Mamici de sept-oct 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 7

ciciep spune:
 Salut fetelor!
Sunt verisoara Andreei (Acai24). Va anunt ca Gruia Alexandru s-a nascut in urma cu vreo jumatate de ora prin cezariana si a avut 4 kilograme
!!! Mami e inca in operatie, o inchid probabil, iar tati a zis ca era "cel mai zgomotos" si i se auzea gurita din capatul holului!!
Mai multe va mai spun dupa ce o vizitez.
Multa sanatate si nasteri usoare!!

alessia80 spune:
 Buna! Vad ca e sezonul depresiilor pre si post natale!
Hai sa vad daca mi-a revenit neuronu' cu memoria de scurta durata!
INNI- pt colici, seful neonatolog de la Giulesti mi-a spus sa nu-i dau lui bb nici un ceai, nimic, ci sa beau eu in fiecare zi ceai de colici! Pana acum, multumesc lui Dumnezeu, merge! Aseara mi-a dormit 5 ore si m-a trezit doar 1 data! El de la inceput a dormit noaptea, dar asera a fost adevarat ingeras!
MIRABELA- si eu am avut depresie! E prima zi in care simt ca traiesc si ma bucur de soare, de oameni, de viata din ultimele 4 luni! Azi am fost sa-mi scot firele, am fix o saptamana de cand a venit minunea! 
 M-am imbracat- cu singura pereche de blugi care imi vine, mi-am pus brau si m-am dus la scos fire, ahhh am uitat pe tocuri de 10cm!
 Cand m-a vazut Cezara, m-a pupat si nu-i venea sa creada ca la cat de epava am iesit din spital aratam asa 'vie'![]()
Eu am plans non stop pana ieri pt ca eram fff ingrijoarat ca nu stiu ce sa fac si nu ma descurc si nu-mi vin hainele si.....
Dupa o partida de cumparaturi facuta de mama cu tricouri, colanti, bluze sport, m-am imbracat si mi-am revenit! Sper!
ALESSIA80 cu minunea
 ARMAND
poze

CamiSol spune:

Acai felicitari pentru bebe grasunel. Sa fiti sanatosi si tie recuperare rapida si mult laptic!
Cami 
 37+  cu 
 Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la 

alessia80 spune:
 ELOISE- Stai linistita ca bb are reprize de miscat! Nu stii ca eu tot timpul spuneam ca nu-l simt destul? la mine chestia cu tras aer in piept n-a functionat, si nici cu ciocolata sau cafea! In schimb, cand vedeam ca nu misca,, imi appasam incet burtica peste tot, pana cand se plictisea si-mi dadea cate una sa-mi arate ca doarme si sa nu-l deranjez![]()
MIRABELA- al meu sughite de nu mai stiu ce sa-i fac, Cand e treaz ii dau putin lapte de la san si-i trece, dar cand il apuca in somn, nu vrea sa suga si atunci il invart pe toate partile!
NOT- exact in aceeasi stare eram si eu, dar sotul ma intelegea si ma lasa cu toanele mele, iar mama la fel! Asta e, mare frica pana cand nu-l vezi sanatos langa tine nu-ti trece! Dar hai curaj ca nu mai ai mult
PUTZURUCA- tu esti pe invers ca mine, tu vrei sa mai stea bb! Sa stii ca eu incep sa cred ca e adevarat ce se spune de psihicul mamei. Eu de la 28 sapt tot spuneam ca vreau sa-l vad , ca nu mai am rabdare si el s-a angajat cu capul in jos si contractii de era sa-l vad la 35 sapt! Si el a fost grabit, dar cred ca eu i-am indus asta!
PUFY- ce zici, ajungi la 41? Eu zic ca da!![]()
ALESSIA80 cu minunea
 ARMAND
poze

alessia80 spune:
 FELICITARI NOILOR MAMICI SI BBI FRUMOSI SI MANCACIOSI!

ALESSIA80 cu minunea
 ARMAND
poze

cata14 spune:
 Acai si Osna, felicitari, sa va traiasca bebicii si sa va refaceti repede.
Catalina, 40

eloise spune:
 Felicitari 
OSNA si ACAI
 pentru bebelusii vostri!
ALESSIA vad ca ai revenit in fortza si raspunzi pe larg tuturor! Ma bucur sa aflu ca ai bebe cumintel si ca te-a mai lasat baby blues-ul. Multumesc si pentru incurajari. Nici la mine nu il influentez cu tras mult aer in piept sau consumat dulce. Tot cand vrea el misca. Ieri a fost toata ziua lenes dar noaptea mi-a aratat ce poate: lovituri cu manutze, picioruse...
Azi de dimineata am avut si eu ceva dureri ca la menstruatie, care radiau spre spate. Am luat un no-spa forte, am stat in pat si au trecut intr-o ora. M-am speriat putin. Maine sper sa ajung la doctoritza. O sa vina si maica-mea si va vb cu ea cred. Sper sa fixam data operatiei, sa mai discutam detalii.
Eloise
 35+ cu 
EU
Virsta bebe

floricika spune:
 Acai felicitari pentru bebe grasunel si zgomotos!!!! Sa va traiasca!

Floricika 
40+ cu 
David Gabriel
Poze

alessia80 spune:
 ELOISE- 
Asa pateam si eu. De, ce vrei, noua generatie e plina de personalitate!![]()
Hai ca am alta acu'!
de aseara mananca si doarme cate 4-5 ore! am crezut ca azi noapte a fost o intamplare, dar i-am dat sa pape la 10 si nici ca se trezeste! Asa o fi cu astia mici?
ALESSIA80 cu minunea
 ARMAND
poze

Mirabelac spune:
 Acai felicitari pentru bebe!
Eloise pai piticul tau o avea stofa de fotbalist de asta s-a agitat aseara. Al meu sta ziua cuminte si seara dupa 10 il apuca miscareala...
Alessia merci de raspunsuri. Zi-mi cum e sa fii mamica, tu care asteptai cu atata nerabdare momentul asta. Te intreb ca eu inca ma mai gandesc: OARE CUM O SA FIE? Ce sentimente o sa am? Nici acum nu-mi dau seama ce ma asteapta...
Mirabela sapt. 38 

POZE 
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.