Mamici de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Ma tot intreb ce-o fi facand lakioana... ea se ducea ieri la inducere, nu? n-avem nici un semn de la ea. sper ca e bine, cu bebeul in brate!

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns itzy-bitzy spune:

Hei

Felicitari Osna si Acai...sa va traiasca bebelusii si sa va bucurati de ei, sa fie sanatosi si papacioci dar mai ales dormiciosi.

Acyd2you sa stii ca si in Capraru eu la fel am citit ca se alapteaza la o masa numai un san si la urmatoarea se incepe cu celalalt....dar vad ca mamicile spun ca fac altfel...

Alessia nu cred ca e cazul sa iti faci pb ca doarme 4-5 ore in loc de 3...eu zic sa spui multumesc si sa tragi si tu un pui de somn....

Ce ceai de colici ti-a spus D. sa bei? Asta ca sa stiu si eu,,,

Sunt fericita ca azi dimineata a nascut o fetita si nasica mea tot la Giulesti. Ne-am vazut ieri si am facut poze ...cu ultima zi de burtik. Noi aveam DPN la o zi diferenta una de alta, nici daca ne vb nu era asa dar a facut cezariana si a programat-o mai devreme.

Eu tocmai am venit d ela biserica, am fost putin ...fiind mare sarbatoare, si nu va spun ca se gaseste o baba sa imi spuna ca sa nu ma mai dau cu ruj cand vin la biserica ...mai ales fiind si gravida.Stiu asta...dar de obicei le las in plata lor, insa azi nu m-am putut abtine si i-am replicat: "credinta mea nu consta in asta".
Alta data mi-a spus una sa imi prin parul ...eu avandu-l lung si desfacut...sunt ceva de groaza babele astea...apoi imi parea rau ca m-am enervat si i-am replicat asa...in sf biserica si azi...offf

Va pup si numai bine..

Itzy-Bitzy
39+ cu Ana-Maria

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Cri, ti-am vazut si eu comoara si este un frumos!!! Seamana cu mami! Sa va traiasca!

Floricika 40+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyboy spune:

buna fetelor!
nu am mai scris de muuuuuult...
mai am un pic si gata.....o sa-mi vad fetita...
sunt fericita si emotionata si mi-e si teama un pic (de momentul nasterii)
azi mi-am facut bagajul! am intrat pe forum sa verific listuta cu bagajul de spital!!!!
sa-mi tineti pumnii va rog!
FELICITARI PROAPETELOR MAMICI SI MULT CURAJ VIITOARELOR PROASPETE MAMICI!
BEBEI CAT MAI SANATOSI SI MANCOCIOSI!!!!!

dana 37 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

INNI,FLORICIKA multumim de aprecieri .
ALESSIA pentru sughituri da-i cateva picaturi de zeama de lamaie;functioneaza 100%-pont pe care mi l-a dat pediatra lui.Merge si cand doarme.
ACAI sa-ti traiasca bebelul!!!

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cri19 spune:

DANYBOY
PUFYMIC ce faci,e cazul sa incep galeria?

Sa auzim numai de bine.
CRICRI mamica lui ANDREI ROBERTO-28.08.2006

http://photos.yahoo.com/dima_crstn

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eli26 spune:

Salutari la toate mamicile si viitoarele mamici!.

.
FELICITARI PROASPETELOR MAMICI SI BB SANATOSI SI MANCACIOSI!!!
.
Eu ma simt putin mai bine! nu fac cezariana ca nu e nevoe mi sa spus...o sa nasc natural ...bb a mai luat 100 de grame deci acum are 2800...abia satept sa nasc ca nu mai pot
.
SANDRA
IOANA facem galerie????????????
.
multumesc fetelor care au intrebat de mine
.
Mam uitat la bblusitoti sint frumosi!!!
inni tare frumoasa bblina sa-ti traiasca!!!
mai revin vapupic pe toate!!

Tina 39 + POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Itzi si eu am fost azi la biserica si m-am impartasit, am fost si acum 3 sapt. dar mi-a zis preotul sa vin si azi ca e f. bine sa te impartasesti de Ziua Crucii.
Cu babele am patit-o si eu aproape de fiecare data: ce de ce nu am pe cap nimic, ce de ce nu stau in genunchi, sa stau unde ma aseaza ele, etc. de parca ele ar fi cele atotstiutoare si noi niste prosti care mai calcam pe la biserica din cand in cand. Nu mi-a zis preotul absolut nimic, nici nu postisem, nici nu aveam nimic pe cap, este un preot tanar f. cumsecade si intelegator, dar babele astea ma dispera.
La fel patesc si cu sfaturile lor in general legate de copil si multe altele. Stai sa vezi dupa ce se naste copilul, sa faci asa, sa nu faci asa... dar eu o sa le zic in fata sa ma scuteasca...

Mirabela sapt. 38 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

MIRABELA- nu stiu ce sa-ti spun decat ca nu cred ca exista ceva mai frumos si mai intens pe lumea asta decat sa-ti tii minunea in brate si sa te uiti la el cum face tot felul de fete in somn, rade, se incrunta, zambeste, plange.. Ii multumesc lui Dumnezeu in fiecare secunda pt minunea pe care mi-a trimis-o si Ii promit ca voi incerca in fiecare zi sa fiu mai buna, mai toleranta, mai plina de iubire si intelegere pt cei din jur!

ITZY- eu beau baby calm, baby drink, amestecat cu ceaiuri pt lactatie!Super cocktail

CRI- am auzit si eu de zeama de lamaie, dar mi se pare prea mic pt asta! Cu ce-i dai cu seringa?

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Alessia ai scris asa de frumos ca mi-au dat lacrimile... sa fiti sanatosi amandoi. I-a trecut echimoza de la gurita (nici nu stiu ce e aia). Vrem pozici.

Mirabela sapt. 38 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput