Mamici de sept-oct 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ciciep spune:

Salut fetelor!
Sunt verisoara Andreei (Acai24). Va anunt ca Gruia Alexandru s-a nascut in urma cu vreo jumatate de ora prin cezariana si a avut 4 kilograme!!! Mami e inca in operatie, o inchid probabil, iar tati a zis ca era "cel mai zgomotos" si i se auzea gurita din capatul holului!!
Mai multe va mai spun dupa ce o vizitez.
Multa sanatate si nasteri usoare!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alessia80 spune:

Buna! Vad ca e sezonul depresiilor pre si post natale!

Hai sa vad daca mi-a revenit neuronu' cu memoria de scurta durata!

INNI- pt colici, seful neonatolog de la Giulesti mi-a spus sa nu-i dau lui bb nici un ceai, nimic, ci sa beau eu in fiecare zi ceai de colici! Pana acum, multumesc lui Dumnezeu, merge! Aseara mi-a dormit 5 ore si m-a trezit doar 1 data! El de la inceput a dormit noaptea, dar asera a fost adevarat ingeras!

MIRABELA- si eu am avut depresie! E prima zi in care simt ca traiesc si ma bucur de soare, de oameni, de viata din ultimele 4 luni! Azi am fost sa-mi scot firele, am fix o saptamana de cand a venit minunea! M-am imbracat- cu singura pereche de blugi care imi vine, mi-am pus brau si m-am dus la scos fire, ahhh am uitat pe tocuri de 10cm! Cand m-a vazut Cezara, m-a pupat si nu-i venea sa creada ca la cat de epava am iesit din spital aratam asa 'vie'
Eu am plans non stop pana ieri pt ca eram fff ingrijoarat ca nu stiu ce sa fac si nu ma descurc si nu-mi vin hainele si.....
Dupa o partida de cumparaturi facuta de mama cu tricouri, colanti, bluze sport, m-am imbracat si mi-am revenit! Sper!

ALESSIA80 cu minunea ARMAND

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiSol spune:

Acai felicitari pentru bebe grasunel. Sa fiti sanatosi si tie recuperare rapida si mult laptic!

Cami 37+ cu Luca-Ionut
Pozici cu burticutza
Inca putin pana la

Mergi la inceput

ELOISE- Stai linistita ca bb are reprize de miscat! Nu stii ca eu tot timpul spuneam ca nu-l simt destul? la mine chestia cu tras aer in piept n-a functionat, si nici cu ciocolata sau cafea! In schimb, cand vedeam ca nu misca,, imi appasam incet burtica peste tot, pana cand se plictisea si-mi dadea cate una sa-mi arate ca doarme si sa nu-l deranjez

MIRABELA- al meu sughite de nu mai stiu ce sa-i fac, Cand e treaz ii dau putin lapte de la san si-i trece, dar cand il apuca in somn, nu vrea sa suga si atunci il invart pe toate partile!

NOT- exact in aceeasi stare eram si eu, dar sotul ma intelegea si ma lasa cu toanele mele, iar mama la fel! Asta e, mare frica pana cand nu-l vezi sanatos langa tine nu-ti trece! Dar hai curaj ca nu mai ai mult

PUTZURUCA- tu esti pe invers ca mine, tu vrei sa mai stea bb! Sa stii ca eu incep sa cred ca e adevarat ce se spune de psihicul mamei. Eu de la 28 sapt tot spuneam ca vreau sa-l vad , ca nu mai am rabdare si el s-a angajat cu capul in jos si contractii de era sa-l vad la 35 sapt! Si el a fost grabit, dar cred ca eu i-am indus asta!

PUFY- ce zici, ajungi la 41? Eu zic ca da!

poze

Mergi la inceput

FELICITARI NOILOR MAMICI SI BBI FRUMOSI SI MANCACIOSI!

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cata14 spune:

Acai si Osna, felicitari, sa va traiasca bebicii si sa va refaceti repede.

Catalina, 40

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eloise spune:

Felicitari OSNA si ACAI pentru bebelusii vostri!

ALESSIA vad ca ai revenit in fortza si raspunzi pe larg tuturor! Ma bucur sa aflu ca ai bebe cumintel si ca te-a mai lasat baby blues-ul. Multumesc si pentru incurajari. Nici la mine nu il influentez cu tras mult aer in piept sau consumat dulce. Tot cand vrea el misca. Ieri a fost toata ziua lenes dar noaptea mi-a aratat ce poate: lovituri cu manutze, picioruse...

Azi de dimineata am avut si eu ceva dureri ca la menstruatie, care radiau spre spate. Am luat un no-spa forte, am stat in pat si au trecut intr-o ora. M-am speriat putin. Maine sper sa ajung la doctoritza. O sa vina si maica-mea si va vb cu ea cred. Sper sa fixam data operatiei, sa mai discutam detalii.

Eloise 35+ cu
EU
Virsta bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns floricika spune:

Acai felicitari pentru bebe grasunel si zgomotos!!!! Sa va traiasca!

Floricika 40+ cu David Gabriel
Poze

Mergi la inceput

ELOISE- Asa pateam si eu. De, ce vrei, noua generatie e plina de personalitate!

Hai ca am alta acu'!
de aseara mananca si doarme cate 4-5 ore! am crezut ca azi noapte a fost o intamplare, dar i-am dat sa pape la 10 si nici ca se trezeste! Asa o fi cu astia mici?

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirabelac spune:

Acai felicitari pentru bebe!

Eloise pai piticul tau o avea stofa de fotbalist de asta s-a agitat aseara. Al meu sta ziua cuminte si seara dupa 10 il apuca miscareala...

Alessia merci de raspunsuri. Zi-mi cum e sa fii mamica, tu care asteptai cu atata nerabdare momentul asta. Te intreb ca eu inca ma mai gandesc: OARE CUM O SA FIE? Ce sentimente o sa am? Nici acum nu-mi dau seama ce ma asteapta...

Mirabela sapt. 38 POZE
Doar sufletul mamei poate sa multiplice iubirea si nu sa o imparta intre copii ei.

Mergi la inceput