iti mai recunosti partenera /ul de viata?

iti mai recunosti partenera /ul de viata? | Autor: piculina

Link direct la acest mesaj

Buna fetelor! Va urmaresc de ceva vreme dar parca nu imi gaseam niciodata timp sa ma loghez.
am deschis acest topic deoarece cred ca si voi ati avea ceva de spus. Fiecare dintre noi descopera uneori intr-o oarecare masura ca aprentele inseala, ca cel de langa noi nu e chiar asa cum a fost sau cel putin asa cum pretindea ca este. Voua vi s-a intamplat din cutare motiv indreptatit sau nu, sa ajungeti in postura de a va privi sotul / iubitul si de a nu il mai recunoste? Nu vorbesc de sentimente - acestea exista - exprimate sau nu.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Oana_B spune:

Textul din mesajul de mai sus:

quote:
Buna fetelor! Va urmaresc de ceva vreme dar parca nu imi gaseam niciodata timp sa ma loghez.
am deschis acest topic deoarece cred ca si voi ati avea ceva de spus. Fiecare dintre noi descopera uneori intr-o oarecare masura ca aprentele inseala, ca cel de langa noi nu e chiar asa cum a fost sau cel putin asa cum pretindea ca este. Voua vi s-a intamplat din cutare motiv indreptatit sau nu, sa ajungeti in postura de a va privi sotul / iubitul si de a nu il mai recunoste? Nu vorbesc de sentimente - acestea exista - exprimate sau nu.

Oana_B
detalii donatii
actualizari donatii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RaluD spune:

Da.
Ce-i in gusa, si-n capusa, si la mine la fel. Asa a fost intotdeauna, asa ca l-am cunoscut in detaliu de la inceput.
Nu mi se pare ca s-a schimbat esential, poate doar in bine.

Raluca, Emi cea scumpica si bebelusa Ina

Ajutati-l pe Andrei sa traiasca!
www.point.ro/andrei/" target="_blank">http://www.point.ro/andrei/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Chiar daca are mai multe fire de par alb decat atunci cnd l-am luat, tot il recunosc

Edit: cred ca de fapt al lui nu-l vor recunoaste cu burtica pe care a facut-o in ultimul timp

Sã nu crezi tot ce auzi
Sã nu faci tot ce poti
Sã nu spui tot ce stii
Sã nu dai tot ce ai.".
(Parintele Paisie Olaru)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Al meu este cum l-am cunoscut. Are ceva bun in plus: ca de cand este printre straini a mai prins putin curaj sa vorbeasca, ca este un timid din fire. Cand am venit dupa el, aici, dupa 5 luni jumate, nu il mai recunosteam, ce curaj are, vorbeste cu necunoscuti, si in alta limba...bine, sa nu credeti ca acum nu tace deloc, dar zice mai multe decat zicea inainte ("da", "nu"...).

Oana si Seb
(10.01.2005)

IULIE IULIE2 AUGUST

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elise spune:

cum sa nu-l recunosc... are exact defectele pe care i le-am intuit atunci.

Elise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns grodear spune:

da, a ramas neschimbat, este tot asa cum l- am luat si nu m- a dezamagit de loc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ymcar spune:

quote:
Originally posted by Elise

cum sa nu-l recunosc... are exact defectele pe care i le-am intuit atunci.

Elise

Si in plus, dupa un numar de ani, le vezi mai bine.

My life stinks

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andora spune:

....i le vezi mai bine da, fiindca uneori uita sa le mai ascunda ca la inceput...

Mie mi s-a intamplat o sg data sa nu-l recunosc, insa era o situatie de-a dreptul tracasanta si am inteles ca si eu as fi reactionat la fel. Si in acel moment mi se impartise monitorul mental in jumatate, o parte cu prima intalnire si una cu acel "prezent" mai putin agreabil

Insa de cate ori mi se pare ca am de ce sa-l critic ma gandesc mai intai la barna din propriul meu ochi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelapriboi spune:

quote:
Originally posted by andora

....i le vezi mai bine da, fiindca uneori uita sa le mai ascunda ca la inceput...

Mie mi s-a intamplat o sg data sa nu-l recunosc, insa era o situatie de-a dreptul tracasanta si am inteles ca si eu as fi reactionat la fel. Si in acel moment mi se impartise monitorul mental in jumatate, o parte cu prima intalnire si una cu acel "prezent" mai putin agreabil

Insa de cate ori mi se pare ca am de ce sa-l critic ma gandesc mai intai la barna din propriul meu ochi.

Subscriu la tot ce a spus Andora.

ANGELA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabibarta spune:

Dupa 10 ani de convietuire suntem in divort. Cateodata ma uit la el si ma mir unde a disparut omul acela dulce si bun la suflet pe care l-am cunoscut atunci... Da, avea cateva greseli care atunci nu ma deranjau din cauza norului roz al dragostei, insa incet-inet au dus la destramarea casniciei. Asta e.

Mergi la inceput