred ca tre' sa creem ceva incendiar p-acilea ca sa vina lumea.
Danuta daaaa si eu l-am vazut in uniforma in filmul ala cu 11/9, pare om serios . Si tocmai acum nu pot lua filmul din cauza astora cu cablul
. Cantand e asa dulce.... hai zi nu are voce frumoasa?
eu nu mai ghicesc ce e de ghicit, raman la banuieli neconfirmate
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan

mariussimiuc spune:
Andreea,cuscra mea pleaca maine! Dar va asteptam pe voi!
Chiar is curioasa sa vad cum va reactiona Robert cand o va vedea pe Gogo!
Miha

alexa si mami spune:
beeey, miha face preselectie, nu e corect
hai fetelor, veniti si scrieti 2 rinduri ceva, orice
alexa

andora spune:
Haideti ca dam ceva bun si care nici nu ingrasa.
Hehe, io vin Miha cu drag la preselectie, stiam eu ceva de 15-16 sept dar ziceam ca poate ma insel cat despre reactie, Gogo a plesnit baieti care au venit s-o pupe si s-o imbratiseze de vreo 3-4 ori, dar macar nu facea asta decat de la a doua incercare. Poate la Robert va fi altceva
. Auzi, unde v-ati intalnit voi nu era odata expozitie in aer liber de tablouri? Zic si eu...
site , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta , www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea
Ajutor pt Dan

mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by alexa si mami
beeey, miha face preselectie, nu e corect
Te-ai prins!

Andreea,scuze,cred ca e a 2-a oara cand ma intrebi de genunchi su uit sa-ti raspund.Da,e foarte bine.Miercuri am scos firele,iar pentru diseara avem dezlegare la baita.Cred ca ii voi face o mare bucurie!

Miha

mariussimiuc spune:
Andreea,ne-am intalnit in fata Teatrului National si,da,este acolo si expozitie de tablouri!
la Gogo cea plesnitoare de baieti!
Tu ai facut tortul ala?
Miha

andora spune:
Ce bine ca terminatisi cu genunchiul uf. Baita balacioasa diseara!
Hehe am recunoscut locul victorie . Tortu' nu-l facui io ca n-am atatea lego-uri.. deocamdata
Ajutor pt Dan