iti mai recunosti partenera /ul de viata?

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ramonika spune:

tre sa recunoastem ca uneori oamenii se schimba pe parcursul timpului ... si de multe ori nu in bine...

Ramonika si pisicile Vladutz Bubulina Maritza Fulgushor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elle_seb spune:

Eu cred ca oamenii se schimba doar in aparenta, de fapt ceea ce sunt cu adevarat nu se va schimba niciodata, in bine sau in rau. Esenta ramane.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniella4 spune:

Citeam undeva ca secretul unei relatii reusite e sa reusesti sa te impaci cu defectele partenerului.
Pt calitati l-ai ales si-l iubesti, dar intregul are si defecte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns filofteia spune:

Oamenii nu se schimba...

Dar cu un om poti sa traiesti o viata si sa nu-l cunosti. Pentru ca de-a lungul vietii apar tot felul de situatii in care acel om poate reactiona altfel decat ai fi crezut.
Drept sa spun uneori eu sunt uimita si de reactiile mele.

Sotul meu nu s-a schimbat doar ne cunoastem mai bine... si descoperim atat lucruri bune cat si rele unul despre altul. Insa iubirea este mai sus de asta. Iar pe noi greutatile ne-au apropiat, desi reactiile unuia sau altuia nu au fost chiar cele asteptate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sheherezada spune:

quote:
Originally posted by ymcar

quote:
Originally posted by Elise

cum sa nu-l recunosc... are exact defectele pe care i le-am intuit atunci.

Elise

Si in plus, dupa un numar de ani, le vezi mai bine.

My life stinks

"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"

sheherezada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia spune:

Nu s-a schimbat mai deloc deci in viziunea mea: tot arunca rufele pe langa cos, nu duce gunoiul fara sa-i spun si lista ar putea continua.
A devenit mai intelegator si nu mai face "istericale" din orice dar ii cunosc toate defectele zic eu, nu m-a surprins pana acum cu nici o faza, stiam cum reactioneaza in fiecare situatie indiferent daca modul in care s-a manifestat a fost placut sau nu.
In schimb nu-mi voi explica niciodata acei oameni (am cunostinte in familie) divorteaza dupa 25 de ani.
Oare se schimba asa de mult un om sau ajunge la capatul rabdariii dupa ani de toleranta excesiva a unor lucruri care nu-i convin?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kristinutza spune:

eu nu cred ca un om se schimba fundamental. se mai transforma, dar aspectele importante nu se schimba.
poate doar tu nu l-ai "citit" bine de la inceput.

cristina, mama de radu (09.10.2005)
poze si www.dropshots.com/new.php?userid=128437&cdate=20060625&cimg=0" target="_blank">video

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirod spune:

Nu mai este la fel, e mai intelegator... si eu m-am skimbat, ne-am impletit calitatile si defectele intr-un snur armonios!
Dar tot nu-si pune pantofii in dulapsi sosetele in cosu de rufe!

DORIS cu doua minuni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heranna spune:

nu stiu daca se schimba partenerul,sau noi il schimbam...
eu am avut si surprize neplacute de la el,si imi dau seama ca daca i-as fi cunoscut familia mai indeaproape cred ca nu il mai luam,pentru ca uneori apucaturile se mostenesc ..sau tine de educatie...habar nu am,dar e trist sa descoperi lucuri care nu iti plac la partener,is din pacate unele din noi le descoperim ..Impo este sa incerci sa schimbi daca simti ca merita si e posibila o astfel de schimbare.Sau sa le treci cu vederea daca balanta inclina mai mult pe calitatile bune decat pe cele rele...Sau solutia finala,daca nu se poate altfel : despartirea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miramar spune:

Orice om se schimba. Ideea e sa ne schimbam impreuna cu partenerul nostru...si sa nu uitam de lucrurile fundamentale.

Pentru Barbye-una dintre noi!Trebuie sa ajuti!http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=83472

Mergi la inceput