Mamici casnice (67)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns hanako2004 spune:

eu va pup pe ziua de azi...la noi este deja noapte ...
tre sa pun masa la samurasul cel mare si apoi sai pun la culcare ...
va doresc o zi buna si daca voi reusi pe la miezul nopti voi mai reveni sa vad ce mai faceti daca nu ramane pe maine
numai bine tuturor

POZE malaysia
malaysia2006

irinaEMILY2005.01.06
POZICI NOIEMILY sufletelul nostru poze
cine se trezeste de dimineata departe ajunge

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria2mami spune:

va pupa gradinaresele, am venit de la gradi, prima zi, acum suntem la mama....ma duc sa citesc si sa pun neshte boze

Maria Esti o mami dlaguta fooooc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diadaniela spune:

Alina,multa sanatate la puiut.
Mirela,cred ca poti pune si drojdie uscata.incearca acelasi gramaj.
oricum aluatul asta nu se lasa la dospit.
Andora,misto si Cage al tau . la faza cu 11 septembrie cred ca nu s-a exprimat el corect.
auzi,dar tu esti pasare de noapte nu gluma.
Irina,tu esti prima care se trezeste pe aici.cand ne trezim noi esti satula de treaba.
cand ai mai mult timp spune-ne si noua cum e clima acolo. e caldura mare ,sunt ploi etc.oamenii cum sunt ? sunt draguti ,sunt veseli etc. eu nu stiu prea multe despre Japonia.
danuto ,ce ne-am face noi fara cafelutele tale?
pup la toate fetele dragute si tin aproape . azi sunt la mama si iar stau pe net.

edit,ca vad ca aaparut Miha: ce faci ,mai,Miha,? ne era dor de tine . cel putin mie imi era.
ia spune ce face Mariuta ? ii place la gradi?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

mmiha. sa nu ne uiti, mai treci si pe la noi sa ne spui de voi.
somn usor irina! datele tale nu le dai sa te treaca flavia la catalog?
dana banana, somaj placut! un singur cuvint: brocolii???

alexa

Mergi la inceput

aoleu ,Alinuto!
stai sa o caut!

edit: care catalog ,bey ,ce suntem la scoala?

,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexa si mami spune:

bey , stiti ce fac acu'? maninc nuci din astea de anu' asta, care se cojesc si sunt suuuper.

alexa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

Alinuta baga nuci multe, cica sunt bune la inima ca si broccoli Cum ia Alexuta Nurofen, nu se lasa cu scandal?
Miha zi de gradi, pai ce ne lasi asa?
Hanako daaaaa am chulit de la Boston da'-ntr-o luna maxim merg din nou, sa vezi ce spumeg in autogara la 5 dimineata
Mireluta ma eu n-am vazut filmul ala cu arme, dar de care e vorba? Ce mai tin mint din tinerete doar Con air si Gone in 60sec (unde am stta si eu ca omul sa se pupe cu Angelina si nik), vreau ne-a-pa-rat Wild at heart, am coloana sonora, mai voi l-ati auzit pe ubitelulmeu cantand "love me tender" sau "love me" simplu? Ca de fapt prima data de vocea lui ma indragostii, apoi de privire apoi am luat-o pe urmele Alinutei cu buzele.
Danuta draguta, io pasare zanateca nu de noapte sunt, daca nu lasa sotu calc deschis nici ca mai dadeam prin sufragerie. Aia cu 11 sept - am vazut video-ul pe youtube si era foarte hotarat cand scotea perla....evident ca nu s-a gandit inainte sa iasa pasarik din gura
Dana a fost la scoala? Langa noi cica luni incepe... ce vremuri...
Miha unde umbli va aburiti cu Isa daaaaa?
Nu mai stiu ce vroiam ca tot scriu cu pauze din cazua cupilului, hai ca va pup momentan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Helau!!!

Am venit de la marea intalneala! Ce sa va zic? Cuscra mea e o minunata,iar nora o scumpete si o frumusete.Doar fii-miu n-a vrut sa aprecieze! S-a rusinat ca ultima moadmoazela! N-a vrut si pace macar un pupic sa-i dae Isei. Ne-a stricat planurile de logodna! Ce-o fi zis in mintea lui?Vreti sa ma insurati?las ca va arat io voua! El de obicei este foarte sociabil si iubaret,dar acum nu pot sa-mi dau seama ce s-a intamplat!
Am facut si cateva poze,ca desteapta de mine n-am verificat aparatul cand am plecat si am ramas fara acumulatori!
Revin cu poze dupa ce se incarca!

Va pup

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Andora ,eu am vazut promo din filmul cu 11 septembrie
si mi se pare ca il prinde tare bine rolul pe iubitelul tau.de abia astept sa apara sa-l vad.
cantand nu l-am auzit.
edit: hai ,Miha ,cu pozele ,ca de abia astept sa va vad.

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Iaca si cele cateva poze incepand de aici

Miha

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput