CLUBUL MANELISTELOR !!! (3)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns voicu_bebi spune:

neata fetele....oooo jesia LA MULTI ANI!! SA NE TRAIESTI SANATOASA SI SA NU TE MAI SUPERE SOCRII TAI SI SA FII CEA MAI FERICITA ....

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns niponel spune:

O zi buna .Nici eu nu am facut nimic azi ca ploua si e un pic rece si nu am avut nici un chef sa fac ceva .M-am uitat la TV international la Garsoniera lui Maruta ca invitata a fost Andra azi O zi buna pupici

Mergi la inceput

Neata . Azi asa urat pe la mine e taifun si e si rece Nu-mi place frigul Voi ce mai faceti ? Cum e vremea pe la voi ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doinabita spune:

Pai acum e frumos chiar daca e inca intuneric, dar ieri a fost cald, prea cald....dar au anuntat ploi.......ma doare o masea...ma supara fierea...dar o sa-mi treaca...

bita doina

Mergi la inceput

Ma duc sa fac , cafea!Va invit!

bita doina

Mergi la inceput

Venim Doinita .Uite eu mi-am facut o cana de lapte cu cacao

Mergi la inceput

Nu mai scrie nimeni

Mergi la inceput

Am venit eu!Unde sunt fetele?la voi cum e?la mine ploua,e frig...hai da-ti o dedicatie ca eu nu ma pricep!sa ne incalzim!

bita doina

Mergi la inceput

Buna Doina si buna la toata fetele .La mine ieri a fost taifun si a plouat cu galeata iar azi e soare ,fain dar bate tare vantul. Fetelor haideti la o maneluta . Va pun o maneluta poate mai intrati pe net http://www.youtube.com/watch?v=S2C3szSFKY4&mode=related&search=

Mergi la inceput

Haideti la o MANELUTA GAGICI http://www.youtube.com/watch?v=4bZzJZqI41Y&mode=related&search=

Mergi la inceput